71

ha ha

преди 11 години

нормален завършек на един камикадзе, а по добре ли щеше да бъде в насрещтно движещт се автомобил с невинни хора, хайде стига сте ревали, естественият подбор работи.

70

-10

преди 11 години

Алооо, Цецко, да турим ли по още един чифт фарове и да ги светнем и тях? Че да ни виждат дърветата по-добре?

69

адриана - хуйййййййй

преди 11 години

Вижте 13годишно кара лека кола

68

Анонимен

преди 11 години

научи се да пишеш грамотно после коментирай

67

друг Иван

преди 11 години

Работата ми е свързана с четене протоколите на КАТ, а там над 95% от ударите в дърво са по вина на самокатастрофирал водач. Не дървото удря водача, а той него. Твърдо съм на мнение, че който е добър водач, ако има техн.неизправност и поради това катастрофира, то ще е с леки повреди по колата. Тежките удари и ПТП са на некадърните водачи. А дърветата около пътищата от по-нисък клас го очертават и защитават от навят сняг, слънце и дават настроение на водача. Там където може нека да си има дървета.

66

Иван

преди 11 години

До до 58 Така наречените от теб (***) са необразовани .Едно различава животните от хората,КНИГИТЕ.Без тях и ние бихме били животно. От това което пишеш разбирам че и ти си се запътил на там,наричаш едно човешко същество (***) и го дамгосваш. А се сърдиш че те наричам роб . Тези хора са нарочно деинтегрирани и те нямат избор. Не знам дали знаеш но *** са от Индия. А там има много Умни хора и толерантноста към природа и животна е По голяма на на много Бели хора

65

Анонимен

преди 11 години

До АДРИАНА - ВАДИСЛАОВО бао ани само така

64

АДРИАНА - ВАДИСЛАОВО

преди 11 години

Каква етази държава бе хора СИЧКИ КРЪДАТ

63

Иван

преди 11 години

Но наистина спирам защото не си дорасъл още.Мъдроста ти е непонятнакато понятие и каквото и да ти кажа ще го превърнеш в помия. Когато постигнеш хармония с себе си и с хората които те обграждат и стигнеш до там че да се отречеш от себе си за общо благо и просветление тогава ще има смисъл да се говори с теб. До тогава си едно елементарно човешко създание клонящо към животно,но не непременно.Защото и животните страдат изпитват състрадание и се грижат за други животни.

62

анонимен

преди 11 години

Ванко..правилно братче..спри да се занимаваш с пубери..с жълто по устите си..ти им обясняваш че така и така стоят нещата..а те само едно повтарят..а.*** защо така..то да е х.й да им го набиеш..но акъл няма как да им го дадеш..остави ги дечурлигите..има да се блъскат с тия мозъчета

61

Иване,Иване

преди 11 години

Щял да повежда хората,хахаха

60

до 53

преди 11 години

Тоя Пламен вместо да се пали така и така решил да умира, да беше взел някой депутат със себе си като го разстреля на жълтите павета. Само че горкото момче не е прозряло истината за саможертвата. Сега просто си остана в хрониките че изгорял там някъде във моя град Варна.

59

Анонимен

преди 11 години

каква етази държава бе хора

58

Иван

преди 11 години

Каква беше ли !! Ти не можеш да намериш отговора нали !За да го намериш и да го разбереш трябва да си стигнал на доста високо интелектоално и духовно ниво на човешкото си развитие. В което парите,лъжата ,лицемерието,злобата,покварата и други подобни низости са част от ежедневието ти от обкръжението ти и системата се придържа тази структора. Ти не виждаш изход,нямаш средства да живееш в затворен конплекс децата ти да учат в добри очилища стигаш до там че не виждаш изход. И правиш това

57

до 54

преди 11 години

Не бе, Ванко от КГБ съм.

56

до 54

преди 11 години

Ванкооо, Ванкоооо...бисера дето се самозапали някакъв си и ми го даваш за саможертва и кауза, можеш да си го навреш отзад. Това мога да те посъветвам, изпростелий човече.

55

до 53

преди 11 години

Че когато си бачкал УЖ в чужбина , България да не би да е процъфтявала за да е нямала нужда от твоята работна физически и умствена сила???!))) Пак питам..коя беше саможертвата на Пламен? В какво се изрази освен че очерни родителите и близките си?

54

Иван

преди 11 години

Спирам да ти пиша,защото си или провокатор работещ за Държавна сигурност което е много вероятно или промит мозък с жълто около устата. Живеи си в мизерния си и жалък живот и продължаи да си роб. С слуги и *** няма какво да говоря.Има една мъдра приказка в Библията не даваи бисери на свинята,тя не може да ги оцени !!!

53

Иван

преди 11 години

Така че когато ти си готов да загърбиш себе си и да се обречеш на Държавата и Народа си ела ми е обади. За твое сведение аз не бих се самозапалил но бих излязал и бих повел хората. Има вероятност да ме убият но аз бих поел този риск. Пламен се запали да да зирази своето несъгласие и умря в стращни мъки. Ако един ден видя че хората заслужават това или аз или други като мен които биха се жертвали несъмнено ще поведат народа. Но не като тези смешници с уууу долу,граждани, и тази маниполация

52

до 50

преди 11 години

Ванко, ти ще ни избавиш от икономическия ГНЕТ наложен ни от управляващите. ПОмогни ни, Ванко. ПОмогни на милата си Родина като бачкаш тук, а не навън.Забележка: В Карлуково има ли свободни легла за този???