50

we

преди 11 години

Абе Яне,к...во ***,ти който щеше да увоняваш Бойко Борисов а после се целувахте,скрий се някъде,купи си еднопосочен билет за някоя арабска държава и не се връщай повече.По добре ли е да дойде някои да ни управлява който е премалял от глад и ще се чуди какво да открадне или някой със доказано състояние които ще си гледа работата.Заради такива *** като Яне сме на това положение! Да му покажем на изборите,че няма място за него в политиката!

49

dima

преди 11 години

prezidenta za edin h.. ,ne stava ,toi e edin robot ,koito go upravliavase tikvata

48

Анонимен

преди 11 години

Конституцията не се спазва.По Конституция,не може да има партия на етническа основа.ДПС е на етническа основа.Бреговете,подземните богатства по Конституция са на народа.И това не се спазва.По Черноморието властимащи си имат имения.Обикновените хора нямат достъп.Златните мини са дадени на канадци,печалбата е само 0,5 % за България.Огромните печалби канадците си изнасят на вън.За спазването на Конституцията президента носи отговорност,пак по Конституция.

47

Анонимен

преди 11 години

Какъв президент е тая мрънкаща овца бе Яне?

46

Анонимен

преди 11 години

Никой политик никога не лъже, а говори истината, само истината, цялата истина. Само че никой, ама никой от наще политици не желае да седне пред детектора на лъжата, за да докаже това. Сигурно и, до един, ЕС полтиците са на същия хал. И въобкще, и въобще и въобще. За какво и на кого са притрябвали тия политици и тия избори тогава? А улицата искаше промяна. И още се надява. Пре(о)менил се Илия, огледал се - пак в тия.

45

6

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

44

rrrr

преди 11 години

янеееее не се дръж като девствена *** :д хахаха провокации срещу президента правят с сидеров в полза на дпс и герб няма да ви мине номера хората знаят че сте авери Яне за Боко работи Болен за Доганчо вече се насрахте с тези панаири и зад кулисната ви 4-ворна коалиция... че и кунева ваш човек само объркахте народа и пак ще лапате и грабите милионите...

43

Анонимен

преди 11 години

ludata qnka za tesla pla4e pla4i ma moe date ogreeee

42

Анонимен

преди 11 години

Само за едно сме сигурни Яне, че това къде те дълбае нощеска отзад е голямо и дълго.....

41

Анонимен

преди 11 години

e този поне няма да го гледаме вече след изборите

40

Анонимен

преди 11 години

"На лъжата краката са къси......."Ако горното беше истина то ти Янке трябваше ОТДАВНА да се търкаляш без крака!!!

39

Виж бе Ей

преди 11 години

А ти не гледай само мишките!!! Гледай си небето по-често и може да видиш и котката, която ръси изкуствени облаци!По-малко слънце, по-депресиран и болен народ, а това води до икономически растеж! Тъжно, но болните движат икономиката повече от здравите!И като почнат да ви обещават икономически растеж, вие чувайте бедност и болести, за да сте по-близо до реалността.И пак ви казвам гледайте небето и ще разберете защо нямаме ПВО?!?!?

38

мосю меизга

преди 11 години

Яне,само ти ли не знаеш, че българите гледат на теб като на Буратино?Лъжльо си драги ми Сандански! Наведе се на ге(рб)паджиите. Сега никоя билка няма да омагьоса избирателите в твоя полза. Чезвай!:)

37

Да си кажа

преди 11 години

До преди малко над 100 години в Америка данъци не са се плащали!!! Проверете!!!Причината е, че парите се печатали от държавата и не е имало лихви!С въвеждането на федералния резерв, който е сбирщина от частни банки, вече банки дават пари на заем на американското правителство. И за да върне заема с лихвите, правителството почва да събира данъци! Вижте само каква професионална схема.Европейската централна банка е сбирщина от частни банки.Банките са собственици на медиите.Кой мъти водата?!?!?

36

Анонимен

преди 11 години

ко тази *** отново влезе в парламента, това ще означава, че изборите са купени.

35

клоун

преди 11 години

Кой му обръща внимание на Яне димката, Яне папката, Яне ЦИРКА?

34

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Мишката във плевня цър-цър-църка!Котка препикала Гербер мър-мър-мърка!*** ял филии с мас и хър-хър-хърка!Роска,пак ли всичко ти обърка??

33

ммт

преди 11 години

хвала на всички партии.че ми умиха очите и прозрях истината.помогнаха ми да изляза на улицата за да им кажа че вече не ги искам.разбрах че трябва да се спи с отворени очи от тук нататък.защото кожата ми сбръчка и отесня от чакане на прехода.пък като ти е тясна кожата,ако си затвориш очите ти се отваря г......ът

32

Анонимен

преди 11 години

Янев е прав в този случай. Това са докементи с невярно съдържание.

31

Анонимен

преди 11 години

23 години *** са ни лъгали, та са се късали.На лъжата краката може да са къси, но си има 50 чифта, докато истината в България подскача на един крак без патерици, щото някой лъжлив *** от НЗОК обрал парите.