51

косо

преди 11 години

С дявола ортак ще станат дамо и само да са да са в парламента.

50

11

преди 11 години

Атака!Победа!

49

Анонимен

преди 11 години

Господи, какъв сурат! Всъщност точно за български политик...

48

Анонимен

преди 11 години

ОТБОР АНТИБЪЛГАРИ - МАСОНИ, ТОЛЕРАСТИ-ПСЕВДОДЕМОКРАТИ И ТУРКОФИЛИ. ЛИПСВА САМО ТРИЛАТЕРАЛКАТА ПРЪМОВА.

47

Анонимен

преди 11 години

Трябва да има морал и в политиката. Костов сам се съюзава със себе си и сам да представлява синята коалиция. Няма да гласувам за такъв човек, който показва, че прави коалиции само той да оцелее, а след това не уважава партиите с които е правил коалиции.

46

Анонимен

преди 11 години

СДС- ТО НАЙ- НАКРАЯ СИ НАМЕРИ ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО- ПРИ ТУРЦИТЕ.

45

седесар

преди 11 години

Седесар съм, но с болка заявявам, че този път няма да гласувам за СДС защото:Партията не се отвори за образовани и почтени на синята идея хора; Демократичните ценности в СДС са мит; Ръководи се от крадливи комплексарски кметове; Превърнаха столичните клубове в кръчми, за да продават ракията и виното на гл. секеретар на СДС София; СДС е затворена клиентелистка партия; Листите отново се подреждат отгоре без да се съобразяват с мнението на членовете и симпатизантите по места;Това е краят на СДС.

44

герб не са комунисти

преди 11 години

Бойко Борисовкомунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиевплатен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова-дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел

43

Спонги

преди 11 години

До Гошо ТъпотоНа кого краката не миришат. Само на комунистите нали? Комунистите от ГЕРБ се състезават с комунистите на БСП, Атака и другарката Пръмова. Според вас мутро-милиционерите в България не трябва да има дясна партия, защото току виж поправи икономиката и страната тръгне нагоре.

42

Анонимен

преди 11 години

БСП-то ке бие

41

kms_07

преди 11 години

И тюрлюгювеча на Кабацървул, и бандата на др.Костов и Натка Гаражната са пътници за политическото небитие!...А пък тия, които се коалират с тях, акъл нямат...

40

Гошо Тъпото

преди 11 години

Чакам с нетърпение 12-ти май,за да видя физиономиите на всички сини...коалиционери,начело с Костоф,след като разберат че краката им...миришат за Парламента.То отдавна...миришат,ама нали Ваньо си е с...късмет,все се муши вътре.То вътре и други се мушат,ей така за слава и за да ги пишат в семейните...хроники,че били дупетати.Ейй,направиха я тези политически мушмороци...тази дума ***.Повервайте ни и ние ще се...управим;о темпора,оо морес.

39

герб

преди 11 години

Ето това вече е второто издание на ГЕРБ,става ясно кой кой е и за какво се бори.Иначе обвиняват Костов ,че бил червен.Нещастни неокомунисти ,ще подкрепят царската партия крило на ДС,ама какво се чудим то ясно,че това сдс си е розово не синьо.

38

читател

преди 11 години

Само хора готови за печалба с цената на всичко могат да се съюзяват с НДСВ и разни съмнителни етно-сдружения.Видът му на коледен *** издава и същността му.

37

Анонимен

преди 11 години

фантасмагории.

36

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Анонимен 31Ами като му е дебел тролският врат, как да го закопчее?

35

Анонимен

преди 11 години

Тези, които няма да гласуват всъщност трябва да знаят, че гласуват за ДПС. Причината е, че по-ниската избирателна активност дава по-голям процент на партиите с ограничен електорат.

34

demokrat

преди 11 години

този *** и с БКПреволюционно ще направи коалиция,но това едва ли ще му помогне,за успех е нужна принципна дясна политика,а не простотиите които върши

33

Добри Тодев

преди 11 години

КабаИванов дава работа на 12 000 души - роми, граждани, безработни, служители, младежи и хора от съседните общини, това е кмет за пример. Петър Паунов - също, зам.кмета на Бургас - Марков - усвояване на еврофондовете 67,23%, черно на бяло, а ДСБ са партия, която само взема, справка - Сметната палата.Това че Костов има хора в съда и при Гоце, в ДАНС си пролича от това, което четете в статията, един прекрасен ден Мавъра ще гние в затвора, помнете това.Адв. Добри Тодев

32

СДС: Костов е БСП

преди 11 години

ДСБ - партия без нито един кмет и зам.кмет в цялата страна, точно те искат да правят кабинет на Спасението, ***. Всяка ***, ще бъде измита, премахната и запалена. *** около черния ***, взет от дом за сираци през 60-те години ще лежи в кирлив затвор, гарантирано от СДС и ВМРО.Мартин Димитров е болен сектант, идете в Първа евангелска църква и гледайте какви луди щуротии прави този плъх на Костов, един ден ще цвилите от кеф като изядете по един син шут.