345

Анонимен

преди 11 години

Като излезе компромата и първата мисел дето ми хрумна е че Цветанов е пуснал компромата в пощенската кутия на Станишев за да го съсипе окончателно. И съсела се хвана. Гледам и Румен Овчаров се е сетил за този вариянт. Само че сега като си помисля може компромата да е подхвърлен на Станишев от Първанов. Във всички случаи Станишев ще загуби от тоя компромат освен ако не е подкупил прокуратурата.

344

Анонимен

преди 11 години

Целта е изпълнена. Вече никой не говори за кражбите на комунистите от енергийната мафия и за безобразоята в енергетиката. Вички се втурнаха да предъвкват любимата тема за агенти подслушване. Прокуратурата и тя напълно изостави разследването на енергийната мафия и хвърли всички сили (10 прокурори) в ялова дейност да гони михаля. Какво го е*е гражданина че едни крадци подслушват други. Народа го интересува кой окраде енергртиката толкова успешно че никой не може да смъкне тока нито да върне парите

343

хаха

преди 11 години

Диков прави за 2ст. Цветанов... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

342

gost

преди 11 години

по са6тата логка стани6ев и ов4аров са6то тррябва да си ходят един дол дренки са

341

Анонимен

преди 11 години

Само с протести можем да постигнем нещо. Нищо добро не ни чака ако чакаме тая *** да направи нещо добро за държавата и за хората.

340

Гошо

преди 11 години

А ние настояваме всички вие нахалници /от цялата политическа палитра/ да се изметете час по-скоро от хранилката на властта, защото сте нагли, алчни и безсрамни! Защото 23 години се въртите пред очите ни едни и същи маймуни. Лапате, дебелеете и пет пари не давате за народа си, който изумително дълго ви търпя. Съсипахте държавата отвсякъде! Изчезвайте! Все ще се намерят свестни безпартийни българи да ни управляват.

339

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 353DA, TAKA E !!! PRAV STE

338

Анонимен

преди 11 години

До Истината от СЦ 379Da taka e. Jalko 4e tova e tema, koqto ne se diskutira a i e tvarde neudobna za komunistite. Intriganstvo i podhvarlqne na do4uti "fakti" sa poznati metodi za tqh. te prosto ne poznavat drugi sredstva

337

Анонимен

преди 11 години

с тази завера стана за смях на цяла България. Продължавай все така да ни разсмиваш с компроматите си, че инак скучно. Не можете почтено да вземете властта на избори, не може да докажете, че сте по-добри, нали? Мръсната ви игра да докажете, че другите да дяволи няма да мине, не, няма. Омерзени сме от вас.

336

Анонимен

преди 11 години

Следващия червен компромат какъв ли ще е? Другаря станишев кога е на инструктаж при трактора?

335

Анонимен

преди 11 години

Само престъпниците се сърахуват от подслушване. На мен ми е все тая дали ме слушат или не. Не се срамувам от това което приказвам.

334

Анонимен

преди 11 години

Герб са новите фашисти.Знамето им трябва да е кафяво с пачка и полицейска палка.

333

Ха ха хаааа

преди 11 години

Комунистите се усират само като чуят ЦВЕТАНОВ!!! Не случайно му спретват компромати непрекъснато. Цветанов знае как да ги размазва на всички избори.

332

МАЛОУМЕН

преди 11 години

ГЕРБ ДО ГРОБ

331

умерен

преди 11 години

Биесипе станаха за смях за подерен път -гледах репортажа за сивия ван с антенките.....ми дРогарете са мн. зле, това си е параноя....не че точно те не ни подслушваха 45 години

330

solaris

преди 11 години

А ЦЦ подслушва : бизнесмени,политици,журналисти,служители на МВР......това е България.

329

solaris

преди 11 години

Най-лошото е че всеки си иска пая и никой не го е*е за нищо друго освен за собтсвената си облага,това е положението,за това млади българи спасявайте се,тук нищо няма да намерите ! Продължават да крадът държавата и хората,така че спете спокойно поливайте си акъла и портфейла и на другото му е*е мамата,оправия няма и няма да има :)

328

Миши Станиши:

преди 11 години

Няма, няма, няманяма шега,Цецо ме подслушва от буса сега!Няма, няма, няманяма лъжаимам срс-та много сега!

327

Тра ла ла

преди 11 години

Сив миниван ме подслушва в живота и неизменно след мене върви..

326

DO SOLARIS

преди 11 години

BORISOV SLED KATO RAZPOREDI NA CVETANOV DA ARESTUVAT GRI6A GANE4EV I SINA MU, MU POISKA...700 MILIONA LEVA ZA "PROPUSNATITE POLZI" PRI TURGOVIQTA SUS ZAHARTA. SLED KOETO GAN4EV ZATVORI 4TE ZAVODA I OSVOBODI 2 000 RABOTNIKA. POISKAHA I VZEHA KOLI OT ZAVODA V LOVE4 ZA NUJDITE NA MVR KOITO I DOSEGA NE SA PLATENI.KAKVO STANA S OBVINENIETO NA GAN4EV? EDNA GODINA MINA DORI I POVE4E. ZNA4I CELTA E BILA DA SE "IZDOI"GAN4EV ZA PARI KOIT 6TE PRIBERAT KOI..SETETE SE!! ETO ZA6TO GERB SI ZAMNA V ISTORIQTA.