84

Анонимен

преди 11 години

На тях кое им е законно, ако бяха в Германия щяха дя получават 250 евро на дете детски, а тук.., а може и повече като самотни родители...... Да стягат куфарите...приятен път!

83

Анонимен

преди 11 години

Българите не са хора!

82

Николай

преди 11 години

До БургазлияКакво им е на солниците ? Не разбирам .

81

fee

преди 11 години

male male kakvo e tova kak spat tam i s malki deca KAKVA MIZERI

80

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров да отиде да се занимава с Ромската махала в Сливен , там е проблема на България

79

Екзекутор

преди 11 години

каква клечка да драсне бе, направо с Калашника и подред

78

Бургазлия

преди 11 години

Я кметът на "най- добрия град за живеене" да се качи на колата си и да иде до Солниците!!!САМО ако остане жив - да се върне в Общината!!!!

77

до 74

преди 11 години

Много си прав братле,след 20-тина години основното население в тази "държава",ще са ***,защото те се плодят със скоростта на дрожди ,необезпокоявани от никой,а затова плащаме ние малкото останали работещи хора!Един вид си отглеждаме ***,върху собственото си тяло!А резултата от това винаги е довеждане до колапс на приемника на ***!

76

Анонимен

преди 11 години

тепърва ще започнат да крадат по градовете. Селата за изпразнени на 99%!

75

циганин да си днес!

преди 11 години

ЕС изисква вече *** да не бъдат "обиждани" с названия "рома" и "синти", а да бъдат наричани "ротационни европейци"...

74

Анонимен

преди 11 години

И като са ги изпъдили да не би да са решили някакъв проблем общинарите? Преместили са ги да с***т на друго място... Така си го местим и ние вече толкова години - от единия крачол в другия..

73

славянин

преди 11 години

За *** не може и не трябва да се използват човешки определения и човешки категории, защото те не са човеци, а скотове в човешки тела! Те не живеят в човешки общества, а в стада и глутници и се занимават само с кражби, грабежи, изнасилвания и убийства! Следователно те не са човеци въпреки че имат човешки форми - понякога и демони даже се явяват в човешки форми, но човешките им форми не ги правят човеци!

72

дебел депутат

преди 11 години

това е недупустимо,нарушаване правата на ромите,незабавно да се съзира европейската комисия за защито от дискриминация,за това грубо нарушаване правата на ромите.

71

batmario

преди 11 години

Скъпи роми сбъркали сте местото.Градът към който трябва да поемете е София.Там са вашите пари...около 2 000 000 000 на година.Отидете и си ги поискайте.Ако ви откажат с обяснението че това са глупости продължавайте към Европа към Брюксел само не се връщайте.Там е много хубаво-3 манджи на ден + легло и топло без работа естественно.Каквото и да ви говорят не ги слушайте натискайте здраво и ще успеете...

70

Анонимен

преди 11 години

от тези кърлежи що не вземе някой да се самозапали ???

69

Анонимен

преди 11 години

Само така трябва. Ако ги оставят дори 1 седмица, няма да има само заслон а цяла незаконна къща, после след 1 месец ще има цял квартал и накрая полу-град. Много добра работа се върши в Бургас, трябва да им го призная :)

68

минаващ

преди 11 години

Няма по-нагло и мързеливо племе от туй-*** !Никога няма да се интегрират,НИКОГА !

67

Анонимен

преди 11 години

Тук в този форум пишат бездушни хора ,сигурно такова ви е възпитанието ,а някой се радват че България е в такова положение.България няма да останат само *** тези който са в чужбина ще се върнат с идеи за инвестиции ,но само чакат да дойде по стабилно правителство

66

някой

преди 11 години

Да си ходят в Париж!

65

Анонимен

преди 11 години

*** безобразия трябва да се спрат с цената на всичко! дежурното извинение: нема пари не важи! като нема пари, защо купувате булки за 15.000 лв и имате телефони? защо изнасилвате 13 годишни ***, а те после се пишат самотни майки? като нема работа в ямбол, защо не си търсите един по един, а се местите с катуни? *** защо имат злато за 2000 лв по себе си? и въобще като сте онеправдан в България, защо стоите тук? А защо не ви искат и в Европа? Принуда, принуда само ще ви оправи!