202

Анонимен

преди 11 години

Ако искате мога да ви дам линк с лекция на проф. Съмърс пред студентите на Йелския Университет. Та там проф Съмърс сам разказва за приключението си в екипа на Клинтън, в периода на отличния бакалавър ;-).

201

Анонимен

преди 11 години

Хората "верват", че образованието от "авторитетни" институции е гаранция за УСПЕХ в решаването на сложен казус като Кризата :-). Има вероятност, но в този случай ако беше така то неговия бос(на Харвард) проф. Съмърс щеше да е начело на екипа на Барак Обама а той не е ;-)!!!Напротив Съмърс е пример за непоследователна политика и НЕРАЗБИРАНЕ на процесите - пример участието му в екипа на Клинтън когато практикува едно и после в Обама екипа когато говори друго.

200

Анонимен

преди 11 години

поредната "Калинка"

199

Наблюдател

преди 11 години

Защото очевидно НЕ СТАВАШ...

198

срам

преди 11 години

Няма да чета повече това защото ме хваща срам. За министър и за депутат няма граница в абсурда. Няма диплома, няма психотест. Всеки луд и със средно образование или бакалавър може да се намести без конкурс. Та въпроса ми е -защо аз държа конкурси като луда за 450лв. на месец?

197

Анонимен

преди 11 години

Един достоен млад политик ,

196

Анонимен

преди 11 години

От долуизложеното е видно, че с този материал никога няма да се оправи тази държава. Коментарите са обидно злостни. Не сме доволни и то основателно, но нека да го изложим грамотно и цивилизовано!

195

ВЕЧНИЯ СТУДЕНТ

преди 11 години

Този човек стана Министър със Средно Образование , за Висшето учи близо 20 години . От 1996 , айде 17 години .

194

Анонимен

преди 11 години

Този гей Василев е учил как да съсипат бедните държави ,не как да ги подпомагат.Точно корпорациите *** майката на България в момента.За какво подпомагане говори тоя ***?Неолиберализма унищожава икономиката ни.Докато не стане целия народ на бунт и не направим революция както в Исландия ,България никога няма да се оправи.

193

Е как

преди 11 години

Е как пък един свестен не намериха тези от правителството на ГЕРБ или НДСВ , само поставени хора. Защото ако забележите политиката в управелението на ГЕРБ е тази на НДСВ

192

Добре

преди 11 години

Аз приверих, не се изисква да си магистър за министър. Ок такива са ни законите макар да не го приемам. Но да видим на каква база го назначават тогава , постигнати успехи в КАКВО. Къде са му едпешните бизнес проекти .... в съдилищата . Просто този човек не е ЕРУДИРАН за да е министър. Така мисля аз .

191

ДО 222

преди 11 години

АЛОУ,,,, НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ ? ТОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА МАГИСТЪРСКА ДИПЛОМНА РАБОТА, А ЗА ДОКТОРАНТУРА. ДАЖЕ НЕ МУ ИДВА НАУМ, ЧЕ ДОКТОРАНТУРАТА НЕ Е ДИПЛОМНА РАБОТА. ОТ БАКАЛАВЪР- ДОКТОР НА НАУКИТЕ- ЕЛАВА, ПИЧ, ТОВА САМО В ХАРВАРД МОЖЕ ДА СТАНЕ.

190

Анонимен

преди 11 години

ало неуките , знаете ли каква е разликата между семестриално и дипломата , че семестриално те е мързяло да напишеш дипломната работа ,, а си взел всички изпити в магистърската степен

189

Анонимен

преди 11 години

Станишев поне има диплома от Харвард за Магистър , заедно са учили с Масларова , Р.Петков , Р.Овчаров и Дончева в Харвард , муааааааааааааааа

188

Симо

преди 11 години

Хайде бе,поредната юпи калинка! Че и веднага -икономически министър! Докога такива ще се учат на гърба на Българския народ? Не ви ли се струва,че избора на Б правителството на ГЕРБ прилича на 100% на оригиналното ГЕРБерастко правителство? Внимавайте за КОГО ще гласувате на изборите след два месеца!

187

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ ? ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДАЛИ Е БАКАЛАВЪР, А ДАЛИ ЛЪЖЕ. ОТГОВОРЪТ Е ДА- ДВЕ ЛЪЖИ В ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ СА ТВЪРДЕ МНОГО ЗА ЧОВЕК, КОЙТО СЕ ГОТВИ ДА УПРАВЛЯВА "ЧЕСТНО". КАЛИНКИТЕ В ГЕРБ И ОКОЛО ГЕРБ СА БЕЗКРАЕН БРОЙ И ВИНАГИ СА НАГЛИ ДО МОМЕНТА, В КОЙТО ГИ ПРИТИСНАТ В ЪГЪЛА.

186

анонимен

преди 11 години

за Хардард трябват много пари, но американците когато видят, че някой е кадърен го приемат без пари. Там следат за таланти и ги подкрепят, а не като у назе

185

bolka

преди 11 години

Това, че е учил в Харвард, дори и да не е магистър, е похвално.Проблемът е, че не е достатъчно да бъдеш възпитаник на престижен университет и да имаш отлични познания, а трябва и морал и честност. Защото познанията са необходимо, но не и достатъчно условие да бъдат използвани в положителна посока.Да се надяваме, че ще бъде принципен и неподкупен.

184

анонимен

преди 11 години

"само за бакалавър" вие, от село Долно нанагорнище, знаете ли какво е Харвард

183

БАЙ ИВАН

преди 11 години

ДЖОН МЕЙЖЪР НЯМАШЕ ТИТЛИ ОТ ПРЕФАЛЕНИ УНИВЕРСИТЕТИ ,НО ДОБРЕ СИ ГЛЕДАШЕ РАБОТАТА, КАТО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ. ЧОВЕК ИЛИМОЖИ ИЛИ НЕМОЖИ. ТИТЛИ С НЕЗАПОЧНАТО ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА ДА МУ ПОМОГНАТ.