137

Анонимен

преди 11 години

Добре звучи всичко, ама ако влязат в управлението, ДБГ ще забравят мигом тези обещания и ще си управляват щастливо с ГЕРБ. Ето затова не трябва да влизат в парламента - само ще помогнат на ГЕРБ да направят коалиция и да продължат с терора над българите.

136

Анонимен

преди 11 години

ДЯСНОТО Е СОЦИАЛНО,КОЛКОТО ТОВА ДА ИМА--"ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН ПАСИВЕН ***.ЕРАСТ"...

135

lubimec_13

преди 11 години

дясното никога не е било социално, това са пълни глупости. ако се опитва да го направи социално, значи не е никаква дясна партия.

134

bezpartien

преди 11 години

Чрез структурите на царистите в страната тя се е сдобила с подписите за регистрация за участие в президентските избори. "Меглена Кунева събра 26 хиляди подписа, като 25 хиляди от тях бяха осигурени от НДСВ"Кунева е в борда на френската банка Париба. Случайно съвпадение ли е фактът, че Тройната коалиция е взела от същата тази банка "Париба" няколко кредита? Само за АЕЦ"Белене" заемът е 250 милиона евро, по него за 3 години са платени лихви в размер на 102 милиона лева.

133

оксиморон

преди 11 години

Кунева е разполагала с 13 500 застъпници, като възнагражденията им са били платени изцяло от държавната субсидия на НДСВ /Значи Кунева е лъгала, обявявайки, че кампанията й е била финансирана само с дарения на симпатизанти?!

132

дюшеш

преди 11 години

Направи така, че да затворят 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлудуй преди да им е дошло времетоЛицемерна е и гони кариера в Брюксел на гърба на България.Кунева е единственият еврокомисар, който напуска партията, която го е издигнала. Това определено не се приема положително в европейските партийни централи и в политическите групи.

131

папур

преди 11 години

Кунева направи ли нещо реално, за да се промени дори на йота качеството на живот на българите?! Ако беше вложила грам от настървението, с което се бореше срещу китайските производители на куклата Барби, нашите деца щяха да ядат по-качествена храна и да дишат по-чист въздух.

130

Анонимен

преди 11 години

Пръмова да докаже първо, че устата са и прави!

129

Анонимен

преди 11 години

"ДРУГАРКАТА ДАНИЕЛА ВЪЛЧЕВА",КОЯТО ИМА СЪЩИЯТ БОЛНАВ,ЖЪЛТЕНИКАВ "ХАЗАРСКИ ТЕН","ВЕЛИКА МАСОНКА",СЪДРУЖНИЧКА НА ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ-КРЪСТНИКА НА Д.С,ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КРЪГА МОНТЕРЕЙ И НА ДРУГИ ОЛИГАРСИ...СТИГА ЛИ ВИ ВЕЧЕ.ТА ДРУГАРКАТА ВЪЛЧЕВА,КОЯТО ИМА ВРЪЗКИ С РАЗНИ:ЛЕВЕНТИ И ЮНАЦИ,ДОКАТО БЕШЕ ОБРАЗОВАТЕЛНА МИНИСТЪРКА,В КАБИНЕТА НА СЕР...ГЕЙ...,СЕ ИЗТЪПАНЧИ ПУБЛИЧНО,ЧЕ ДОКАТО Е "МИНИСТЪРКА",В НЕЙНОТО МИНИСТЕРСТВО НЯМА ДА СЕ ВЪВЕДЕ--"ПРАВОСЛАВНО ВЕРОУЧЕНИЕ"...ИМА ГО НА ЗАПИС ОТ БТВ.

128

Пръмова

преди 11 години

Снахо, до оня ден имаше 31 точки от глупости... днес вече икономически растеж, образование, здравеопазване... голяма преписвачка ще дойдеш, нали ги обичате компетентни??? Я идете и вижте какво каза онова момиче от протеста още преди няколко дни в един вестник има интервю.... това сте всички *** сега преписват от протеста!

127

Луцифер

преди 11 години

Симеон 3ти Кривоусти колко ли "прошковци" е събрал под фалшивите си знамена (обещания)? Ако и вЕрвате на тази червена *** ще бъдем оправени само за 80 дни...

126

Анонимен

преди 11 години

че откога лявото е дясно, ама то в бг може ли нещо да те изненада. Дясно е отдръпването на държавата от несвойственото й регулиране на икономическия живот на хората. Дясно е силна държава, там където е нужна в съдебната власт и полицията, но в бг тя там е абдикирала и го е ударила на часно мвр и съд.

125

Анонимен

преди 11 години

Голям злобар се оказа цветарката Даниел Вълчев. Гледаше като обезумял, говореше като хамалин и нищо свестно не каза -явно силата му е в плюенето / тази вечер НОВА ТВ /.

124

Анонимен

преди 11 години

Народа ще гласува за Кунева ,тя е по добра отколкото другите който съсипаха Б-я

123

Марш мършо!

преди 11 години

Алчната национална предателка всеки ден е център на вниманието по медиите. Много пари налива да се намърда мръсната гад в парламента, но народа няма да го позволи.

122

евроклошар

преди 11 години

Брюкселски *** не щем .

121

reni ilieva

преди 11 години

С дезертьори от други партии трудно се прави здраво политическо сдружение. Кунева накрая сама ще се прецака, но оше не го знае, защото е твърде горда за да го види.

120

Petyr Paunov

преди 11 години

Kунева е поддръжник на картелите, банките и монополите и всички което трови живота на обикновените граждани и ги обрича на гибел. Тази жена трябв ад бъде вън от политиката.

119

емилия-клара

преди 11 години

Корпусът на сдружението на Кунева май започна да се пропуква. Това е напълно очаквано. Освен всеки Кунева е некадърен лидер.

118

velizara

преди 11 години

Партията на Кунева хвърля стръвта в няколко посоки - майки , образование. Само дето няма кой вече да се връзва на празните им думи и обещания за по-добра България.