774

Цура задната

преди 10 години

Цуцко Цуцков пак ше бере ядове.

773

сещайте се

преди 11 години

Един пра-стар виц от времето на дядо ми: На изпит:Въпрос : Какво знаете за краставицата?отговор : - с дълга форма , зелена, с 92% водно съдържание.2въпрас Говорете за слона.отговор : Слона е с хобот , с форма на огромна краставица ,но краставицата има 92% и .....зелена ... тежи .....отглежда се на .......Нещо подобно видях в сутрешния блок.При оценяване по литература резултата : Двойка ,Заключението : отклонил се от темата.

772

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

ЧЕЗ, МЕЗ И ДРУГИТЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !-ЧЕЗ в Брюксел: Бяхме обект на негативно вмешателство от страна на България-blitz.bg/news/article/190967-ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО НА БЪЛГАРСКАТА СОБТСВЕНОСТ, НО ПРЕДИ ТОВА ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ КОЛКО И КАКВО СА ОГРАБИЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ И И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !-ДА СЕ ОПЛАКВАТ НА ЮДЕЙСКИТЕ ГОСПОДИ - СМРЪТ ЗА ТЯХ !-БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ - СМЪРТ НА ЧУЖДИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КОЙТО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ !--ДРУГАРЮ МИНИСТЪР,ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ДЕТО Е КАЗВАШ Е МНОГО ДОБРА. ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА КАЗВАШ ИСТИНАТА, ЗАЩОТО НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ТЕ СЪД

771

Анонимен

преди 11 години

Кво ми дреме дали трактора и доганец са подслушвани??? Алооо, Позитано това компромат ли е изобщо?

770

Nikolay

преди 11 години

Siguren sym, 4e podslu6vat mnogo qko :)

769

ФЕН НА ДСБ

преди 11 години

Яко антисатнишев съм, ама не се и съмнявам че е имало незаконно подслушване

768

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, ако Доганчо беше подслушван за Цанков камък сега щеше да е в карцера! Станишев, пак гейски номерца правиш!

767

Анонимен

преди 11 години

А сега ходи доказвай,че нямаш сестра.

766

blagoi

преди 11 години

glasuvaite za gerb togava kato ste mnogo dovolni ot jivota si!

765

ВЕВ

преди 11 години

ДОСЕГА МРЪСНИТЕ ИГРИ БЯХА ПОД МАСАТА . БУТНАХА ПРАВИТЕЛСТВОТО . ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СЕГА ВЕЧЕ СА НА МАСАТА ! ТОВА СА БСП !

764

дядо Христо

преди 11 години

Станишев = селска клюкарка

763

Джовани Фалконе

преди 11 години

"Да разлаем кучетата", за да отклониме вниманието от съществените неща! PR на Моника и този път не е на ниво, жалко за парите хвърлени на вятъра...отлична е стратегията на Първанов.

762

Хм..

преди 11 години

Така, да видим до тук какво имаме: Станишев се излага. Използва традиционните похвати на комунистите в предизборната борба, но се излага, и то много. Ще се провали, това е ясно. Въпросът е кой го оставя така да се излага? С Първанов още не са раделили онова, което имаха да делят... Дали този крах на Станишев, който наблюдаваме не е номер спретнат за него от Първанов? И ако е така какво готви Първанов за след провала на изборите? Все пак знаем, че комунистите умеят да взимат власт само с кръв..

761

Анонимен

преди 11 години

Поредната страхотна излагация на Сергей Дмитриевич по телевизията. С него въобще не може да се води диалог, не отговори на нито един въпрос, през цялото време си говори глупостите! Наглостта му граничи с + безкрайност. И оставка няма да подаде докато е жив.

760

Анонимен

преди 11 години

ГОЦЕ МАЙ ТОЗИ ПЪТ СКРОИ НА СТАНИШКО КАПАТА !

759

baj Tishan

преди 11 години

Браво другарю Станишев! Ти следваш неотлъчно начертаната линия и успешно водиш БСП към бунището на историята...

758

Анонимен

преди 11 години

Гледах сега Сергея по ТВ. Много се е изнервил, много злобен, ужас! На всички е ясно, че БСП е пътник за оня свят, но явно няма да си отидат с достойнство, а с кръв и терор! Не могат да приемат какво се случва, а в гените им е да правят золуми.

757

БТВ

преди 11 години

Гледах Станишев по БТВ. Не мога да повярвам че този човек е паднал толкова ниско! Световен шампион по безочливост! Задава се невероятна катастрофа за БСП на изборите!

756

gost

преди 11 години

...Аааааа, това обяснява подслушването и на бившия премиер, Мишо-бирата, Танов и пр. Цветанов е човека, помагат му Патрашкова и Явор Дачков. Нищо чудно и записи от подслушванията да се появят на флашка пред издателството на в-к Галерия...

755

Анонимен

преди 11 години

В МОМЕНТА сТАНИШКО,ЗАЕДНО С ЦВЕТАНОВ СА ПО БТВ И СТАНИШКО СТАНА СМЕШЕН, КАКТО ВИНАГИ ПРОСТО ТОЗИ ЧОВЕК СИ СЛОЖИ САМ КРЪСТА !