15

ПишманСоциолог

преди 11 години

До 15- истината е: Разбрахте за неутралното проучване вчера и се побъркахте от злоба. ГЕРБ-230 %

14

ЗА ПАЗАРА

преди 11 години

За съжаление живеем в държава ЖИВЕЕЩА С МИНАЛОТО-за това е бедна и ще става все по бедна.НЕ МОЖЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ДА СЕ СТОИ РАЗКРАЧЕН МЕЖДУ ПРЕДПРИЯТИЯ С КОМАНДНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ И ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ПРИЕМЕШ СЪВРЕМЕНЕН МОДЕРЕН КОНКУРЕНТЕН МОДЕЛ-ГАРАНТ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ УСПЕХИ.НАПРИМЕР:ПРЕМАХВАНЕ НА ТАКСА "СГРАДНА МОЩНОСТ"ОТВАРЯ КОНКУРЕНТЕН ПАЗАР ЗА "ОТОПЛЕНИЕ".ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО БОРБА ЗА "АБОНАТИ" И КОСВЕНО ДО ПЪЛНА ПРОМЯНА В "ТОПЛОФИКАЦИЯ".НЕКА ПО ДОБРИТЕ ПОБЕДЯТ -ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ

13

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да ме триете тази "новина" е стара, днешната е, че е решено да се махне ръководството, а не че е предложено! Тази е от 8 Март.

12

ааа

преди 11 години

ПРИВАТИЗАЦИЯ с условия:- за безплатни топломери , измерващи в KWh , а не в дялови единици може и на радиаторите при вертикалните щрангове за да не се разбива цялата сграда. - премахване на такса "сградна инсталация" - досега 30 годишните събрани суми са достатъчни за пълната й подмяна. Ако мислят , че топлят изключените апартаменти да изолират преминаващите тръби .Който не му изнася да не участва в приватизацията на Топлофикация и без това печалбата там е колосална - имат 400000 абонати.

11

до Вбесен

преди 11 години

Вбесен,съгласен съм, но.. според мен чисто юридически няма начин да има индив. договори при обща абонатна станция.Според мен договорът трябва да е с абонатите на станцията и това е обикновено един вход.А те от своя страна да решат, как да си разпределят енергията КОРЕКТНО! Идеалният случай е наистина преработване на инсталацията, както е в новите блокове и индивид. топломер пред вратата, но ако решат могат да си делят на кубатура!

10

Анонимен

преди 11 години

Колкото и на някой да му се стори несвързано, проблемите с неплащането на парното са в Закона за ЕТАЖНАТА собственост, както и в някой други.Няма как да има убедителна сметка, когато няма без съмнения коректно отчитане!А коректно отчитане няма как да има при вертикални ОБЩИ щрангове!Ще дам пример с ВиК и Енергото: там никой не оспорва показанията на електромера и водомера, а цената която е непосилна!При парното няма коректно отчитане и в тази мъгла са се наместли едни фирми: "топл. счетовод.

9

Вбесен

преди 11 години

Първото наложително е ИНДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ с потребителите. Второто е веднага да се направи схема за преработка на вертикалната в хоризонтална инсталация с топломер на входа на жилището му. Тогава регулярното и редовно плащане ще е гарантирано за Топлофикация, няма да има и гратисчии в този случай! Но явно няма мислещи ръководители или нарочно искат да се създава вечно напрежение сред народа и самите Управници у нас са МАЗОХИСТИ ! А ДЕКЕВР да бъде даден под съд и да се върне ИЗКРАДЕНОТО там!!!

8

пич

преди 11 години

Нито съм от едните,нито от другите.Смяната на един човек няма да промени нищо. Трябва законова промяна, но Големият шеф в Министерството на енергетика, която забърка най големите каши със Законите на енергетиката , сега "наказание" я пратиха за шеф на ДКЕВР?Напавете най простото нещо. Разделете плащането на парното от топлата вода. Заради тази изумителна глупост , хиляди хора, които са махнали радиаторите си , но ползват топла вода, не магат да си платят сметките.Парно-5 месеца,топ.вода 12 мес

7

Анонимен

преди 11 години

До АзимовВсички политици живеят в паралелен свят.

6

Анонимен

преди 11 години

И ново ръководство да сложат, пак е налице надписването на сметките. За февруари са ни изчегарили с 75лв повече. Сега ще проверя за последните 3 години какво са ми отчитали и какво са ми фактурирали и дупе да им е яко.

5

Азимов

преди 11 години

Е , тези нямат спирка ! На какво отгоре искат !Те май само искат , искат .....Аз не чух какво предлагат ! БСП нямат никаква връзка с действителността . Те живеят в някакъв паралелен свят !

4

нона

преди 11 години

Прави са от БСП, това ръководство на "топлофикация" не може нищо повече да направи. и трябва да си ходи. Но трябва и друго - да се промени и начинът на отчитане и остойностяване на топлоенергията, защото в момента се краде здраво по съседски с одобрението на държавата!

3

ммммда

преди 11 години

БСП искат да върнат Вальо-Топлото пак да управлява Топлофикация.Тия нещастници където са пипнали,все до фалит са го докарали....НЕК,БДЖ,Топлофикация,Кремиковци и т.н.

2

Анонимен

преди 11 години

"проблемите на "Топлофикация" не са свързани с мениджърството, а с конкретни законови промени и наредби, които зависят от Министерството на икономиката и енергетиката"Стои въпросът защо ГЕРБ не промениха закона с мнозинството си в парламента... Голямо поскане е паднало май, а?

1

Анонимен

преди 11 години

нали имаха техен шеф? видяхме какво направи!