72

Влади-Мир

преди 11 години

Айде предаваме се, двамата си приличат чисто визуално, иначе нямат нищо общо, защото единия защитава национални интереси(Роснефт е държавна), другият свои собствени(Стандарт оил е частна) .На Рокфелер са му казвали дяволът(физиономията му е подобна, като на ройтерската снимка на Сечин)пп Ако искате да стане весело, напишете за срещата на БРИКС и за създаването на новата банка или за срещата на Путин и Си Дзинпин

71

Анонимен

преди 11 години

Българския и руския нефтодобив нямат нищо общо с американския, защото там всеки има право да закупува концесии за нефтодобив и може и да си наеме платформа. Тук нефт добиват и концесии за нефтодобив придобиват само фирми на Химимпорт. В Русия има 2 - 3 гиганта, които си прехвърлят топката но принципът е същия.Монополът НЕ Е добър бизнес модел и не са гениални "бизнесмените" с титли, дадени им от коминтерна и ЦК на БКП и КПСС. Така и баба знае да е милиардерка.

70

Анонимен

преди 11 години

абе що ги публикувате тия материалисвястните хора да се ядосват че българия стана кенфа *** да се упражняват в плюене

69

Анонимен

преди 11 години

До 73. Ние само им се възхищаваме , че си печелят от собствените си ресурси , при нас това щеше да се разпродаде , Кой бизнес у нас е с 70 % държавен дял и на световно ниво и да имаме стабилна работа и заплати ..Чакаме програмки .. Ден до пладне и като свършат парите пак същия. Не произвеждаме ли , ще си стоим най бедните .

68

До 73.

преди 11 години

Никой не е русофил ,те са си в тяхната държава и си защитават националните интереси и печелят от това.Сравняваме ги с българските управници че разпродадоха България и пак има за продан -- източват и продават !Та предателите не сме ние , нас ни продадоха !

67

Анонимен

преди 11 години

мечтата на поляцитеда обявят война на китайщели китайците да минат през русияами те отдавна да са минали ако руснаците не бяха натъпкани с джепаневерно малко са а *** джепането им е голямосвета винаги се е управлявал от джепането и който не го разбира си е олигофренако водеща беше културата и съзидателноста та дивите и голи османлии нямаше да поробят балканите -ама това на българин неможеш го обясни - няма с какво да го разбере

66

СС

преди 11 години

Русофилите-дупедавци и тук са налазили! Отивайте си там в Сибир, какво правите в България тогава, предатели!

65

Килъра

преди 11 години

Такъв държавник трябва на България, а не крадливи политици като нашите, които продадоха България на западните държави! Плитък гроб за всички врагове на Русия и България! :)

64

Хм

преди 11 години

"Едва ли Русия ще позволи на западни компании да правят големи пари от експлоатацията на това, което все още се възприема като национален ресурс."то Е национален ресурс! Но рашките нямаха ***, цар-менте, *** *** и гербери, които да подарят държавата на западни кръвопийци!

63

Държавно участие

преди 11 години

В " Роснефт " има 70 % държавно участие !Помислете това да е в България ?Щяха да кажат , че се източва и ще го разпродадат , та няма да мръдне !После ще търсят чужди инвеститори , щото държавата няма пари и ще заробят децата ни . Държавата не е в състояние да инвестира и с 51%. децата ни да имат рабора и да постъпват пари в бюджета !

62

Анонимен

преди 11 години

Рептил е тоя и си му личи.И Дянков е рептил и костов също.Тези змейове ни дърпат конците както си искат!

61

Анонимен

преди 11 години

64Мислиш ли че *** който незнае как се пише "милиард" има акъл да каже нещо на аудиторията?!До кой клас учи ,селски?До 8-ми?Така си и знаех.

60

Анонимен

преди 11 години

баааси мутанта

59

65

преди 11 години

64Минчоо,точно за това говорех,***!!!""Новата Ялта" поделя Европа""Германската политическа визия за Европа, дистанцирането на САЩ, дълговата криза, енергетиката и геополитическите сблъсъци формират един нов взривоопасен свят."

58

Анонимен

преди 11 години

64Малоумнико,първо искаш да пишеш до 63 а не до 61.Знам,*** си и ти е трудно да ги разбираш тези неща.Второ,кое точно не разбра за БРИКС и кои понятия обърка тИ??Трето ,Кралицата пърди и в Кипър ама май се ***.Четвърто,както от икономика така и от геополитика разбираш колкото магаре от оперно пеене.такива главочи като теб с пет лева в джоба всезнайковци са в основата на мизерията поземите бугарски.*** селски,недоучил.

57

дo 61

преди 11 години

обърши пяната около устата и помисли трезво, поне за момент. почти 2 милиярда китаеца стоят на границата с Русия, гледат и безценния ресурс и се кланят на путин, нали. за индия и ЮАР няма и какво да кажем, понеже там кралицата като пръдне и удря земетресение...а бразилците освен с надценени футболисти като неймар, не знам как ще ударят икономически европата. м/у другото май обърка понятията БРИКС/СИВ/СССР? от три кладенеца вода вадиш и накрая пак по ватенка...

56

Анонимен

преди 11 години

61ПРО бате ама америкените СВЪРШИХА КЕШАаааа.Няма ПРО-МРО свърши тая.сега се затварят на техният си континент а еуропеите ще духат кавала сами срещу Русия и Китай + Индия и Бразилия+ЮАР.Света бързичко се променя и някой ще изпаднете зад борда.Нямаш ресурси=Духаш таратора

55

така така

преди 11 години

ало, форумната русофилистия, моля малко да изтрезнеете. за какви монополи се размечтахте, за космически технологии ми говорите, един се из**** даже, че за бляда смартфоните и колите били играчки, та за това строи "ентърпрайз" от стар трек. половината народонаселение няма път и ток, те пак владеят света. путин наду производството на суровини на макс и виртуалните оргазми нямат преброяване. арабите садят тютюн, понеже се оказа, че бизнеса с петрол умря, покрай доминацията на рашките, нали ... :D

54

Анонимен

преди 11 години

Значи просто трябва да се изгради ПРО.

53

Анонимен

преди 11 години

Знаеш ли, гнус ме е да споря с тебе. Айде със здраве!