30

Master

преди 11 години

Отдавна не използвам Google. Фаворизира единствено ненужните блогърски плямпала и вече за нищо не става. Предпочитам Bing - дава много по-точни резултати.

29

HCC до Dian

преди 11 години

Плюса си работи, както и минуса за думи или сайтове, които не искаш да се включват във върнатия отговор мисля, че става дума за повече експериментиране от твоя страна, за да намериш твоя стил за търсене.Относно кавичките, поне моето обяснение е, че това се прави заради това, че вече платформата се ползва от различни устройства и операционни системи.

28

Dian

преди 11 години

А защо премахнаха търсенето със знак "+" ? Най-полезната опция беше. Сега задължително искат търсената дума да е в кавички и пред тях да се мъдри + . Само че не действа като преди .

27

bobi

преди 11 години

КУПУВАМ ГЕРМАНСКИ МАРКИ НА МОНЕТИ И БАНКНОТИ КАКТО И БАНКНОТИ ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.ИЗКУПУВАМ СТАРАТА ЕМИСИЯ БЪЛГАРСКИ БАНКНОТИ С НОМИНАЛ ОТ 1 000,2000,5000,10 000, 50 000 ЛЕВА МОЖЕ И КОЛИЧЕСТВА.ОБЯВАТА Е АКТУАЛНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА.ИДВАМ НА ОГЛЕД И ПЛАЩАМ.КУПУВАМ ЕВРО,ДОЛАРИ,ГЕРМАНСКИ МАРКИ,ФРАНКОВЕ И ДРУГИ НА МОНЕТИ.НЕОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА.ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.0899 435 354 --- 0877 83 77 78

26

swe

преди 11 години

ima men ne moje da me namerite xaxaxa

25

Ерген

преди 11 години

Не мога да си намеря жена в Google! Да е симпатична, интелигентна и да не слуша чалга! Тия в Google трябва да се постараят повече!

24

Nigga stole my bike

преди 11 години

Мотора ми откраднаха и от 3 седмици го търся..

23

Имаааа

преди 11 години

Имам заснети днес 3 снимки на мой картини, които Гуглето не може да открие, камоли да индексира. Търсачката одавна загуби позиции заради индексирането за разлика от патешката такава.

22

HCC

преди 11 години

#18 въздържай се от думи, като "глупост" или да правиш оценка за участващи в дискусията. Всяко правене на оценка на друг участник, показва колко незрял си, импулсивен и говорещ без аргументи т.е. не сеъществен си. Специално с колеги сме правили експерименти, как един нов сайт може да се повдигне от нула в два варианта, чрез множество стари наши сайтове и чрез множество съвсем нови направени сайтове, точно за тази цел. ...Резултатите показват, че Гугъл въобще не се е справил с проблем!

21

до 5

преди 11 години

И особено ако напишеш "особенно"...

20

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДА КАЖЕ....КЪДЕ Е МАГИ......

19

заврисиго

преди 11 години

у bing нема кулви. аре бегай

18

Анонимен

преди 11 години

НСС, пълна глупост е това, което пишеш. Отдавна гугъл се справи с тези сайтове.

17

analizator

преди 11 години

Не може да се намери например,колко са пу-ит въжки по Ким Кардашиян :))

16

Психоглог

преди 11 години

Зависи какво търсиш! Има непопулярна информация, която няма да откриете в мрежата, ако ще и факири да сте... просто защото я няма там ;) Все пак аз си харесвам гуглето и го ползвам... внимателно...

15

HCC

преди 11 години

Трябва да се отбележи, че освен ползата от Гугъл има и една вреда, която все повече се увеличава. Появяват се все повече дъми сайтове,които са създадени единствено за да повдигат рейтинга на други сайтове. Така се генерира фалшиф, безполезен за крайния клиент (потребител) тряфик, линкове, рейтинг. Когато човек търси нещо през последните дни, все повече попада на идеално структурирани сайтове за повдигане или пренасочване към други сайтове. Затова започвам да чета резултата от 5-та страница,..

14

Анонимен

преди 11 години

порОвите на вятъра ... Напримерно .... ако продтлжа да чета съботно-неделните шедьоври на днес.беге ... ще се сомубия самозапалвайки се...

13

НСС

преди 11 години

Гугъл е асберг, на който се вижда само малкото връхче над водата. Някой казва, че не може да намери нещо. Това значи, че има причина Гугъл да не го показва, която не значи, че не го е открил или индексирал. Освен бял и черен списък, за това какво да се вижда и да не се вижда, има и други филтри или сечения определящи върнатия отговор на запитването от крайния клиент.Гугъл е море, в което ако се научиш да плуваш може, да получиш мног много много информация.

12

Анонимен

преди 11 години

В Гугъл успявам да открия не повече от 10% от търсеното и то само, ако се задоволя с далечни подобия. Който мисли, че Гугъл знае много, е в колосална заблуда, и нито има представа какво представлява знанието, нито може да разграничава съществено от несъществено.

11

Анонимен

преди 11 години

Толкова много глупости изписани и да не може да се направи разлика между неоткриваем и трудно откриваем? Хората които не са роби на марката и не се пускат по течението отдавна ползват други по-непопулярни търсачки които не им ограничават чак толкова търсенето, не пишат по подразбиране ключови думи като се опитва да ви чете мислите в комбинация с кеша от предишни търсения. Аз не виждам нищо лошо в думата torrent например. Статиите в "новинарските" сайтове за интернет биха разсмяли и петокласник.