840

АНОНИМЕН

преди 11 години

ИМАТЕ ВОЛЯ НО НЯМАТЕ АКЬЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕЩАСТНИЦИ

839

ЯЛОВ Е МАМИ

преди 11 години

Имаме воля прочетено на обратно : )

838

Спасе 984 виж

преди 11 години

Г-н Бойко Борисов се оттегли Доброволно и спаси страната от Гражданска война.Сега Народа ,който ясно е отчел ,че може да му се довери пак ще го върне във властта!

837

спас

преди 11 години

нагли са народа ги свали от власт а те пак искат да ни яхнат.Да отидат 4 години в опозиция пък след това ако сме забравили пак да се върнат ако дотогава не са се разпаднали.

836

Анонимен

преди 11 години

А за всички, които мислят да гласуват за ГЕРБ, отново мога да кажа следното: Щях да ви разбера, ако бяхте от близкото алкохолно обкръжение на премиера и сте докопали 5-6 тлъсти държавни поръчки или пък сте свили бизнесите на 7-8 души. Но обикновен човек да гласува за ГЕРБ това е престъпление срещу самия него. Така човек деградира еволоционно до нивото на хейтърска амеба, която дращи по поръчка в нета.Защото, повярвайте ми, тези, с тяхната новооткрита воля, първо ще почнат да наритват вас. Бъдете убедени.Контрареволюцията също изяжда децата си.

835

Анонимен

преди 11 години

До иво ЯЛОВИ СА ВСИЧКИ УСИЛИЯ ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ АКО БЯХА РАБОТИЛИ ЗА НАРОДА СИ ЩЯХМЕ ДА ГИ РАЗБЕРЕМ А ТЕ РАБОТИХА ЗА СЕБЕ СИ.ЗАБРАВИХА ЛИ ЧЕ ТЕ ИЗКАРАХА ХОРАТА НА УЛИЦАТА .НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМАШ 400ЛЕВА И ДА ИМАШ 300ЛВ.ТОК И 200ЛВ. ПАРНО.МНОГО СА НАГЛИ НЕ СА ЗНАЕЛИ НАВЯРНО ВИКАЙТЕ ИМ НАГЛИТЕ БЕЗСРАМНИЦИ

834

иво

преди 11 години

"Имаме воля " хубаво че имате ама ни вземате за мезе защото наобратно прочетено е "ЯЛОВ е ***"

833

баи ганю

преди 11 години

Прочетож всичко написано от хората.Истината е една.Много мъка се е събрала у народа.Тои изнемогва.Но има и една голяма истина.Българският народ не е вече онова овче стадо което можеш да завръшташ накъдето си искаш.Тои е осъзнал силата си и няма да разреши повече да се гавриш с него.Ако не се съобразяват с него,всички лъжци,мошеници,крадци,пишман управници,бандити,европеиски комисари,***,нагаждачи и тн и тн ,те нямат краи,ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ от волята МУ!?Трябват ни умни,честни ръководители.

832

Viktor

преди 11 години

Във форумите май само платени писачи се карат по между си

831

ШЕСТАКА

преди 11 години

ВОЛЯ ЗА ОЩЕ КРАДЕНЕ ,ИМА ШЕСТ АПАРТАМЕНТА СЕГА НА МУТРАТА МУ ТРЯБВА ХОТЕЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО, ПУКА МУ НА МИЛИЦЕОНЕРСКАТА МУТРЕНСКА ГРОБАРСКА СБИРЩИНА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ОБРАЗОВАНИЕ БЕДНОСТИ МНОГО ДРУГИ РАБОТИ ГАРАНТИРАНИ ОТ ГРОБАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАРИТЕ

830

бивол

преди 11 години

Как може така. Народа те свали затова че 4 години го лъга и ограбва и пак искаш да си на власт.Така ще скриеш какво си правил иначе другите могат да ти търсят сметка.

829

Кире

преди 11 години

"Имаме воля...да ви лъжем още 4 години" е по-удачнен слоган!

828

Анонимен

преди 11 години

ПАЛИНДРОМ е една или няколко думи или числа, които се четат по един и същ начин отляво надясно и отдясно наляво.Пример:ИМАМЕ ВОЛЯ - Изборният слоган на ГЕРБЯЛОВ Е МАМИГениално нали? Само в ГЕРБ са толкова умни. Гласувайте за тях!

827

Пешо

преди 11 години

Светльо Витков защо не го канят никъде по телевизиите? Няма ли да участва или ги е страх да го покажат на хората?

826

696

преди 11 години

Вече с празни приказки не става. неграмотните гербери да си ходят

825

bogomil.avramovhemy

преди 11 години

За периода от 2000-та година досега в Китай са разстреляни близо 10 000 държавни чиновници, които са били уличени в корумпираност. За същото време други 120 000 са били осъдени на различни години затвор, уточняват китайски източници.

824

Анонимен

преди 11 години

целия ни град в сев бг се молим софиянци пловдивчани да не ни натресете пак тия е тогава ще дезертират всички дори пенсионерите или пък ще грабнем тоягите

823

ГРОБокопачи

преди 11 години

> "Имаме воля!"Но нямате акъл

822

ВЪН ГЕРБ!!!

преди 11 години

САМО ПЪЛНИ МАЗОХИСТИ БИХА ГЛАСУВАЛИ ОТНОВО ЗА ТЕЗИ ,КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТОЗИ ХАЛ...!!ДОЛУ ГРОБарите ...!!!!

821

СТОЛИЧАНИН

преди 11 години

Дали наистина е възможно да не сме си взели никаква поука от 3.5 г. рязане на ленти на зебри, площадки, подслушвания, манипулирания, простащина и откровенни лъжи? Ще е много жалко...