37

Анонимен

преди 11 години

Не се изненадвам...... арабите обичат да има от всичко по много. Някой виждал ли е светлините на Бурдж ал Араб в тъмната част на денонощието? Много пищност навсякъде, което според нашата култура е кич, но това е тяхната култура - да е шарено и да радва окото. Просто приемете различието на ориента и може да видите зад всичкото това една различна според нашите представи красота...

36

30

преди 11 години

Винаги съм се чудила защо българите са толкова завистливи и късогледи, направили хората цветен парк и веднага..... *** били, кич било, ама колко петрол продали, и по-бързо да свърши че да ги видим тогава............... Хора защо тази злоба??????

35

az

преди 11 години

До до 39 Дворецът не е в Каварна!Намира се в Балчик

34

До 24

преди 11 години

До Анонимен 24Добре, ясен си ми! Ти си от тази каста прости новобогаташи, които учат география по туроператорските реклами. Не съм марксист, но усвоих един марксистки термин: "Класова омраза". Ще го модернизирам: "Презрение към чернилката, сдобила се по неясен начин с пари, докато другите гладуват!."Разбра ли нещо, ценителю на красотата?.

33

Анонимен

преди 11 години

ето какво направиха от пустинята хората с акъл...а ние от рай направихме пустиня щото сме все най умните..

32

Анонимен

преди 11 години

И на мен не ми харесва. В Дубай има страхотни неща, но това за мен не е едно от тях. Предполагам, че приказният ефект е търсен заради лунапарка в близост, но доста са се поувлекли! Прекалено подредено е всичко в стройни редици, лично аз не видях нито едно дръвче, нито една пейчица, един постен за размаха на Дубай фонтан. Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че при нас има нещо по-хубаво. Но отворете снимки на градините в Япония,Сингапур, Германия, Франция, Англия....Това е приказен парк за мен

31

реджи

преди 11 години

Дааа хубаво, но жалко, дори ние бедните българи даваме своя принос за тези градинки, пазарувайки всекидневно скъпото черното злато, жалко няма да ги видим на живо никога...

30

Анонимен

преди 11 години

Прекалено модернистично са подредени и оформени. Аз си представям по хармонична градина, по-красива,да има езерце и дървета и цветята да са сложени в ЕСТЕСТВЕНА ФОРМА повтарям ЕСТЕСТВЕНА. Да бъде подобно на едемът,където всичко е естествено красиво.

29

до AZ

преди 11 години

Не знам как ще живея с тази мисъл, явно ще трябва да го преместя в другия крачол.

28

AZ

преди 11 години

Говорете си Вие, ама те дори не знаят къде е България, ама май целия свят знае къде е Дубай....

27

цъъъсс

преди 11 години

някой може ли да каже в българия кога ще има такава радина

26

до 16

преди 11 години

Не гледай блясъка и лъскавите сгради, в арабските емирства властва шериата.

25

m

преди 11 години

krasota taka i nie da napravim na miastoto na parlamenta

24

Анонимен

преди 11 години

БРАВО КРАСОТА

23

Анонимен

преди 11 години

Все едно гледам тунингован москвич от бай тошово време, с всички емблеми, светлоотразители, ленти, стикери, губери, антистатици, та чак до капачката на теглича.

22

Анонимен

преди 11 години

защо да е завист, неестествено стои, на мен също не ми допада пределно нагледно оформяне на някакви цветни фигури от красиви сами по себе си цветя, онагледяването на изкуствена красота използвайки неестественото състояние на нещо ме дразни и не мога да намеря красотата. Така е било и преди. Явно се радват на цветовете, а не на цветята. Вместо да ги изнасилват можеха да ползват изкуствени. Китайска му работа

21

Анонимен

преди 11 години

До 25- абе ти си чисто луд! Тва че не знаеш какъв си не означава че всички за пумри като теб!Ходи на доктор,че като ти чета писанията ми се струваш следващия човек факла!

20

Анонимен

преди 11 години

Любител съм на природата и се радвам винаги когато се правят зелени площи по градовете!Но това на снемката ми се струва малко кичозно и претрупано!

19

Анонимен

преди 11 години

*** тунинг, голям кич.

18

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 21: Мончо,за половин ден неможеш да разгледаш Джумейра!!! Знаеш ли какво е това,а??? Айде,отговори като си мн.отворен!!! Ама такива пухльовци нетрябва да ви пускат по далече от Църна маца!!