240

Анонимен

преди 11 години

Сер Гей много си ми смешен,пак ще правиш нов бардак със стари ***,не знеш ли че БОРИСОВ ще ви смачка теб заедно с твойта дружина и Костов които нямате мъжко додтойнство ,защото ни се повръща от вас гадини мръсни,хората този път ще ви накажат.

239

ГМ Димитров

преди 11 години

До НФБГрешиш,драги/драга/.Плюещата камила,Слави Бинев,пръв зарови под чаршафите,голяма тема за профани!Спинишката го подхванах,щото е обществено известно.По отношение на Бойко,мъжете казват:пробвала ли си го?Всичко друго е седянка по бесепарски.Най-голямото зло,което сториха социалкомунистите в началото на демокрацията е,че си създадоха опозиция,СДС, и така я програмираха,че да се самоизяде.От три години и косур са емнали ГЕРБ,единствената силна партия отдясно,преписват й собствените си грехове!

238

Гюро Михайлов

преди 11 години

ГЕРБ е най- извратената, популистка и крадлива партия. Вижте ги сама: Боко, Цоко, Фидосова, Монката, първият министър даден на прокурор... Да продължавам ли?

237

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА prav si ve pi4

236

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТААз съм гей. Бойко, люби ме!

235

готин профил

преди 11 години

Какъв готин профил има тиквата! Само Хашиш Тачи от Косово го бие по структура на черепа и изражение на лицето!

234

Торкемада

преди 11 години

Боко дори да спечели директният битката с Костов и Станишев може да загуби войната и след изборите да се пули като Бай Тошо на пленума през 1989г.

233

666! СУПЕР...

преди 11 години

СТРАНЖАТА ...ТИ СИ ГЕНИТАЛЕН ОРУДЛИФ ИЗРУТ...!

232

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЛАИНЯРИ...А ВИЕ ОФЦЕ...!

231

dnm

преди 11 години

Те си говорят и са си такива дружки двамцата ви е лапайте мухи и скачайте за 600 бг лева хахахахаха

230

Анонимен

преди 11 години

Информацията не е точна,господа. Иван Костов отдаввна,още в края на миналата година ,бе определен от членовете на ДСБ в 23 Соффийски избирателен район за водач на листата на ДСБ в този район!

229

ГМ.Димитров

преди 11 години

До pimpalicious Съжалявам,3:0 за Бойко.Харесвате не харесвате,дали сте търсили *** в спалнята му,няма никакво значение.Кадрите на БКП-БСП и сега са като пиявици,миловидни и сресани на вид,но си смучкат,смучкат..Там са вечните кариеристи.Чета: Р.овч ще се връща след изборите на бял кон.Обиден е човекът,той е пъпната връв/видимата/ между БКП и БСП,научи ги да крадат и да си замитат следите.Да,соцкомунистите имат сериозен проблем в бардака си.Провал на изборите,Бойко им виновен за кривата ракета

228

Анонимен

преди 11 години

251,софиянци си бяхме най-добре когато нямаше метро.В една опоскана и направо ограбена до шушка държава от твоя кумир и компания,метрото и магистралите не са приоритет.Живота и здравето на тези,които избраха политическата олигархия трябва да бъдат основен приоритет на всеки политик,умнико.Твоят смешен плач е ясен-зобал си от държавната ясла и се надяваш отново да го правиш.Но разумните хора няма да го позволят.ЗАВИНАГИ ВЪН НА МУТРОКОИМУНИСТИТЕ!!!!

227

Анонимен

преди 11 години

Ще победи най-достойният и доказал се политик-Иван Костов.

226

Анонимен

преди 11 години

Тия дни в интернет е голямо чудо... политически коментари на очевидно платени драскачи НАВСЯКЪДЕ.Аз разбирам, че просто изпълнявате за каквото са ви платили, а "морала" на това няма да го коментирам. Обаче това е чиста проба плюене в лицето на хората, които и без това са бесни на политическата *** за мизерията до която ни докараха за 23 години.ПР-ите дето ги измислят тези "мъдрости", не знам с какъв акъл им дават заплати.

225

повече от ясно

преди 11 години

Виждам само един Титан и това е г-н Бойко Борисов!На 12.05.2013 Софиянци да докажат зле ли е да имаш и метро ...Те са правилно мислещата част на България

224

предупреждение

преди 11 години

До 231И през ум да не ти минава да споменаваш "гражданска война"Някои ще забогатеят от препродаване на оръжие и спретнати компромати ,но за всички останали ще е последната трагедия.Изборите ще се проведат демократично и спокойно.Страстите не са така нажежени както през 1990

223

Анонимен

преди 11 години

СТАНИШЕВ- ТИТАН ?

222

Анонимен

преди 11 години

Хвани единия, удари другия, ритни третия...

221

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТРИ *** *** СЕ БИЯТ ЗА ДВА МЕТАРА ТОИЛЕТЕ ПАПИРЕ МАРКА Е МЕКАЕ...!