72

ЕМИГРAНТ

преди 11 години

Извинявaм се, че коментaрa ми е мaлко извън темaтa.И aз съм нaвън вече 4 г.Не следя редовно новините, но бих искaл дa попитaм следното-БИЗНЕСЪТ в Бългaрия още ли плaче, че в Бългaрия нямa кaдри?AМИ ВНЕСЕТЕ СИ БЕ ГОСПОДA БИЗНЕСМЕНИ,ПОНAУЧИХМЕ ПО НЕЩО В ЧУЖБИНAТA ХAЙДЕ СЕГA ВЪРНЕТЕ НИ.НО ТОВA С 310-ТЕ ЛЕВA ГО ЗAБРAВЕТЕ!

71

реалист

преди 11 години

един милион има от тези бг граждани в турция и там са бялязани както и тук

70

Анонимен

преди 11 години

истината е че имам добри приятели помаци! те са по-българи от българите християни.

69

куку

преди 11 години

турци в България няма има българи мюсюлмани, ако им харесва , ако не турция не е далече,да си заминат

68

Анонимен

преди 11 години

ПОМАЦИТЕ,СА ЕДИНСТВЕНИТЕ БЪЛГАРИ,КОИТО НЕ СЕ ТОПЯТ.СЛЕД 200 ГОДИНИ,ВСИЧКИ БЪЛГАРИ МОЖЕ ДА СА,МУСЮЛМАНИ!

67

OSMAN AGA

преди 11 години

До да...NO:1 Q MI KAJI DPS LI UPRAVLQVA6E DARJAVATA A ??? NALI ZNAE6 4E PREZ CQLATA SI ISTORIQ BALGARIQ SI E NQMALA NITO EDIN KADEREN POLITIK. I NIKOGA NQMA DA SI GO IMA, ZA6TOTO VSI4KI STE AL4NI I ZAVISLIVI.... OSVEN TOVA TI ZA TURCI I POMACI GRIJI NE BERI, TE OT TRUD NE SE PLA6AT DOKATO VA6TE VMESTO DA SI OBRABOTQT POLETATA ZNAE6 KAKVI GI VARTQT NA ZAPAD :)

66

янко

преди 11 години

помаците много обичат да дават рушвети.

65

начо

преди 11 години

в софия,администрацията си получава заплатите,обаче в провинцията е пълен колапс,мизерия и безработица,държавата е заприличала на старчески дом.чета как други държави са намалили данъци,регулации,такси за да предпазят икономиките си и гражданите си от кризата,тук всичко е обратно.сякаш чакаха кризата за да въведат нови и нови данъци,такси,регулации,забрани,резултата е безработица и мизерия

64

Анонимен

преди 11 години

Дали журналистите ни са необразовани ,КОГАТА ПИШАТ "ТУРЦИ И ПОМАЦИ"вместо БЪЛГАРИ МЮСЮЛМАНИ? ЗАЩО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ХАРЧАТ ПАРИ ДА СНИМАТ ЕКШАНЧЕТА ЗА МУТРИ /нищо ново не ни дават ,това си е ежедневието и новините в пресата/ ВМЕСТО ДА НАПРАВЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ФИЛМИ И ДА ОБРАЗОВАТ МЛАДИТЕ,ЗАЩОТО И ИСТОРИЯТА КОЯТО УЧАТ Е ИЗОПАЧЕНА!ИСТОРИЯТА КОЯТО И СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ УЧЕШЕ И ТЯ БЕШЕ МАНИПУЛИРАНА И КАКВО ИСКАМЕ-ПРИ 1300 ГОДИШНА ИСТОРИЯ ,НИЕ НЯМАМЕ ИСТОРИЯ ИЛИ Я ПРОМЕНЯМЕ ПРЕЗ 50 години!

63

стефанова

преди 11 години

Успех български емигранти! Добре, че сте вие да ни подкрепяте с парите изкарани с честен труд далеч от родината!

62

М

преди 11 години

До ПомацитеПОМАЦИТЕ СА И ЩЕ БЪДЕМ БЪЛГАРИ! КОЙТО НЕ ГО РАЗБИРА ДА СЕ ОБРАЗОВА МАЛКО ;)

61

M

преди 11 години

До някой Кой си ти бе сине майчин, че говориш за помаците? Те са най-чистите БЪЛГАРИ! Техните баби не са изнасилвани от турци, сърби и какви ли не...а ти за твоята можеш ли да гарантираш? Трудолюбив народ са те! А ти какви правиш?Кислеш по сайтовете и чакаш пенсията на *** за да се напиеш! Помаците ли живеят на помощи и в България и в чужбина или такива като теб? Твоя дядо загинал ли е във войните? Знаеш ли колко помаци са го сторили? Хайде давайте с минусите..но това е САМАТА ИСТИНА!!!

60

някой

преди 11 години

Хубаво е, че помаците заминават на гурбет. Лошо е, че се връщат обратно.

59

Карл Маркс

преди 11 години

Натрупването на богатство в единия полюс е в същото време натрупване на мизерията, агонията на труд, за поставяне в робство, невежеството, загрубяване и морална деградация на противоположния полюс "- Маркс - КАПИТАЛЪТ

58

Помаците

преди 11 години

са българи. Комунистическата власт правилно натири поповете и ходжите да си знаят мястото- в църквата и да не се показват, защото както е казал един велик човек: "Религията е опиум за народа"

57

мнение

преди 11 години

Не зная какво му е "тъжното".От години италианци, испанци,португалци ходят да работят в Германия и др. страни, да не говорим за САЩ. Какъв поминък може да има в тези села? както и в Сицилия, Сардиния?Браво на хората, че работят!

56

Анонимен

преди 11 години

Тия са помаци не ги жалете. Дано не се връщат. При мюсюлманите религията е водеща, а не националността.

55

Анонимен

преди 11 години

"Движиние орлов мост" да вземе пример от с. Бръщен !

54

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 55 Абе разбирачев какво общо имат хората с улиците? Като внасят пари да вземат да асфалтират и някой булевард в София ако искаш,че малко ви е на вас шопите.***.

53

anonimen

преди 11 години

do 66 .6tom si balgarin , kakav huy tarsi6 v 4ujbina