93

шморхел

преди 11 години

като и гледам физиономията ме шзбива на поезия аз съм *** царска обичам наще реяктори големи реактори да продавам много полезно е за мине

92

KIRO

преди 11 години

proshko........proshko...........pazi boze sliapo da progleda.................

91

pufo85

преди 11 години

Разбирателство,отговорност,работливост това е пътя към успеха.Опитността и енергичността на младостта показват своите първи резултати.

90

осъзнайте го

преди 11 години

И да се карате ,ако изобщо преминете необходимия % ще влезе само Тя и ще ви загърби на втория ден ,както загърби Царското движение

89

ПЕШКО

преди 11 години

ЗАЩО ДА СЕ КАРАТ ЗА НЕЩО КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ.

88

УФСЪ

преди 11 години

КУНЕВА - НДСВ+БСП, Прошко Прошков - ДСБ, БЪЛГрия за гражданиете??? - хамелеонщина, стрнна симбиоза от политически амбицирани неудачници - опс сори неразбрани.бърз преглед на кандидатите, води до аналогия на Герберското началоай стига

87

перо

преди 11 години

Солженицин,та кой е бил комунист. Г-жа Кунева ли?Ря може да е била женена за син на комунист, както и десетки други известни дами. Но нейният дядо и баща са лежали в лагера в Белене,за :антинародна"дейност.Пък и не се правете всички на антикомунисти , все пак.Следственият Миро Найденов е бил щатен комсомолски секретат в Рвакийският Университет.

86

коментар

преди 11 години

Е, нека първо да прочетеме за "бандюгите на Б.Борисов и Аферите на Борисов и Бориславова, а за Меглена има време, Да стане Прениер , да вдигне малко тази страна на крака , пък тогава някой си да си пише нещо си. Че и тези хора трябва да ядат.нали?Успех на младите,умните,образовани и дипломаични Български граждани.

85

krassimir.noushev

преди 11 години

Нещо платените драскачи почват да се изнервят, едни и същи глупости повтарят като суеци. Явно се страхуват от авторитета и знанията на Кунева. Да се консултират с Боко и Цецо, ако ги открият къде са се заврели, че с коментарите само се излагат и после може и да не им платят ...

84

Кейн

преди 11 години

Може и да бъркам,ама около този Прошков нямаше ли една байганьовска история,че е платил колосален хонорар на кучето си ,докато е бил шеф на тотото,ако не,сори.Обаче съм съвсем сигурен,че вече над четвърт век ни управляват един стадион хора,които отвреме-навреме си сменят фланелките

83

Анонимен

преди 11 години

За да си ренегат, трябва ли да бъдеш интелектуалец, или за да си интелектуалец, трябва да си ренегат? Че то около Кунева е като дъгата - от всички партии и всички цветове набедени за интелектуалци ренегати са се събрали. А тате ми е казал - веднъж предател, винаги предател!!!!

82

провалените

преди 11 години

Кунева ше бъде един от поредните провали на трилатералната комисия. Хубавата новина, че все още българите са непредвидими, утре може да хукнат към БРИК, тогава цялата тази пасмина ще се тръшка пред западните си покровители.

81

Анонимен

преди 11 години

"Хората на Кунева не се карат кой да стане депутат"Естествено - ще стане депутат този, който си плати и то яко!

80

До 85

преди 11 години

Господине/госпожо,Много сте наивни, щом сте се хванали на въдицата на доказаното комунистическо *** Иван Костов и обкръжението му в лицето Прошко Прошков (по прякор Прошляка)

79

Солженицин

преди 11 години

Няма защо да се карат, защото никой от тях няма да стане депутат. Който си е помислил, че ще се закачи на Пръмовото влакче, много се заблуждава. Хората не са безпаметни и мн. добре си спомнят за хер Ферхойген (доказан лъжец и лобист на международни мошеници!) и първата му дружка др. Пръмова-Кунева. Комунист веднъж, комунист завинаги!

78

Ама разбира се

преди 11 години

Там е събрана каймака на интелигенцията. Те не се карат, те спорят кого да освободят от тежкото задължение да бъде депутат.А Кунева (Пръмова), като една Мона Лиза (с тази изкривена усмивка) просто ще се жертва за благото на България.ХВАЛА НА ТАКИВА БЪЛГАРИ!!!!

77

анонимен

преди 11 години

Умницо.Всички БЪЛГАРИ за ГРАЖДАНИ на България.Вземи малко, пообразовай се и тогава ръси глупостите си, че много вече почнахте да парадирате с простотията си.

76

1

преди 11 години

Прошко,Прошкооо, срам ме е че съм гласувал за тотален "***"!!!

75

Атака

преди 11 години

Тия са си платили! А на тях са им платили за това кои закони да прокарат, като лобисти!

74

Тези са ПРЕДАТЕЛИ

преди 11 години

Всички до един са стари КУ-ВИ !Нечело с кривоустата !!!ВЪН ...ХИЛЯДА ПЪТИ ВЪН !!!