98

Човекът Лев

преди 11 години

До Човекът Долар Да ти е сладко. Специални поздрави на Гуна Яшовата.

97

Анонимен

преди 11 години

до Георги (103) и DelfiOMcom (104, 105)Айде стига бе! Да даваш чаша вода и да си го приписваш за благотворителна инициатива? Е, по евтино нямаше как да минете! А българите никога не сме отказвали да дадем чаша вода на някого. Нито пък някой се е притеснявал да си поиска. Айде мислете малко (поне малко!) като измисляте инициативи!

96

DelfiOMcom

преди 11 години

Humanandwater

95

DelfiOMcom

преди 11 години

Отностно инициативата за чиста и свободнодостъпна вода: HumanAndWater

94

Георги

преди 11 години

Подари Вода, подари Живот инициатива за обозначаване на места, където човек може да пие чаша живителна течност Вода.Местата, които искат да се включат в инициативата могат да изтеглет логото и да го сложат на видно място. Който желае може да изпрати данни за своето заведение, за да бъде то обозначено.Така всеки ще може да поиска чашка вода, което особено в предстоящите горещи дни ще бъде много належащо.Тази инициатива е следствие от изложбата Човекът и Водата и вдъхновено от прекрасната инициатива Висящо кафе.Подари Вода, подари Живот е една хуманна инициатива, която не

93

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и след малко заминавам на работна среща в The Four Seasons.Tам ще бъдат сервирани топли закуски по избор и напитки.Sent from my iTriplex

92

сиса

преди 11 години

Морала на нас българите е отвратителен..Винаги започваме със съмнение да не би да ни излъжат...Когато човек иска да направи нещо добро дава и не се обръща .Просто мислете , че сте помогнали на някой а не казвайте аз да не сам по добре.В Испания в черквите преди много време хората носят храна и я оставят пред икона на СВЕТА БОГОРОДИЦА с благодарност че имат и могат да споделят храната си с други по бедни от тях.

91

Nikol

преди 11 години

Когато имаш нужда и един хляб може да е от значение. Идеята ми харесва най-вече заради надеждата и любовта, които тези хора получават. Най-голямото удовлетворение за човек е да дава и дано този пример стане заразителен. Може да се почне с кафе и хляб, но вярвам, че това може да прерасне в нещо по-голямо.

90

Kratos

преди 11 години

А висящ секс от някоя готина кака? Така де ,има и такива нуждаещи се...

89

KOM6IATA

преди 11 години

Uvajaemi kom6ii , tuk v TURKIYE tova go ima mnoooogo otdavna. i tova pokazva , 4e nie Turtsite obi4ame da pomagame na sotsialno slabite hora. a Vie edvam sega li setihte , 4e i bednite sa ''hora'' , a ??? pozdravi ot slan4evata Antalia (dnes be6e 22 gradusa)

88

Самет

преди 11 години

Добра идея и аз бих оставил да платя с удовоствие висящ хляб за някой беден който се нуждае,и тая услуга могат да го направят повече хранителни магазини!

87

Анонимен

преди 11 години

КАКВО,ДА КУПУВАМ НА КАСИЕРКИТЕ КАФЕ И ХЛЯБ.Е НЕ.БИХ КУПИЛ ЛИЧНО НА КОНКРЕТНИЯ БЕДЕН ЧОВЕК ХРАНА.

86

Анонимен

преди 11 години

И как точно ще разберат, че даден човек е нуждаещ се, а не някой хитрец/тарикат/***?!

85

batevale

преди 11 години

До до анонимен Моля,намерете буквата Ъ на своята клавиатура и тогава пишете.

84

Албена

преди 11 години

Уникално е просто.В този объркан и мизерен живот,ако ние не си помогнем,няма кой да ни помогне!Бъдете хора,правете добрини,уважавайте се!Защото никога нищо не се знае и колелото се върти - утре може и на вас да ви се наложи да имате нужда от един хляб.

83

Анонимен

преди 11 години

А за висяща мотика никой не кандидатства...

82

Анонимен

преди 11 години

До до анонименВсеки се простира според чергата си.Като нямаш пари - ходиш пеш. И аз искам да ходя на море със самолет, ама ходя с кола или автобус, факт.Безплатен обяд няма.

81

Анонимен

преди 11 години

Ъм....значи бедните които нямат пари да си купят храна искат кафенце, а??!

80

барри до 83

преди 11 години

Убива ни като нация храненето на *** като *** и мързеливците.

79

Анонимен

преди 11 години

Успех! И много късмет!