23

Анонимен

преди 11 години

Брей!

22

ha ha

преди 11 години

преди година със сестра ми пазарувахме в един магазин до пазара на Красно село, на излизане до кошчето за *** беше клекнала *** и просеше, сестра ми и даде едно кисело мляко, след десет метра се сети, че е забравила да купи нещо и в момента в който се обърнахме видяхме как *** хвърли млякото в коша за ***. NO KOMMENT.

21

ВЕСЕЛИНА

преди 11 години

ПРЕДСТАВЯМ СИ ДА ПЛАТЯ ДВЕ КАФЕТА И ВИСЯЩОТО ОТ МЕН КАФЕ ДА ИЗПИЕ ***, КОЙТО ОБРА КЪЩАТА МИ ПРЕЗ ЗИМАТА. Т.Е. ДА ГО ПОЧЕРПЯ ЗА ХУБАВАТА РАБОТА.

20

*

преди 11 години

Бях в Турция там хората когато готвят неща раздават и на съседите , раздават и всеки петък за починалите на по-бедните и така пак помагат ...няма опасност от недобросъвестни бармани и сервитьори , нито бездомници които да ти откажат хляб , защото искали цигари ... нито пък унижението да те изкарат просяк

19

Ей

преди 11 години

Кога най-сетне българите ще разберат, че на този свят НИЩО НИ СЕ ДАВА. ВСИЧКО СЕ ВЗЕМА - но за да можеш да вземаш, трябва да се подготвяш дълго време. Например обвиняваме мутрите, но забравяме по колко часа на ден са тренирали.

18

Дедо Баш

преди 11 години

Освен, че висим по опашките, явно се забавляваме и с такива "висящи неща".Но явлението е открито преди много хиляди години!Забелязали ли сте, че и на коча му "висят"А ина съпруга Ви... Та не се сърдете на мъжете си! Това е модно!

17

Анонимен

преди 11 години

А какво ще кажете за "Висящ политик - мутрозависим"

16

Бай Он! (Същия)

преди 11 години

Някой знае ли, ако предложа на закъсалите каки нещо по-така, те "висящо" ли ще го искат, или "стърчащо".Щото в тая криза, без пари, само това мога да предложа....

15

Анонимен

преди 11 години

До СмърдолякБездомника не иска хляб, иска цигара и " Патронче "Опитайте се на някой просещ да му предложите вместо пари да му купите нещо за ядене и споделете резултата.

14

Смърдоляк

преди 11 години

Гледах преди малко един репортаж.Католическата църква в София раздава безплатно по 3 кюфтета и хлебче на бедни,възрастни и социално слаби и на опашката от 50-тина човека имаше 10-тина млади момчета,видимо добре облечени и с нищо не подсказващи,че са бедни,но нали е на аванта защо да не се възползват.За това не подкрепям тази инициатива с висящите кафета и други стоки,защото не съм сигурен,че от тях ще се възползват правилните хора,по скоро бих купил един хляб на някой бездомник.

13

Анонимен

преди 11 години

Kakvi Kafeta ..... Kvi 5 Leva v taia DIVOTIA , DOLNO NESHTO DOLNA NAZIA BAAA

12

Велкин46

преди 11 години

Вав Атина има пак кафе -фрапе/ кафе фредо/ кафе елинико / и.т.н кафета но те се предлагат на 1.00евро за бедните -както и сувлаки по1.50евро .Няма го нашия патент за висящо кафе и хляб.

11

ГАЦО БАЦО

преди 11 години

Още имам спомен от райбера ..когато седна ,,,,,

10

Гошо Пернишкия

преди 11 години

В моето кафене има и кафе с райбер и по-търсено от другото. ;)

9

Ф.С.В

преди 11 години

Давам висящо уйски ..срещу висящи фъстъци . )) да потърсим и трети с висяща Кока Кола

8

Увиснал

преди 11 години

Много съм я закъсал.Търся висящо уиски.Някой да ми пусне линк !?

7

Ф.С.В

преди 11 години

Единственото което ми хареса в Неапол е извън Неапол - двама изкачихме пеш от спирката на влака до върха на Везувий за 1 час .50 мин по пътя нагоре 1270 метра височина ) после 6 евро за вход на кратера -сега не знам има ли входна такса

6

Мери 21

преди 11 години

Не сме узрели достатъчно за такава инициатива.Освен това условията не ни позволяват- ниски заплати,гладен и овълчен народ,потънал в мизерия от 23 години- как го виждате да дарява?Та за това се изисква голяма доза благородство и любов към ближния- все качества присъщи за нормалните ХОРА,А НИЕ СМЕ ОСКОТЕЛИ ОТ ГОДИНИ И ТО НЕ ПО НАШЕ ЖЕЛАНИЕ!

5

Анонимен

преди 11 години

Неапол...там има толкова ***, че човек мисли, че е попадна в Африка. Повечето не работят и живеят от помощи,по-големи от българските заплати.Нека европейците си ги поят с кафета. Там белите са се изтеглили в покрайнините на града.А за Бг, като си спомня, колко хора се опитваха да вземат неправомерно помощи при наводнението в село Бисер, сигурен съм, че за висящите кафета ще се вреждат основно тарикати.Има една кухня за бедни, за която с мои приятели предпочитаме да даряваме, за да не я закрият

4

Ф.С.В

преди 11 години

Лично аз от Неапол имам лош спомен -пълно е с крадци на площад Гарибалди - но по темата - за да стане това реалнно и да стигне до бедните хора - То Трябва да има МОРАЛ !!! А В БГ МОРАЛ ПОЧТИ НЯМА !!!