56

Христина

преди 11 години

"Гарван на гарвана око не вади"!!!

55

Иванчо

преди 11 години

ще видите вие, като се срутият "нашите" банки и започнат да ви връщат по 100 лв. след "определено време" /например след две години/!!

54

Анонимен

преди 11 години

EDINNA BAKOVA SISTEMA TOVA E EDNA OT STAPKITE ZA NOV SVETOVEN RED !!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 11 години

АБЕ КАК СЕ ОПРАВЯТ ХОРАТА БЕ............ТО НЕ БЯХА ФАЛИТИ ЗА ГЪРЦИЯ,КИПЪР,ПОРТУГАЛИЯ,ИСПАНИЯ....И ПАК ЖИВЕЯТ МНОООООООООГО ПО-ДОБРЕ ОТ НАС

52

Анонимен

преди 11 години

Буркан банк е непоклатим.

51

Анонимен

преди 11 години

DRUGARI KAKVO BARKATE DEMOKRACIATA S EVREI6TINATA I NEINOTO PROIZVODNO KOMUNIZMA . KIBUCITE V IZRAEL SA KOPIE NA TEKEZESETATA NA KOMUNISTITE ILI OBRATNOTO . DEMOKRACIATA NE E TOVA DA TI DOIDE EVREINA V KA6TATA I BIZNESA 4REZ BANKIRANE I PRAVILA NEGOVI , 4I4O *** E RAZBRAL 6TO E DA SI NEZAVISIM OT EVREI . PARVO S KAPITALA IM KAK GO VAZDIGAT I POSLE PROVALQIKI SE VAV VOINATA KAK NAPU6TAT KATO PLAHOVE POTAVA6TIA KORAB

50

Анонимен

преди 11 години

Е ако демокрацията е да те бръснат без ***, благодаря! То кво стана, демокрацията се превърна в евтина дума за оправдание - жив комунизъм. Значи изравняваме всички до 100к евро таван, другите кучета ги яли, такаа добре, ама кво правим с фирмите с по-големи авоари, ами национализираме ги. Е къде другари е разликата? Освен в думата. Маркс Енглес и други умове са го казали, винаги се стига до комунизъм исе завърта нанова, ама кой да чете. Копирането енай-лошо, а ЕС копира USA опита се де :-)

49

do 70

преди 11 години

Ти май така на кило си ги плещиш. Бг банковата система е коренно по-различна от кипърската, няма нищо общо нито като обем, нито като вид операции. В БГ слава богу банките са с доста опростени операции, най-вече от традиционното банкиране - привличане на депозити и отпускане на кредити. В общи линии се заделиха вече провизии за лошите кредити, капиталова адекватност и ликвидност има бол (печалбите им се капитализираха изминалите години). Спи спокойно, още по-малко пък ЕС с нещо да ни плаши.

48

малоумни мечти

преди 11 години

Ако тук тръгне национализация, ще трябва да затворят и границите като преди 89 година, защото се съмнявам, че ще остане и един нормален човек. Тогава на *** ще им се наложи да работят, защото няма да има от къде да папат наготово.

47

BUMER

преди 11 години

До Анонимен 62. Скоро и те ще изпищят ! EC такава секира ни е приготвила,и пред нашите БАНКИ ще има много народ с валидолче.

46

до 68

преди 11 години

Добре си му го казал на партизанина 51, дето си мечтае да има мандри,че да папа сирене и кашкавал на корем (е,казал го е с други думи, ама по същество си е това).За най-голямо облекчение на нормалните хора, дано тези безумия 1944-45 никога да не се върнат, не знам как може какъвто и да е човек, колкото и да е ниско интелигентен и неук, да си мечтае за онези чудовищни години. Пу,пу..

45

за 51

преди 11 години

Няма как да ми национализираш способностите,простако.А сега си представи, че и на двама ни ни вземат всичко и почнем от нулата-чистачи в магазина. След 6 месеца ще съм ти началник, след още година ще съм управител на магазина, а след още 1-2 най-вероятно и собственик. Сега разбираш ли защо каквото и да е "национализиране" и "експроприиране" е лишено от икономически и житейски смисъл?Щото с твоите разъждения каквато и да е системата,такива като теб ще си бъдат аутсайдери.

44

до 51

преди 11 години

е то вие *** само за общо мислите, не се радвай, това дето си го написал е огромна глупост. Ти какво, мечтаеш си за 1945, е*баси мечтите имаш, после се чудиш, що си беден. Ние нормалните хора имаме други мечти, а не как да вземем от другия. Обобщаването по твоя начин е признак за ограничено мислене. Хора и депозити в банки най-различни -успели,неуспели,чисти,мръсни,с труд, с късмет,не може всички под общ знаменател. Който си е нарушавал закона, да си му мисли.

43

Анонимен

преди 11 години

100 хиляди евро е минималната сметка от която се тегли пенсията всеки месец на пенсионер с пенсия около 1000 евро в Кипър. Така че 100 хиляди евро или 200 хиляди лева са нищо като пари в Кипър и данък от 40-50% ще открадне тези пари внасяни от 1 работник през целия му живот.

42

Анонимен

преди 11 години

ЕС нарочно създадоха тази банкова паника, за да прикрият откраднатите от ЕС пари на Кипър. Така стана и през 1996 г. в България, когато ЕС и САЩ поискаха България да затвори 15 банки и така да ликвидира дълговете на кредитните милионери изтеглени от България и скрити е швейцарски и американски банки.

41

tig

преди 11 години

ТранЗакции, "журналисти"!

40

Анонимен

преди 11 години

е при нас всеки ден изчезват милиони.

39

Анонимен

преди 11 години

Абе хора с над 200 000 лева банков влог не могат да се нарекат нито бедни, нито средни.

38

Анонимен

преди 11 години

... и без да усети кипърския народ започва да се одупва. И скоро ще дойдат кредиторите и ще стане порно филм като в Гърция.

37

ha ha

преди 11 години

за 47 беше долният ми пост сорри.