7

Анонимен

преди 11 години

Евдокия Манева НЕ Е ЗА ТАМ! При нея, като зам.Министър се извърши най.безобразното заграбване на Варненския плаж от *** ! Смяната на статута на земята, от Публична държавна собственост на Частна държавна собственост и била ОДОБРЕНА от МОСВ! Няма законосъобразна ОВОС, каквато се изисква при смяна на статут ! Документа, който е даден от МОСВ на Министерството на регионалното развитие е фалшифициран, с нейното одобрение !!!

6

Хаха

преди 11 години

Ааа, защо толкова малко коментари? Никой не е дал инструкции да дежурните-пишещи по форумите. Жалка работа. А преди време много протестиращи по улиците имаше - и "за" и "против" , явно също платени. Ето затова ни такова положението.

5

..

преди 11 години

do 4.. zimniq e 4 meseca daje v bansko e do 14 april :) bokliuk

4

Анонимен

преди 11 години

А госпожата отзад? Лобиращата за ГМО храните Евдокия Манева.

3

ЗАЩО ?

преди 11 години

Защо някои хора решиха че България може да развива сезонен Туризъм и Фотоволтаици . Летния Сезон е 2 месеца , Зимния е 1 месец . От 365 дни Слънцето грее около 98 дни .Трябват ни Фабрики и Заводи , имаме Въглища и Вода , можем да правим Стомана , Злато и Титан .

2

Анонимен

преди 11 години

А там дали е споменато че ЮЛЕН са практически Заграбили територия доста по голяма от договореното?Това дали е нарушение на закона или не е? Ако не е - да купувам тел и заграждам де каквото видя!

1

Анонимен

преди 11 години

Ей днес.бкп не трийте едни мнения за сметка на други бъдете честни с всички!!!