12

Анонимен

преди 11 години

Хората надушиха читавите курорти наоколо и леко низвергнаха еБанско. Не знам дали четохте, че Пампорово отбелязва около 40% ръст. Защо ли? :)

11

Анонимен

преди 11 години

Греб трябва да спират резачките,а избори идат,глад голям и шистака се ос ира, остана само мъкненето на чували с бюлетини.

10

Анонимен

преди 11 години

"В близост до Бъндеришка поляна не са известни картирани местообитания на животински видове, активни през този сезон" Това всъщност е една мъртва гора в която няма животни защото организаторите отдава са се погрижили да прогонят всичко живо...

9

Вожда

преди 11 години

Всъщност: Да правят каквото си искат в село Банско! За себе си приключих със ските в България по коледа се кара отлично на "Попова шапка" в Македония а сега събота и неделя ходя на "Бабин зуб" в Сърбия :) Една вечеря с всички плескавици,ракии,вина и салтанати за 4ри души излиза 50е....и картите са по-евтини и обслужването по-добро и най-важното: Има повече сняг! В Банско ако искат да организират голо хоро няма да отида......

8

Анонимен

преди 11 години

Концертът се отмени защото не могат да се съберат хора!!! Дреме им на Юлен за някво си министерство и забрани разни ....

7

Анонимен

преди 11 години

"което означава, че на около 100 м. от източника нивото на шум ще бъде колкото при нормален говор."Предлагам - да се покани независима (по възможност Германска) служба да направи измервания. И ако не е равно на 'нормален говор' - да ги санкционира за лъжите.Ама както са заграбили два пъти повече земя - и Боко се чудеше как да им хариже заграбеното -толкова и сега ще ги санкционира някой!

6

Анонимен

преди 11 години

"Иглолистните гори, обкръжаващи Бъндеришка поляна, имат висока филтрираща, забавяща и шумопоглъщаща способност"Добре, че не сте ги осекли и тях, както унищожихте Бъндеришката поляна и я направихте Бъндеришкия паркинг. Явно скоро Пирин ще става дискотеката на Банско.

5

не

преди 11 години

мафия, вън от планината! юлен, цеко и компания в затвора, където им е мястото!

4

Добри

преди 11 години

Ами направете го в самото Банско като толкова мислите за хората ,бе,нещастници!

3

Анонимен

преди 11 години

Зовът ли, неграмотици?!

2

Вожда

преди 11 години

Ще залезе на хоризнонта на световните и европейски центрове за спорт,туризъм и култура? А, че изгрявала ли е някога? :):):)

1

1234

преди 11 години

Бухахаххххх.Смешен плач.