17

До Австралийския

преди 11 години

Ей Австралийския, ако ти не можеш да оцениш природата това прави ли те експерт? Не е ли трагично, че вместо институциите да си вършат работата, те подпомагат мафията? Че не остана кътче в България без да са пуснати мръсни, черни пипалца на мафията? И до кога разследващи журналисти ще сигнализират вместо държавата да си върши работата!!!

16

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

На снимката виждам някакъв ***. А реката и фона е най обикновен даже няма нещо забележително, най обикновена *** река с *** растителност. Може да се види навсякъде. Кое по точно трябва да е атрактивното тука? Кой ще даде пари да гледа това?Се едно аз да почна да развеждам хора да ми гледат палмите пред къщата и сините дървета. Не мисля че някой ще ми плати

15

Предложение

преди 11 години

Мисля, че най-правилното решение би било да се проведе учебна бомбардировка на въпросния обект с някой от малкото останали Су-25 или Ми-24. След предварително оповестяване час преди учението. Хем пилотите ще тренират, хем ще се поевтини разчистването.

14

Анонимен

преди 11 години

Ей, наак*хте се, бе. Същата работа като по времето на Тройната коалиция - непрестанно незаконно строежи и скандали, свързани с опазването на природата.ГЕРБ = Траойна коалиция = кражби

13

Дантес

преди 11 години

Чадърът ГерБПС да се махне и тогава има надежда за Бг.

12

Анонимен

преди 11 години

Ще застроите всяко хубаво нещо в България. Срамота няма за бизнеса. За парите. Какво ще ги правите тези пари. Ще ходите в други държави за да видите природата ? Срамота. Безобразие. Някой да направи протест. Това е резерват. И е невероятно място. Особено през есента. Не случайно Траките имат светилище в резервата.

11

Анонимен

преди 11 години

Докато не обесят един на селският мегдан,няма да се оправим!

10

nikoi

преди 11 години

До Ценител organite za kontrol na tezi mafii vav bg sa otdavna zalicheni zashtoto chlenovete im zabogateliiii haha

9

anys shepti

преди 11 години

До бодри da me zapoznaesh sas tezi koito sa te zachenali

8

Анонимен

преди 11 години

е, що го спират, да залеят всичко с бетон, да изгонят всички туристи, и да фалират с гръм и трясък

7

чичо

преди 11 години

Строежа не е спрян, извършва се проверка на документацията. Обекта е "търпим" от средата на 60-те години, когато е направено първото капанче. През 80-те се скицира и се обеща да се пази резервата. 90-те се направиха тези 400 кв.м. временни постройки...сега се подновяват, като накрая заетата площ с външните маси, кафета,...тоалетни достигне 2-3 декара. Лятото там е жътва невиждана и на ски пистите/чай-5лв./.Всеки туроператор закарал автобус получава 25% от оборота направен от неговите овце!!! Е

6

бодри

преди 11 години

Писна ми от екотъпанари и зелена мафия. Айде пък сега да продължим да тънем в мизерия, мръсотия и полусрутени и грозни бараки от миналия век.

5

ПЕЩКО

преди 11 години

МИСЛЯТ ,ЧЕ БСП ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И ЩЕ НАСТЪПИ ПАК АНАРХИЯ.

4

Ценител

преди 11 години

Всичките морски и планиниски служби на РИОСВ са най-коварната и голяма опастност относно незаконното застрояване на природата.Те са "троянските коне" на строителната мафия.Техните заключения трябва да бъдат с двойна проверка от командировани представители на министерствата,периодически да се правят огледи, като за зони с национално значение.

3

Питащ

преди 11 години

На колко служители в бургаската екоинспекция плащаме заплати от държавния бюджет за да контролират природозащитния режим на резерват Ропотамо?! Че и допълнително държавата плаща на 2-*** въоръжени охранители на същото място! Същия разБойчо Георгиев (мазен чалгаджия в буквален смисъл) одобри съсипването на несебърските дюни. Колко още скандала трябва да се случат, за да разберат управляващите от МОСВ, че подобно недоразумение, като тоя дебелак Бойчо, трябва да бъде прогонен от системата на МОСВ?!?

2

ах

преди 11 години

Незаконен строеж в резерват? Такова чудо сигурно и в Африка няма ! - ама пък си имаме великата министърка Павлова.

1

Анонимен

преди 11 години

МИЖИ ДА ТЕ ЛЪЖЕМ