6

Анонимен

преди 11 години

РАДИО ФМ + В САМОКОВ НА 90,5 МНЗ Е С ЛОШ ЗВУК, ПРЕДАВАТЕЛЯТ Е ПРЕМОДОЛИРАН! ОПРАВЕТЕ ПРЕДАЕАТЕЛЯ!!!

5

сектор

преди 11 години

Значи бтв вземете се в ръце малко че почвате да ми лазите по нервите вече мама ви *** смотана едни и същи актьори едни и същи сюжети не ви ли омръзна бе. Ми оправете ги малко тия герои дайте им други образи променете ги малко .. Бива некадърност ама до такава степен не бива направете Блатечки да изглежда като журналист а не като сериен убиец.. Един и същ винаги с цигарата в ръка и едно и също изражение винаги.. Бива *** Бива ама чак толкова

4

БОРИСЛАВ

преди 11 години

Много интересен се очертава сериалът с тези лица и продуценти, Седем часа разлика свърши и нямам търпение да започва Фамилията. Според мен от БТВ се справят чудесно със сериалите си, те направиха най-много и най-грабващите до момента, заслужават поздравления за това. А човек ако си е ***, от всичко може да се извини, че затъпява :)

3

Анонимен

преди 11 години

Сериалите по бТВ са за бавно развиващите се и пенсионери. Най-сигурният начин човек да затъпее, е да гледа бТВ. Едни и същи лица блъскат в сериалчета с един и същи *** сюжети. Набеденият за сексимвол Блатечки, дразнещата Яна Маринова, изтърканият дядо Стефан Данаилов и останалата половина от Стъклен джам. Смях!

2

Анонимен

преди 11 години

Само на мен ли историята ми бие на Милениум на Стиг Ларшон@

1

Елеонора

преди 11 години

Вече го чакам с нетърпение, с тези актьори и продуценти просто няма как да е зле! От БТВ се доказаха последните години, че могат да правят качествено ТВ кино и очаквам този сериал да надмине всички останали.