110

Анонимен

преди 11 години

DAAAA BE , EDIN HIPOPOTAM NABIVA SKEMBE 4ORBA NA PAZARA! TOI 4AKARA BIL ZA RIBA A TE GO UBILI!!! DOBRIA BALGARIN, KATO BASTATA NA LARA!

109

КАКА

преди 11 години

МНОГОРЪК СИ, БУДА, МНОГОРЪК СИ, НО СИ МАЛКОМОЗЪЧЕН

108

тиквата

преди 11 години

защо не питате харманлийските полицаи,защо ги беше страх от Чакъра,като държеше Паркинга на Гергана и им кихаше парички и хубави *** бяха много добри с него,даже ходеха и по заведения с него.Свършиха му паричките и хайде чакъра престъпник.А колкото до коментара за брадатат бабишкера,погледни първо твоята майка,сигурно добре се е избръснала.

107

за БУДИСТИ

преди 11 години

Днеска са арестували полицая убил при самоотбрана *** крадец, а тоя Буда-башибузук със над 120 полицаи, жандармеристи, спец отряди и толкова автомати, пистолети и гранатомети били невинни, като разкостили един обикновен гащник, но явно с нещо си засегнал бизнеса на Буда-секретар ....ЦИТАТ: ....Районът е отцепен, шестима снайперисти са разположени на позиция. В обсадата на къщата се включват 39 полицаи от районното управление в Харманли, 6 от Хасково, 16 от Свиленглад, 30 души от специалния отряд за борба с тероризма, 19 служители на граничната полиция, трима психолози от Института по

106

ha ha

преди 11 години

и продължавате да триете, какви права нарушавам, а/

105

Буда-башибузук 1

преди 11 години

Днеска са арестували полицая убил при самоотбрана *** крадец, а тоя Буда-башибузук със над 120 полицаи, жандармеристи, спец отряди и толкова автомати, пистолети и гранатомети били невинни, като разкостили един обикновен гащник, но явно с нещо си е засегнал бизнеса на Буда-секретар ....

104

Буда-башибузук 2

преди 11 години

...Районът е отцепен, шестима снайперисти са разположени на позиция. В обсадата на къщата се включват 39 полицаи от районното управление в Харманли, 6 от Хасково, 16 от Свиленглад, 30 души от специалния отряд за борба с тероризма, 19 служители на граничната полиция, трима психолози от Института по психология на МВР, а накрая пристига и главният секретар на МВР Бойко Борисов.

103

Буда-башибузук 3

преди 11 години

В 20:30 ч. органите на реда изстрелват няколко димки, които трябва да изкарат Чакъра от къщата. Идеята няма успех, лумва пожар на покрива в източната част. В 2:30 през нощта полицаите започват атака с гранатомети, разбира се, под ръководството на господин Борисов, по решение на полицията, срещу къщата. И на 11 декември сутринта е открит овъгленият труп на Тодор Димов-Чакъра.

102

чм

преди 11 години

Четох интервю с майката на Чакъра.Накратко:тя казва,че той искал да се предаде,но видиш ли понеже полицаите отишли с оръжие той им казал да го махнат,но понеже те не му се подчинили той решил да извади калашника.Според майката било нормално след като полицията отива с оръжие, и синът и да има такова и да го използва за да се защити.Без коментар.

101

адвокати на дявола

преди 11 години

Не са виновни нито тази бабка, нито останалите осъдили България в Страсбург! А алчните адвокати, които само беднат за такива случай и опа! Какъв процент вземат от тези пари? Това е проблема!

100

Анонимен

преди 11 години

ABRE KOMUNETA MRASNI GERBERI I VA6ITE MAIKI TAKA 6TE VI NOSQT KVO SI MISLITE . VIDOV DEN IDVA

99

Анонимен

преди 11 години

Искам само да припомня, че в своето решение по това дело съдът в Страсбург не оспорва заключението на българското разследване, че Чакъра се е самоубил и въпреки, че не оспорва това заключение, неговото право на живот е нарушено... Без повече коментар от мен.

98

Анонимен

преди 11 години

какво слагате снимки на тази брадата бабишкера - майка на престъпник бе!Сложете майките на хората "изгорели" от този престъпник.До кога ще защитавате доказани престъпници?!

97

Анонимен

преди 11 години

До мутра- Точно такива реват сега защото им бръкнаха дълбоко,затова *** крадат ,убиват изнасилват ,затова ще има килъри нарко босове,октоподи защото никой не зачита полиция ,съд,държава и народ.Оправдавам Бойко,чакъра като е стрелял с гранатомет срещу полицаите ,неговата майка мислила ли е за другите майки......*** ражда кучета.

96

Анонимен

преди 11 години

До мутраако е почернил такива майки, които са възпитали престъпници...браво на него!А "дечицата" на тези майки...колко майки са почернили, м?

95

Анонимен

преди 11 години

Браво на ББ-следващият път пак да ги гърми подобни на Чакъра!

94

Анонимен

преди 11 години

.това,което се е случило е само в плюс на ББ ,защото е защитил служителите си-и тях майка ги е раждала!

93

Анонимен

преди 11 години

Така се прави с бандит,който стреля по полиция-браво на ББ-защитил си е полицайчетата-те нямат ли майки?!

92

с.

преди 11 години

Ако не са Страсбург и Брюксел нашите власти съвсем ще се разпищолят!Ти знаеш ли,че има дела,които се точат по 15 години!?В България особено ако нямаш пари правосъдие няма да дочакаш никога!И ако не са гнусните европейски институции,които поне малко да са коректив на нашите ще живееш в още по-голяма ***!И заслужено между другото защото с този робски модел на мислене точно това ти се полага!

91

az

преди 11 години

Няма ли начин да се махнем от този гнусен съд в Стразбург. Докога ще плащаме за мутри и ***? Само те ли са хора? А убитите от тях кой ще защити