367

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 417 - Не знам БСП дали са убийци, но по времето на ГЕРБ доста хора се самоубиха от мизерия, а други се запалиха! Е, това ако не е живото доказателство кой е виновникът за тази смърт, пу ми кажи! Пък такива празни приказки ги дрънкай другаде!

366

Анонимен

преди 11 години

Дойде ли БСП на власт плоският данък отпада.АМА НАЛИ БСП ГО ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК

365

BOOK

преди 11 години

HURSEV E OT PODPISALITE PLANA RAH & UT.SMETAITE DO 2.

364

k1r40

преди 11 години

Тоя бояджия беше кандидат за кмет със СДС!!!!!Хайдеда не ни занимават с тези футнаджийски лопати. Ходи където му е угодно, няма капка идеализъм в него!

363

ANONIMEN

преди 11 години

MI KAK TAI BRE DRYGARI 6E MAHATE PLOSKIA DANAK.TA NALI VIE NI GO NATRESOHTE ,KAKTO I VSI4KITE TEZI MAFIOTI,OLIGARSI,LAJI I BEDNOST.....HORATA NE SA BEDNI OT 4 GOD .HORATA SA BEDNI OT MNOGOOOO GODINI.A NAI MNOGO NA VLAST STE BILI VIE DRYGARI KOMYNISTI.NQMATE SRAMA ,KOGATO SE BORITE ZA VLASTTA .

362

Анонимен

преди 11 години

Какъвто народа, такива и политиците! В България е пълно с хора с ниско възпитание, нисък морал...личи си и по коментарите. Никакво уважение към различното мнение. Убиди, псувни, преврати, линчове... Вместо да си помагаме, само се 'джавкаме" и делим! "Оправянето" е в самото българско общество, във всеки един от нас!

361

Анонимен

преди 11 години

До adriana.dimova! "Силните" ги видехме 4 години пушилка и празни приказки и накарая като за капак подвиха опашки въпреки че един ден преди да избега мутрата се кълнеше че ще "стои до края"! Прав се оказа Яне "Голям на вид но със заешко сърце"!

360

Петров

преди 11 години

До Тео, тъпигьозино! Има разлика между корпоративен данък и данък общ доход! Идеята е добра!

359

Българан

преди 11 години

"Според Орешарски е необходимо и спешно премахване на административни мерки от рекетьорски тип. Това мнение подкрепи и Левон Хампарцумян. По думите на банкера малкият и среден бизнес първо е бил задушен от спрените плащания за свършена работа през 2009 г., а след това е подложен на рекет чрез постоянни данъчни проверки."Е те това е истината за икономиката ни! Като те упрявляват мутри ще има и рекетьорски тип!

358

Анонимен

преди 11 години

БСП - убийци на българския народ!!!

357

Ivan

преди 11 години

Каква наглост само.Тези които го въведоха сега да се хвалят че , ще го махнат !Овцете отдавна свършиха другари от БСП.

356

Тео

преди 11 години

Как така корпоративния данък трябва да остане ,а хората да плащат за социалните амбиции на Болната Социал-Комунистическа Партия ??? Не гласувайте - тази тъпотия ще доведе до масови имиграции на гръбнака на икономиката - средната класа. Поредната подкрепа за монополите и корпоративните интереси - така не се прави социална политика господа олиго*рени

355

KOKO

преди 11 години

Волен е продукт на БСП, да не се прави. В момента си вдига цената с тия изказвания. Иначе не би погледнал ГЕРБ

354

TTT

преди 11 години

Абе разбрах: ГЕРБ ще спечелят изборите. БСП също ще спечелят изборите. Те и Атака ще ги спечелят. Да не забравим: протестиращите със своите 160 места също ще ги спечелят.За да не се объркваме с толкова много победители, я да вземем най-напред да проведем изборите, пък тогава да празнуваме.T

353

А Т А К А

преди 11 години

А Т А К А.Там е истината другарки и другари,братя и сестри,дами и господа.

352

къса памет

преди 11 години

А бе късопаметен,нали вие ни го турихте този 10%данък.Сега пък ще ни го махате,...после пак ще ни го турите... Пълни *** сте,как не ви е срам крадци безподобни.Само се гаврите с народните маси,лицемери такива...То бива,бива,ама си има граници.

351

Анонимен

преди 11 години

Категорично ПРОТИВ ОТПАДАНЕ НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК! За това не гласувайте за БСП!

350

верхонде

преди 11 години

Ас много хареса бсп ний ше гласува цяла махала още харесами станишев тои каза ше даде пари ако раждами много чавета детса не стигало детса в балгария тои станишев бил много умен знаел да говори 5 езика и всички били на руски

349

до 393

преди 11 години

Така е защото я дадоха на българи.Това е грешка на Борисов.

348

Да ама не

преди 11 години

Кога ще разберете, че само Иван Костов знае и може да извади България от батака. Ако не беше лъжеца Симеон сега България щеше да е друга.