55

argonaft

преди 11 години

До Анонимен,ima 6ope,ima!

54

Анонимен

преди 11 години

как говорил товарищ троцки граб награбленное ( това е началото на края Европа ке падне банките оут купувайте земя

53

JJ

преди 11 години

Има грешка в заглавието :) Погуби, не спаси , или за да сме още по - точни - почти успешен опит за смяна на собствеността на Кипър :)

52

Анонимен

преди 11 години

това което се случи в кипър много скоро ще стане и у нас,но тук удърът ще е голям със парите на депозит,клоновете на банките в момента затварят здраво и накрая ще си тръгнат а които има пари на депозит ще остане с пръст в уста

51

ivan.hristov.7731

преди 11 години

Този сценарии вече сме го гледали-първо ни заливат с инфо,как Гр(Кипър)и др.,фалират още малко им остава 3 дни,2 дни,24 ч,на косъм и....спасение след ползотворни среднощни преговори,в ,,последния''момент.Хайде поне да излязат от клишето...

50

lora

преди 11 години

Фрау Меркел запали чергата на цяла Европа. Струва ми се, че след няколко дни ще се хване за палците. С тия споразумения разклатиха доверието в банковата система. Не се учудвайте ако видите как големи вложители изнасят парите си в банки, извън Европа. Това си е чисто и просто конфискация, а както би се изразил покойният ми дядо - ПЛАДНЕШКИ ОБИР.

49

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 57АТИ ВЯРВАШ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ПЛАЩА НА БЪЛГАРИ, РАБОТЕЩИ В КЪПЪР ПО БАНОКА СМЕТКА ?!ТАКОВА ЧУДО ПРОСТО НЯМА.

48

Анонимен

преди 11 години

Петте гръцки банки у нас пък държат около 25% от пазара. Неслучайно Гърция е инвеститор номер 3 у нас с вложения от 2,8 млрд. лева, а Кипър номер 5 - с 1,8 млрд., обясни Герджиков. Той бе категоричен, че кризата при комшиите не е на бизнеса, а на държавата.

47

Анонимен

преди 11 години

50 000 българи от най-бедната страна на европа засегнати от кризата в Кипър, 20.03.2013, Над 50 хиляди българи са засегнати пряко от кризата в Кипър. Сънародниците ни, които работят там, са останали без заплати. Наш екип се свърза с един от българите на острова. Борислав Филипов разказа за ситуацията в Ларнака, където хората, които не притежават банкови карти, са поставени в ситуация да не могат да си изтеглят пари, заради затворените банки.

46

Алекс

преди 11 години

Кипър така или иначе щеше да се оправи. Оставайки една от малкото непрозрачни банкови системи в ЕС парите на много от криминалните прослойки са там. Нокой няма да позволи да се сринат банките. Според мен е правилно че им се налага 10% глоба след като така и не са плащали данък на лихвите (да не говорим че е голям шанса да не са плащани данъци и на сами те суми). Надявах се че ще изкарат на светло и списъците с сметките но явно не стига натиск. Предполагам политиците също си държат там парите. :)

45

sat

преди 11 години

До Болярина V GAZOVITE NAXODISHTA

44

до 53

преди 11 години

В България точно това е куриоза - комунистите приватизираха всичко в собствените си сметки и джобове.

43

Анонимен

преди 11 години

комуникстите били лошиа капиталиситте като национализират са хубавикомунстите като национализират си остава в държавата капиталистите като национализират отива само в техния джобкомунистите били лоши

42

anonim

преди 11 години

И аз мисля, че вичко е борба за газа. Ако имаш газ само проблеми, вместо да станеш богат, те шантажират изнудват и грабят. Единственото спасение е национализация.

41

Анонимен

преди 11 години

за да бъдат управлявани малките държави стратегически трябва да бъдат докарани на ръба на фалита,когато си длъжен на някого финансово ти ставаш управляем от него,ако всички държави са добре те няма да могат да бъдат контролирани от големите държави,кризата беше изкуственно създадена и се очакваше точно това да се случи,банките бяха в разцвета си а незнаино защо спряха кредитирането,всичко е замисленно много отдавна как да се контролира европа и държави в световен мащаб

40

Болярина

преди 11 години

Каде отидеха толкова пари ,че закъсахте бре..

39

Анонимен

преди 11 години

Това с Кипър се случва с цивилизованите но слаби във военно отношение страни. Докарват ги до просешка тояга по всевъзможни начини и после им изсмукват природните ресурси и минерали без да плащат нищо. С нас не е ли същото, едно към едно. Принудиха ни да си сринем индустрията и да си ликвидираме земеделието, ликвидираха армията и сега ще ни *** както си искат. Не дай си боже да намерят газ и петрол в Ч. море, че е тогава ще ни се разгони фамилията тотално.

38

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЕНИ ПАРИ НА ОЛИГАРСИТЕ ОТ СОЦ ЛАГЕРА ЩЕ БЪДАТ СПАСЕНИ.ГОЛЯМ ЦИРК!

37

3

преди 11 години

Камерън е прав откъде накъде например Англия ще дава пари европейският съюз а от там на еитакива мафиоти като Гърция Кипър,и ние сме против тези раздавани на пари.Защо тогава богатите хора не раздават на бедните,а от сиромащията от данъкоплатците отиват парите в хора които неси правят сметките.Защо европейският съюз нени плати тока за 5 години напред а.Всичко е далавера,нарочно топят парите и искат заеми.

36

p

преди 11 години

Ейй какво сте спасили,банките и банкерчета, а за хората не ви интересува.