367

Внедрени от Герб

преди 11 години

Помним далаверите между Стоичков и Б.Борисов с апетитни терени в София, когато Борисов беше кмет. Стоичков навсякъде и по всеки повод рекламира Герб- срещу кого ще протестира? А и няколкото студенти около него са от Герб, а в зала "Армеец" бяха докарани с автобуси от страната хора, нямащи нищо общо със студентите- снощи по "Господари на ефира" те си признаха, че кметове от Герб са организирали екскурзия до София.

366

Гарантирано от Герб

преди 11 години

България е на този хал, защото има *** хора, които се отнасят към политиката като към шоу или футболен мач, а не сериозно като в напредналите държави, в които хората гласуват за професионални политици, икономисти и скучни експерти, а не поверяват съдбата си на ритнитопковци, далавераджии и мутри. Стоичков заедно с олигарха от Герб Емил Димитров са заграбили Етрополския балкан-ловните резиденции, отстрелват животни за кеф, "правят гората и държавата каквото си искат"(думи на Ем.Дим)- просто Герб

365

за БУДИСТИ

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в софийския затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.А Фидоска мажоретка,абе просто супер гледка!

364

Левскар

преди 11 години

Добряка Христо Стойчков е отново прецакан от приятелите си!Абе,Ицо!Спомни си как в навечерието на 11.09.2001 заедно с Петър Стоянов очаквахте Годо в САЩ след което американците с шамари и ритници ви върнаха и двамата в България!Умът ми неразбира тази безгранична герберска глупост която отново си натвори в арена армеец!Ти знаеш ли че докато са гледали новините от там милиони българи едновременно са споменавали ***!Ицо ти да не си станал мазохист?Моля те да си подбираш приятелите,иначе смях..

363

Анонимен

преди 11 години

Ода за партия ГЕРБ:Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.

362

човек

преди 11 години

ключовата дума е " използва " , но него изглежда му харесва ...

361

Анонимен

преди 11 години

Разбра се ГЕРБ ще бъде осъден на изборите 12 май .

360

Анонимен

преди 11 години

Стоичков- доктор хонорис регeнepат

359

лазо

преди 11 години

нНАИСТИНА ДО СЕГА СМЯТАХ,ЧЕ СТУДЕНТИТЕ ИМАТ АКЪЛ НО СЕ ОКАЗВА ,ЧЕ СА ***.НО ЗАЩО СЕ УЧУДВАМ ТЕ ПРИЛИЧАТ НА СТОИЧКОВ/левия та*ак на тиквата/.

358

5

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов, бяха наистина гениални злодей.Унищожиха България

357

къде са

преди 11 години

А бе хора защо не доведохте пак прасетата поне за интилектуална тежест

356

Зора

преди 11 години

Да, същият този Стоичкова ,който от Испания тегли една много дълга и никак не тънка на България и дори и от Чикаго я плю. Същият този Стоичков, когото не искаха да вземат нито в ЮАР, нито в САЩ, нито в Испания та най-накрая му се наложи да си се прибере в България, където цуна задните части на управляващите и се нахили до ушите, когато го направиха доктор хонорис кауза за нищо. Срамота и позор! Нали се знае оная поговорка, че една капка катран разваля кацата с мед

355

мишо

преди 11 години

Ицо България вече не иска такива ренегати като теб. Язък че беше добър футболист. Сега си само глупав, неграмотен хонорис кауза смешников.И ти като поръчителя си си едно голямо тъпо дърво.

354

mimi

преди 11 години

bravo na stoi4kov .podkrepiam go

353

kritik

преди 11 години

До АнонименStoi4kov e furnadjiiska lopata! uj se otkaza ot balgariq sega tuk ipolitik ste stava! samo da psuva moje!

352

Анонимен

преди 11 години

На тая конференция за пореден път се видя електората на ГЕРБ,*** и *** само прасетата и овцете липсваха този път.

351

Анонимен

преди 11 години

Та кой е луд да гласува за партия, водена от Стоичков - на него всички президенти и премиери са му батьовци.

350

Анонимен

преди 11 години

Голям автогол си вкараха герберите. На тая трагична постановка никой не вярва!*** до простака и мутра до мутрата = ГЕРБ.

349

Анонимен

преди 11 години

Днес нарочно ли избират все такива смешни хора по снимките на простестиращи, или просто всичките са такива?

348

Анонимен

преди 11 години

ЦВЕТАЛИНА ДЪРЖИ ПАРИТЕ НА ГРУПИРОВКИТЕ-ЗАТОВА ТЯ Е БИЗНЕС ДАМАТА НА МУТРИТЕ,. ТЯ Е СОБСТВЕНИК НА НАЙ -ГОЛЕМИТЕ ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАРКОВЕ-ЗАЩО ЛИ!,ПАРИТЕ ОТИВАТ ПРИ НЕЯ ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ! НЕ ПИК ДА НИ Я ПОКАЗВА СЪС СКЪП СКИ КОСТЮМ НА БОРОВЕЦ ,А ТРЯБВАШЕ ДА КОМЕНТИРА ТОЗИ ФАКТ!ОСТАНАЛИТЕ ОСОБИ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ КАКТО НА БОЙКО ТАКА И НА МУТРИТЕ,НО НЯМА КАК ДА СЕ ДОКАЖЕ,ЗАЩОТО ТАМ Е ГРЪБНАКА НА МАФИЯТА.МАЛКИТЕ МАЧЛЕТА СА С ТЕЗИ ХОРА.АМИ ЕМИЛ ДИМИТРОВ КЪДЕ Е В СПИСЪКА.ИЗОБЩО НИ ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ И НОВА ДЪРЖАВА!