28

bo

преди 11 години

Не ме разбирайте погрешно, но колко време от един брак е ..РОМАНТИКА? Романтиката свършва с подписа в гражданското и започват дните на реалността. Жените, обичат да ги лъжат и премятат и това са поне 90%. Жалко, много жалко! Не , че е лошо да има и романтична старна в брака, но еднообразието убива, а то неминуемо настъпва.... Затова, кажете майната му и си гледайте семействата и спрете с тези социални сайтове или сайтове за запознанства....

27

Анонимен

преди 11 години

Везните са по тънката част. И близнаците.

26

Анонимен

преди 11 години

Обните са идеални като служители и пазачи, но за шефове и любовни срещи не стават.

25

Анонимен

преди 11 години

На кой изобщо му е притрябвала любовна среща с овен? Не стават за такива работи.Авторът на статията или е овен, или е писал статията под заплаха от някой овен.

24

Анонимен

преди 11 години

Е, малко са първи сигнал, но са ок като цяло

23

Alex

преди 11 години

Всичко е точно както е описано,и доста от чертите при мъжките ги отркивам и при женските овни .Горди,честни,не мамят , винаги повдигат настроението ти когато си унил,искат доверие /просто ДОВЕРИЕ/ безрезервно... след време разбираш ,че това е нищо което си дал /или всъщност и това не си ''дал''/ сравнено с това което си получил...Не изпускайте човека до вас имащ тези черти,аз го направих и чувството не е ''аз съм шест''.Все пак тя заслужава адски много.''Дяволът е в детайлите'' немска поговор

22

козел до 24

преди 11 години

колега, имаш право да споделяш обидата си.Но при повечето зодии когато им кажеш нещо за което не са прави - ще си признаят грешката, докато при овните - не само че няма да си признаят, а даже ще скочат или да те бият или да те плюят.

21

do nomer 20

преди 11 години

i via ste oven sigurno,stom se zasiagate tolkova. nau4ete zapadni esizi i se informireite ot zapada.samo taka mogete da si promenite primitivnoto mislene.

20

Анонимен

преди 11 години

Какво ми плюете по зодията. Все едно ми плюете по рождения ден. И след това аз съм бил егоист, надменен и т.н. Аз да съм плюл по вашите рождении дни.

19

Блондинка

преди 11 години

До $$$Ами какво да правим, като мъжете само тогава излъчват самоувереността и достойнството, което търсим, когато им е дебел портфейла?

18

$$$

преди 11 години

За повечето жени идеалната любовна среща е с човек с дебел портфейл. Зодията, възрастта, расата, вероизповеданието и даже полът са без значение.

17

ффф

преди 11 години

Oooх, Майкъл Фасбендер. Взимам го каквато ще зодия да е

16

Анонимен

преди 11 години

До ovenзамисли се ти дали не си подлец! определено щом като считаш някой за предател, то ти си мошеник и целиш твоите зли действия да си останат скрити-покрити, а на тези които наричаш предатели не им допадат твоите нисши, угодни само на рогатия действия! ти си ***, а не тези, които наричаш предатели:) те виждат какъв си *** и не могат да ти търпят мръсотията! пиши на кирилка и методийка, че изфлеждаш още по-*** човек! всеки е малко или мно' егоист...и ти не си по-малко егоист...

15

oven

преди 11 години

predateli magete,a i dvata pola sa super egoisti.

14

JJ

преди 11 години

Този който е писал статията, или я е преписал, май никога не е имал връзка с овен :)

13

Анонимен

преди 11 години

Мъжете овен са пичове, жените леко ми простеят.

12

Холивудец

преди 11 години

Фасбендер - мъж? Да бе, да!

11

Анонимен

преди 11 години

не знам как са с жените, но с приятелите си овните са хипер егоисти.това е най-точната дума - ЕГОИСТИ.никога няма да признае че не е прав, не може да се раз4ита на него...

10

Анонимен

преди 11 години

Аман от статии за геюве.

9

Блондинка

преди 11 години

До Дядо МразБлагодаря, но ако питаш мен, не мисля, че под подобни статии си струва да се пишат дълбокосмислени коментари ;))