241

Народно творчество

преди 11 години

Ще ви разкажа приказката за Водното огледало, Хидроинженера и добрия цар, който освен че успя да си присвои част от България която никога не е била негова сега води дело срещу собствената си любима родина. Всичките от партията любима в съучастие със своите знайни и незнайни хайдуци като Костов например така се потрудиха че не остана нищо за крадене. Яли пили и се веселили цял живот за сметка на всички нас, които им уйдисваме на акъла. И гласуваме за тях все още. Приказката продължава............

240

кой кой е!

преди 11 години

Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден преди да го арестуват. Знам, че беше там предния ден, но се напил вечерта и затова останал... Младен Червеняков и лидерът на младежкото БСП били двете основни фигури във взаимоотношенията на социалистите с Йосич. Именно чрез Кирил Добрев сърбинът наливал пари в партийната структура. Червеняков често отскачал до Сърбия, понякога водел и сина си. Пешо ми каза (бел. авт. - Петър Стоянов - Сумиста), че е важно да си добре с младите на БСП, с младежката им организация, споделя свидетелят пред Цоновски.

239

Кой кой е!

преди 11 години

Сретен Йосич финансирал младежкото БСПЛично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич, твърди свидетел Топла връзка между високите етажи на БСП и сърбина Сретен Йосич разкри разсекретен разговор по делото Килърите. Записът е част от СРС-та. Въпросният разговор, който днес бе слушан в съдебната зала, е между един от основните свидетели на прокуратурата Боян Джамалов и шефа на Отдел Контратероризъм в ГДБОП Валентин Цоновски... Джамалов информира за връзката между Килърите и сръбския мафиот. Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден пре

238

Кой е Михалевски?

преди 11 години

А да сиспомняте, че махнаха Михалевски като отговорник за еврофондовете след като в доклада на евро парламента беше цитирано името му, което е прецедент в тези доклади? Не само имаше съмнение, но и го обвиняваха в злоупотреби с европейските пари! А що се касае до интелекта му - той е твърде съмнителен, защото се проявява предимно в посока отнякъде нещо да се забърше. Пък и всичките от неговата партия говорят гладко, но не и самокритично; винаги нападат опонентите си, но никога не казват нещо рационално и т.н. Кажете ми, моля, кой от тук пишещите може да изкара 175 000лв. готови и ненужни му па

237

Кой е Михалевски?

преди 11 години

Четири години като зам. кмет на Кърджали Михалевски не получаваше заплата, защото имаше запор на парите от съда. Замина за София като депутат и веднага си купи скъп апартамент /говореше се сума над 100 000лв./. Да работиш без заплата, да имаш две деца за отглеждане и да можеш да си купиш скъпо жилище е твърде озадачаващо, меко казано. А сега разбираме, че дал и 175 000лв. на тъста си. Михалевски, рудник за пари ли имаш, петролен кладенец ли или нещо друго? Ега ти социалната партия и социалните й депутати. Просто да ги оплачеш как трудно връзват двата края в години на криза...

236

Анонимен

преди 11 години

в бсп няма нищо креативно просто една популиска партия която трябваше отдавна да е в забвение

235

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ГАСУВАМ ЗА ВИСОКО ГРАМОТНИТЕ ОБИРДЖИИ ОТ БСПДА ТЕ КРАДАТ,АМА ГРАМОТНО,ТО КАКВА БЕШЕ ТАЯ НЕКАДЪРНОСТ НА ГЕРБНЕГРАМОТНО СПРЯХА БИЗНЕСА НА МАФИЯТА И БЯХА НА ПЪТ ДА СЛОЖАТ БАТАКА В КОЙТО ГРАМОТНО НИ ШИБНАХА ГРАМОТНИТЕ ОТ *** НА БСП

234

Анонимен

преди 11 години

Недейте да храчите високообразованите специалисти на БСП-които 2008 г.ни бяха докарали до 12% инфлация,на всеки 1000 лева загубихме 120 лева,а неграмотните от ГЕРБ за 2012 г.2,4,на 1000 лева загубихме 24 лева-справка ЕВРОСТАТ.ГЛАСувам за БСП защото съм мазохист обичам да ме крадат,обират,излагат грамотни,харесвам местните феодали дето за избори плащат по 20 лева,обичам си алкохолизираната,надрусана *** обитавана от Маи,КУрнелии,Славита,Мишита,ПАтарашкойци и други фльорци-ама специалисти!

233

Анонимен

преди 11 години

Само БСП може да извади България от блатото, в което я набутаха некадърниците от ГЕРБ!

232

Анонимен

преди 11 години

Азис,защити правата на текста и го връчи на Мишо Мензиса да блее,защото той не може да пее,а иначе и аз ще гласувам за БСП-поради изложените от теб доводи и факти!

231

Анонимен

преди 11 години

Точно този, дето разнасяше буркани с пепел по телевизиите ли ще ми разказва приказки?

230

pppppp75

преди 11 години

Този *** на снимката по време на тройната коалиция е взел 550 000 лева бонуси от участия в бордове. Този ще ми говори за финансова стабилност. Крадец.

229

Избягал

преди 11 години

През 1989 от " идейни комунисти" тези крадци станаха социалисти- капиталисти!Всичките от школата на БКП!

228

mirror.max.7

преди 11 години

Тези некадърници що не вземат да се скрият? Акъла им стига да откраднат малкото останало от предишните и после вкарват всичко в батака. Голяма грешка че 1989та не беше забранена БКП а членовете й натирени.

227

Anonimen

преди 11 години

Tezi ot BSP,Stanishev i razi Turci ne razbraha li,4e po-ve4e niama da badat sobstvenici na Balgaria!

226

Ха ха хаааа

преди 11 години

Червените приказки са много опасни. До като ни успиват ще почнат пак да хранят прасетата с хора и да национализират. На първо време ще махнат валутния борд и тогава само те и техните олигарси ще са добре.

225

Анонимен

преди 11 години

Прочетете това и разпространявайте колкото се може по-бързо!Важно!!!!nikikm.blog.bg/politika/2013/03/22/bankite-v-bylgariia-shte-se-vzriviat-do-kraia-na-godinata-im.1067066

224

Анонимен

преди 11 години

Икономически ръст, чрез намаляване на населението !България е преминала през 2008 БЕЗВЪЗВРАТНО критичната демографска точка за въстановяване ! Кой управляваше тогава ? В момента в България живеят 4,5 млн. души, 2,2 млн. НЕ се определят като българи , 2 млн. са пенсионерите. УНИЩОЖИХТЕ ЕДИН СЛАВЕН И ПОЧТЕН НАРОД И МУ РАЗПРОДАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ! НА ВАС ДА ТЕЖАТ МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ ЗАГИНАЛИ ЗАРАДИ БЕЗКРАЙНИЯ ВИ ПРЕХОД КЪМ ОТВЪДНОТО !СТАНИШЕВ-СИМЕОН-ДОГАН НА СЪД В ХАГА ЗА ГЕНОЦИД!!!

223

Богомил Трайков

преди 11 години

Какъв ***. Тези (т.е.последния кабинет)са отклонявали стедства, докато ние "само" крядяхме. Не само, че крадяхте, а Вашият водач лично хариза на секс приятелката си 3 000 000 лв. Мои познати ми казаха, че това са пари за ток и вода. Повече ток семейство Станишеви са похарчили , защото отрочето им се е будило често нощем и са ползвали повече осветление. Същото и с водата, ползвали повече за да мият дрисливото дупе на отрочето, което било същото като татко си на младини.

222

Анонимен

преди 11 години

ЗА КОИТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ВСЕ НА МУТРИ И НА КОМУНИСТИ ЩЕ ПОПАДНЕТЕ. ТАЗИ *** Е НА ВСЯКЪДЕ. ДЕЦАТА НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИ СА ЗАВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА. СТАРИТЕ КОМУНИСТИ СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ. А НАРОДА КАТО МНОГО УМЕН КАЧИ НА ВЛАСТ ЕДНА ТИКВО-МУТРА НА ВЛАСТ. Е НА ТОВА НАРОД ЛИ ДА МУ КАЖА ИЛИ НЯКАКВО ДРУГО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ДА МУ ДАМ? НЯМА ДА ВИ ДАВАМ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ВИЕ САМИ СИ ГИ ДАЙТЕ. ОТ 90 та ГОДИНА НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И МУТРИ ИМ ПОКАЗВАМ ЕДИН ДЕБЕЛ С КОТЕШКА ГЛАВА. НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА МУТРИ КОМУНИСТИ.