177

Анонимен

преди 11 години

Мислех, че за дисциплинарно уволнение не се получава обезщетение за безработица.

176

Анонимен

преди 11 години

Хидроинженера, социалната с бентлито и когато бях овчаров, ще се регистрират ли на борсата

175

Анонимен

преди 11 години

К'ви 6 месеца, к'ви една година ще ги храни държавата, бе? Нали след 2 месеца сите маскари пак ще са в парламента? Тогава пак ще ги храни, ама по друг начин...

174

Joro m

преди 11 години

А бе нали дариха 600 000лв .трябваше Бойко да им ги раздаде като помощи вместо да ходят на борсата.Малко крадоха наглите *** ами искат и още.

173

Анонимен

преди 11 години

Хубави обезщетения...

172

boza

преди 11 години

vmesto da otgovarjat po nakazatelnijat kodex ,te ste poluchavat pomosti za bezrabotni ---*** Bulgaria !

171

Анонимен

преди 11 години

Комунистите не се записват в бюрата по труда. Не им трябва, откраднали са достатъчно. Всъщност тези дето не са въртели далавери и не са се нагушили се записват. А вие ги плюете. Това българите акъл нямат. Трябва да си зададете въпроса "а защо останалите не се записват?"

170

R

преди 11 години

Мила госпожо екс-депутат: Защо смятате, че САМО 2 месеца ще сте без заплата? Нима сте абонирана за депутатско място?

169

С .Боливар

преди 11 години

Да садят картофите , да ядат филии с мас , да отглеждат свинете , да пасат овцете.

168

Фацебук

преди 11 години

600 лева да получават за срок от 6 месеца,съм съгласен,но 1200 лева си е чисто безочие.

167

Танев

преди 11 години

Живите да ги опачеш тези депутеати! С кюфтетата, представителните от по 1500 лева и другите бонуси. Мъка е да си депутат! Мъкааа!

166

otvrat

преди 11 години

vseki ot tezi djavoli na kladata

165

Анонимен

преди 11 години

1200 ЛЕВА НА БОРСАТА АЙДЕ СИКТЕР БЕ ***

164

до 186

преди 11 години

Хайде бе,ще им събираш пари за дрехи,как не! Има магазини втора ръка от където масово пазарува българина.Да ходят и те там, а да не развяват за по 2000 лв обувки ,за по 1500 чанти,а дрънкулките по тях са като на коледна елха.До вчера цървулите не знаеха какво е "от котюр ",днес ходят за наша сметка от Париж и Милано да си купуват дрехите.Затова ще се редят с огромното си безсрамие на борсата за по 1200 лв,защото са забравили стойността на честно заработените левчета,щом всичко им е безплатно

163

Иванов

преди 11 години

Не мога да повярвам колко трябва да си нагъл, за да излезеш и да говориш такива работи пред хората??? Сякаш не е видно за всички що за хора са депутатите в парламента. С всичките им фирми, далавери и т.н. И ламтят за още аванта. До вчера хората ги псуваха по площадите и вместо поне малко да се скрият - отиват най - нагло на бюрото труда??? При хората от ОЦК, ВМЗ Сопот, Кремиковци и колко още други?

162

турчин

преди 11 години

Всички депутати трябва да се сменят. Не трябва да се регистрират в бюрата ,а да си търсят работа. Иначе няма смисъл от стачките,защо тогава издигаха лозунги за смяна на управлението.

161

един човек

преди 11 години

Как човек, който е прекъснал работа, да издържи 2 месеца без заплата, попита Соколова в подкрепа на бившите депутати, които вече се записаха в бюрата по труда. Е ако това не е цинизъм - здраве му кажи! А как живеят 400000 дущи без никакви доходи от години, за които вие не се погрижихте, а увеличихте! Сега трябва да се подредите на опашката и да получите работа, след като на тези 400000 души се намери работа!!

160

до 180

преди 11 години

Не бяха уволнение, а бяха съкратени поради закриване на дейността... :))) Временно, предсрочно, частично, все си е съкращение. Вярно, пак е уволнение, ама не е като при дисциплинарното уволнение. На всичкото отгоре и това е без значение, защото и при двете основания за освобождаване от работа се дължи обезщетение при безработица. Само срокът за получаване на обезщетенията е различен. При дисциплинарно наказание и напускане - 4 м., при другите в зависимост от трудови стаж, но винаги повече от 4 м

159

Анонимен

преди 11 години

Всъщност, като се замисля, мандатът на Народното събрания беше прекратен предсрочно, защото никой не иска да съставя правителство. Значи никой не иска да работи и всъщност са напуснали по собствено желания. Втори вариант (по-достоверен): Бяха уволнени. И в двата случая не се дължи обезщетение. Така, че какви бюра по труда, какви 1200 лева месечно за една година...20909

158

Анонимен

преди 11 години

Ходете и гласувайте за тях!*** са всички!