276

zaw12929

преди 11 години

Към 305 възхищавам се на умните ви идеи и най важното, че не сте комунист, а калинка, че какво друго ни чака, хората, дето не сакаме нищо, а те да са зле!!!!

275

до БУЛДОЗЕРА

преди 11 години

Пропуснал си Михаил МИКОВ. Иначе е прав и то защото е неотделима част от 23 годишния гнилостен процес в България. Трактора и Буда са едно и също-кланово противоборство.

274

до 298

преди 11 години

Със сигурност Трактора казва истината 100%

273

БУЛДОЗЕРА

преди 11 години

Хора така наречения Трактор е най-обикновено стандартно творение на БКП от края на 20 век. Медийните легенди за великия антитерорист, снайперист и каратист са плод на солидна парична сума. Този беше един посредствен сержант в СОБТ, но ползващ се с протекциите на Партията и последен комсомолски секретар в поделението във Врана, а сега е една от най-зловещите фигури в подземния свят на България. Да живеят БКП, Първанов, Станишев, Татяна Дончева, Петко Сертов и другите по-малки призраци и вампири.

272

бб

преди 11 години

Боже, слез и си прибери верисиите! Този е болен мозък.

271

7

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992 г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов,Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

270

анонимен

преди 11 години

Как може в първия ден на пролетта да е толкова студено?Защо все още България няма колония на Луната и Марс?Ами много просто,Бойко Борисов е виновен. Това е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

269

Анонимен

преди 11 години

До 301, а добро утро!

268

Анонимен

преди 11 години

към 308:Та Трактора да не е комунист бе ***!Комунист е Буда,още не е хвърлил книжката си за член на БКП!

267

Анонимен

преди 11 години

*** ЧОВЕК И *** ИЗКАЗВАНИЯ. И КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ДЕТО НЕПРЕКЪСНАТО НАРИЧАТ ВСИЧКИ ОПОНЕНТИ НЕКОМПЕТЕНТНИ СИ ИЗДИГАТ ТАКИВА ПРОСТИ ХОРА КАТО ЖИВКОВ ,КАТО ЧОВЕК БЕЗ 1 РАБ.ДЕН ,КАТО ТОЗИ *** ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ КАТО ЧОВЕК И ДОРИ ИМА ТИТЛА КАТО ПРЕПОДАВАТЕЛ КАКВО ДА КАЖА.......ТАКИВА СА ВСИЧКИТЕ УМНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ИЗДИГНАТИ ОТ СПИН-ПАРТИЯТА !

266

Анонимен

преди 11 години

Интересна теория. Обаче няма как да я докаже. Освен това се борят за едно и също нещо. За власт. За контрол над контрабандните канали. За монопол върху хазарта проституцията продажбата на наркотици. За пари. Интересна теория. Само, че е само теория.

265

Анонимен

преди 11 години

Ами като си го харесвате толкова трактора гласувайте за БСП-ДПС и 100% ще го реабилитират в системата. *** народ, слаба държава.

264

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката беше шефа на съсела. Сега като си направят коалицийката с дпс-то, смятайте че тракторчето пак ще е в ДАНС

263

REAL

преди 11 години

Тоя *** на снимката знае всичко,още преди да се е случило.Имам усещането ,че той е сценариста.

262

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, *** как си защитават трактора. Ами дайте да го направи министър на МВР-то.

261

Анонимен

преди 11 години

Господ да пази страната и народа ни от такива управници.Ако това което се говори е истина народът трябва да ги измете и всичко трябва да започне на чисто

260

Българин

преди 11 години

Ако има 10% истина в това ,което казва Петров много е страшно. Това означава ,че държавата ни се управлява от престъпници...

259

Българска Сила

преди 11 години

Решението на проблема в България е да се махнат всички познати политици, които се свързват и на Запад, и на Изток с корупция, безпомощност, мафия,безотговорност . Чували сте приказката покрай сухото и мокрото гори. Те всички имаха само един шанс !Това е кредит на доверие, който пропиляха и сега ни изкарват длъжни да им дадем още ! Да пробваме в банка, дали става така !

258

Анонимен

преди 11 години

oseshtam che s tezi otlaganiq na deloto prosto na nqkoi v momenta mu kladqt og1nq i skoro vreme shte mu svetqt masloto...

257

Анонимен

преди 11 години

Бъдете изкрени и кажете - Вярва ли наистина някой от вас, че ГЕРБ , БСП, ДПС или който и да е от останалите, може с вече известните политици да състави нормално правителство? Дори при най голямо старание няма да запушат устата на останалите все още живи българи !