107

пипи

преди 11 години

До дървар за да могат да ги контролират от далече по 2

106

Атака

преди 11 години

България в момента е колония!Чужди фирми ни продават собствения ток!Чужда фирма ни продава собствената вода (за Софийска вода в София става дума)!Чужда фирма ни изнася златото!Чужда банка ни определя фискалната политика!Премиера ни е от чужбина, както и някой друг министър!От чужбина ни казаха да си нарежем ракетите СС23 и да си затворим блокове 1-4 в АЕЦ Козлодуй!Шеврон иска да ни продава нашият ГАЗ!...На тия от ЧЕЗ и другите мислите ли че им пука за хората и България?

105

АБЕ ,КРЕТЕНИ ...

преди 11 години

ЦЕНИТЕ НА ТОКА ВИ ГИ ВДИГНА БСП---ЗА ДА СВАЛИ БОЙКО И ГЕРБ!това е просто --като боб.СЕГА , ЩЕ ВИ СМЪКНАТ ЦЕНИТЕ ДО ИЗБОРИТЕ ----ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ПЛАЩАТЕ "ЗАЛОЗИТЕ НА ОВЧИЯ" ---КЪМ АМЕРИКАНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ, НА МАРИЦИТЕ 1и 3!ЦЕЛУВАЙТЕ *** НА ОВЧИЯ И СЪРГЕЯ ----ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ЦЕНИТЕ НА "зелената енергия"!!!ЕРП-тата --само събират парите ви и се очитат на ХАМЕРИКАНСКАТА ФИРМА НА К.ГЕОРГИЕВ-ФРОНТИЕРА!ЕРП-тата -- не формират цената на тока!

104

дървар

преди 11 години

И още нещо. Ако се съмнявате в електромера ЧЕЗ ви казва ще го проверим срещу 45 лв за ваша сметка. Но аз питам, ако се съмнявате в кантара на някой магазин за ваша сметка ли ще го проверявате? Защото електромерът е като кантар, с който ни продават стоката си.Остават след тези моменти съотношението ден нощ. Разположението му спрямо денонощието и от там нататък след като плащаме реално себестойността на съоръженията за зелена енергия, защо не ставаме съсобственици на тях?

103

дървар

преди 11 години

Защо бяха сменени електромерите с нови? За да мерят активна или реактивна енергия. Не! За да мерят всичко. Така сметките се вдигнаха с 20 % Какво е това всичко което мерят в допълнение.Описано е там където предлагат устройства за икономии на ток. А може ли тези фонови смущения да се подават от вън? Освен това.Кака се превключват новите електромери на нощна енергия-централно. А кой управлява този процес?

102

Анонимен

преди 11 години

109 тъпандурио храма получва сметка от три хиляди лева като надуе калориферите по Коледа , някой от храма до сега кала ли ти е колко са им инсталираните мощности 3000 лв са примерно 15 000 квч или 500 квч на ден или 20 квч не е кой знае колко за такава сграда

101

Анонимен

преди 11 години

111 ние си искаме ГАЗПРОМ , вари го печи го , оно си рупа ли рупа.

100

Анонимен

преди 11 години

Електромерите са си наред, просто сметките бяха надписани за да може началниците и работниците на ЧЕЗ да вземат премии за празниците. Както го правят всяка година. Дано им е за последно.

99

До 110

преди 11 години

Благодаря за инфото!

98

Анонимен

преди 11 години

Грешка е, че ЧЕЗ са в България. Колкото по-скоро се махнат, толкова по-добре за тях и за нас.

97

До 84

преди 11 години

Не, но можеш да опиташ с Moonlight. А ако не става пробвай с програматор, около 200 лева са по-евтинките. С малко повечко чентене и опити ще се научиш как да ползваш за всякакво електронно устройство, което има фабричен изход за скарт/букса или каквото още се сетиш. By the way, не мисля че контролът на точно тази материя е уреден законово, поне за ЕРП-тата. А и като се сетя как пишман търговците ни за повечко бр. поръчваха на производителите разни екстри, какво остава за 50-на хил. електромера

96

.....

преди 11 години

И как храма получава 3000лв сметка като използва един хладилник и 3 крушки ? Баси наглите парчета

95

Anonimna

преди 11 години

Oste li predat tia nali prokyrora im otne licenza

94

Аз

преди 11 години

Грешката е, че институциите за пореден път не си свършиха работата! Къде е главният прокурор?!

93

pe6o

преди 11 години

Koga 6te gi izmetem s kamuni tiq Bokluci kradlivi 4EZ

92

Анонимен

преди 11 години

Грешката е само една ,че не сме ви еб**и пу***та.

91

СС

преди 11 години

Разбирасе ,че няма грешки! Има двойни сметки!

90

до 97

преди 11 години

Толкова ли не разбрахте, че проблема не е собствеността на който и да е монопол (ЕРП, води-частни, НЕК,БДЖ-държавни, Топлофикация-общинска), че се водите по празните приказки на атака. Заека е в тъпата държавна регулация (то по-добре без нея, щото чиновник да "решава" е ясно, че е провал винаги), липсата на пазар (поне за избор на доставчик, а пък ЕРП да събират такса за пренос от различните доставчици на ток), ограничен внос/износ. Що с интернет няма проблем, щото е свободен пазар.

89

Анонимен

преди 11 години

Още по-лошо за вас като няма грешки.

88

Потребител

преди 11 години

Естествено, че няма грешки в електромерите. Грешките са в ценообразуването. Монополизмът се е обвързал абсолютно законово, най-вече с тези несъбираеми вземания. Да живее БХК!