280

До Гочо

преди 11 години

310Спинишев може да събори само любовника си Вигенин в леглото!

279

до 309

преди 11 години

Ти си явно от групата за натиск на БСП!Анонимен си, изкарваш се независим ...точно следваш инструкциите на Кирил Добрев!Но ... ГЕРБ ще спечели, нали си знаете , вие платените мекеренца!Каквото и да правите!Всъщност това сигурно не те вълнувма!Въпросът е да си вземеш 20те кинта от Кутев Спинозния!

278

Гочо

преди 11 години

Ще гласувам за Станишев.Само той може да събори мутрите от власт.Ще гласувам напук на "разните келешчета".

277

анонимен

преди 11 години

тука разни келешчета не спряха с години да говорят глупости по адрес на тоя..и то още от времето когато си ходеше Станишев с оная Йончева..та не спират и днес..не че съм му фен..но не съм с къса памет..та тогава Йончева си продължи към следващата навирена пръчка яловицата...а тоя очилатлко..дето малко и голямо го изкараха ***..си се оказа 100% мъж..че и баща стана..та малки сополанковци и големи също..ЩО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ? НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ..А ОТВРАТИТЕЛНИ И ЖАЛКИ..

276

Райбер

преди 11 години

Ех,Станишев,Станишев,защо не си остана руски гражданин,като брат си.Тогава сигурно щяха да те пратят за посланник в България и нямаше да ти се налага да ставаш за смях пред целия български народ,поне откакто се опитваш да яхаш БСП,че и държавата.Ти не разбра ли,че имаш небългарски манталитет, българинът го усеща и няма да гласува за теб.Ако беше карал казарма поне в България щеше по-добре да разбираш българската душа.Но уви,ти си остана руски болшевик.Ха,яж го пак българския к-р на изборите.

275

А,БЕ СЪСЕЛ....

преди 11 години

КАТО НЕ СИ КРАСИВ и АТЛЕТ......ЗА МНОГО УМЕН ЛИ СЕ ИМАШ...ХА,ХА,ХААААААААААААА..????...ИЛИ МОЖЕ ,БИ ЗА "МНОГО РАБОТЛИВ" ---С НАЙ-ДЪЛЪГ ТРУДОВ СТАЖ...ха,ха,хааааааааа??!!!ГОСПОДИ , БОЖЕ ....ЩО, НЕ СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРСИЙТЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ...??!!!

274

електорална единица

преди 11 години

Хора, стига сте плюли така невъздържано по другаря Станишев, не разбирате ли, че с всяко свое появяване по някоя медия вдига рейтинга на ГЕРБ. А после червените политолози се чудят защо вместо да се срине, герб качва проценти. Вярно, че трудно се издържа на мазната и лъжлива муцунка, но спокойно, останаха по- малко от два месеца, тогава ще ни олекне!

273

Анонимен

преди 11 години

За красота и дума не може да става. Но акио трябваше да избираме МИСТЪР НЕКАДЪРНИК, ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ, то тогава др. Станишев щеше да спечели 100 %.

272

анонимен

преди 11 години

и този и всички останали политически *** пак ще излъжат..все започваме от начало..и все до никъде.а може би и няма на къде? в целият свят.и в Америка голямата демокрация е така..настана пълна каша..събориха комунизма и оставиха само капитализма..но нещата не се променят..напротив..задълбочават се..глад и безработица..всички държави така се омешаха с всякакви чужденци че вече няма значение коя как се казва..това ли е бъдещето? не е добро .свят на самоизяждане и унищожение на човешки ресурс

271

Samo minavam

преди 11 години

Няма по презряна пасмина от ***.

270

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** и от еврофондове взе да разбира. Аз работя по проекти от 2002 насам и мога спокойно да кажа, че по-добре администрацията никога не е работила. А за корупцията по време на тройната коалиция... въобще не е за говорене!

269

Анонимен

преди 11 години

Нека Станишев да обясни на всички варненци а и не само на тях а и на цяла България. Какзащо и за колко и в разрез с закона съвместно с кмета Кирил Йорданов продаде на групировката *** алея първа от морската градина.

268

Анонимен

преди 11 години

Защо му се връзвате на Серго,неговите съпартийци в прав текст деликатно му заявиха "Хората не ви искат" или казано на жаргонен език "обирай си крушите".

267

BKP

преди 11 години

Kak moje tolkova anti balgari da pishat komentari ! Tozi sin na partiata deto predi 70 godini izbiva celia elit na BALGARSKATA NACIA ! Bezprecedenten fakt v svetovnata istoria, tozi naglec, chiito bashta e bil chlen na POLITBURO NA BKP, VIE GO ZASHTITAVATE I ISKATE DA VI UPRAVLIAVA !!! Hora neznaete kade se namirate !

266

nniki4a

преди 11 години

До АнонименКоментара ти е толкова нелеп,че няма да го коментирам.Но бъди сигурен бсп защитава чужди,небългарски интереси.

265

Анонимен

преди 11 години

Тоя не се усеща колко е досаден! До изборите ще отегчи и уличните кучета!

264

Анонимен

преди 11 години

До nniki4aЗАБРАНИ ТЪПЧО БЪЛГАРИ ДА ЖИВЕЯТ ОСТАНЕТЕ САМО ГЕРБЕРСКАТА *** ДЕЦАТА ТАКА И ТАКА НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ ОСТАНЕТЕ С *** ИТЕЗИ КОИТО ГИ ДОКАРАХТЕ ДО МИЗЕРИЯ ТА ГОРАТ КАТО ФАКЛИ ОТ НЕМОТИЯ ГОСПОД ДА ВЕ НАКАЖЕ *** КАТО ТЕБЕ

263

nniki4a

преди 11 години

Трябва да направим референдум за забрана на бсп и дпс.Тия наглетци явно се кефят колко са ни отвратителни,мазохизъм някакъв.

262

Анонимен

преди 11 години

За Станишев всичко направено от другите за България са лъжи. А всички кражби, за които днес протестират хората, направени от комунистите явно са нещо хубаво и сигурно се надява да гласуваме за него. Ако знам ктде ще бъде по изборите, може да намина натам с тежка картечница...

261

Анонимен

преди 11 години

СТАНИШЕВ ,4ЕСТИТА ПОБЕДА ......