113

Красимир

преди 11 години

Дошло е време, вие да се каете - ние се каем всеки ден !!!!!

112

Анонимен

преди 11 години

Стивън Хкинг е атеист, Айнщайн също. Кои са твоите "сериозни учени" които така запалено вярват в Бог. Не ми казвай обаче учени от преди 20 век,защото ще ти се изсмея.

111

Анонимен

преди 11 години

А беее,.....!Дръво,само дръво че ви опраи!Плачещи икони,а!А глад,глад виждате ли а!Да се покаем?!Кой бе,аз ли дето цял живат бачками сега гладувам!Родителите ми ли!Дето построиха тази Българияа вие я продадохте!И дето се чудят с 230лвкак да живеят!Не ви е срам!

110

Анонимен

преди 11 години

До до 122Явно не знаеш нищо за сериозните учени, за да твърдиш подобни неща...

109

до 122

преди 11 години

Кой сериозен учен вярва в Бог? Айнщайн не вярва,въпреки че му го приписват. Странно ,че смяташ атеизма за канибализъм и връщане назад. Аз смятам това за религията,тя е мракобесна и иска хората да живеят по правила от преди 2000 години...Та кой се връща назад викаш?

108

до 122

преди 11 години

Ако ти с този език се смяташ за вярващ в Бог християнин, бъркаш. Хората мислят, не могат да приемат посредствения празен "посредник на Бога". Бог е във всеки - в живота си да се ръководи от добродетелите на Божиите заповеди, които не са друго, а моралните закони на всяко време. Ако Бог е всеобщият разум, вярвам в това, но не в тлъсти и кухи търтеи, смешни с изостаналостта си.Не одобрявам заплашителен тон, за да вярвам. Най-унизително е да ти се внушава да вярваш в нещо под заплаха.

107

Ха-ха

преди 11 години

Да, преди Исус, Аллах, Буда е имало Зевс, Юпитер, Кали, Тангра и тям подобни "богове". Простотията човешка няма граници. Затова съществуват и тези кърлежи.

106

Анонимен

преди 11 години

Вече писах. Тази зима в Бургас е много влажна. Нека отчето да се покае, че манипулира хората. Бургас е хубав град по принцип, но наградите му са една компенсация, че както преди, така и сега, това , което се печели, отива в София и в Правец.Аз защо да се покайвам, отче?Да се покае некадърният кмет, търговец на сухо радиоактивно мляко.Заместниците му от СДС, които дерибействат в строителството.Ще се покаят ли, когато евтините плочки по главната улица ще се разронят скоро?

105

Нагли и ояли се

преди 11 години

Стига сте лъгали хората! Да не сме в 10-ти век. Вие сте едни узаконени мошеници, които лапкат от болката и отчаянието на простите хора. Крайно време е държавата да спре парите за вероизповеданията и да се издържат от даренията на тези, които успеят да излъжат.

104

до 120

преди 11 години

Вярата е изгонена от България,защото човек вече не вярва ,че Бог мжже да реши проблемите му,той вече не му е нужен и не може да му помогне. Това е екзистенциален момент.Човекът е оставен на собствените си сили и който е силен - ще оцелее,който не - ще погине.

103

учен

преди 11 години

Не вярвам в подобни простотии, това е псевдонаучно и противоречи на законите на науката. Ако някой ми го покаже да го видя с очите си и след като изследвам и се убедя дали това не е конденз или обикновена вода... Не смятам да се опозорявам,като вярвам в недоказани неща,в 21 век...

102

Анонимен

преди 11 години

Да бе ,ще се кая. Животът ми е толкова нещастен и беден и не смятам че съм грешен пред някого,по-скоро той е грешен пред мен. Вместо да е каете и да се молите на икони,вземете живота си в ръце и се борете за правата си!!! Християнският морал е робски,помирителен и кротък морал.

101

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е КОНДЕНЗ! ДОКОЛКОТО ЗНАМ ЦЪРКВАТА ТЕЧЕ И ПРОПУСКА ВЛАГА И ВОДА!

100

БГ

преди 11 години

Преди 2години случайно попаднахме със съпругата ми пред църквата "Св. Св. Кирил и Методий" и видях изкопа за подземния гараж. Изкопът е направен без всякакво предварително укрепване на терена. Още тогава казах на съпругата си - "тези ще съборят църквата". ПРОЕКТАНТЪТ и РЪКОВОДИТЕЛЯТ на строжа са за СЪД. Преди 18 години в Шумен така събориха къщата на д-р Герчо Христов на ул. Цар Освободител.

99

Анонимен

преди 11 години

Стига с този Бургас бе!Уляхте се !Понеже "*ания" бивш министър е от Бургаско,най-големите слагачи на герпппп са от Бургас,то не бяха кокали на светци,икони,рай на света като най-добър град ит.н. и т.н.!Е спрете си най-после бе ***!

98

Анонимен

преди 11 години

проплакала...ай стига с тия глупости,промиват мозъците на миряните

97

до 114

преди 11 години

То па щото за новите "строители" на България има!

96

Emo-Варненеца

преди 11 години

Бургас заслужава да има голям храм много хубаво ,че избраха Бургас за най-добрият град честито на хората от Бургас притеснителното обаче ,че никои от отговорните господа не казва как и кога ще започнат ремонтните работи по храма

95

Анонимен

преди 11 години

Незная за какво точно служи сега църквата , дори не съм сигурен дали има и част от приписваното и за запазването на българския род. Бог е в душата ни , в сърцето ни .Родната църква заедно с лекарите , учителите се превърнаха в ЕООД ООД ЕТ и куп други алъш вериши като в цялата тупордия забравиха за вярата за това, че са люде призвани да помагат да са пример а не търговски представители . Много лицемерие лъха от тезикипарската. църква , заявиха ,

94

Анонимен

преди 11 години

Вероятно е имал впредвид и нашите комунисти, като е казал да се покаем. Или това се отнася само за хората.