46

минувач

преди 11 години

итане до ЛукойлТъй като част от сделките (вероятно не малка) за доставка на петрол и др. горива и продукти за България, а така също голяма част от свързаните с Вас фирми и афилирани лица (ако е необходимо могат да бъдат детайлно оповестени) са с кипърска регистрация, имате ли проблеми с плащанията и доставките до Вашите, компании! Моля да "осветите" обстойно този въпрос, тъй като указаните стоки са от стратегическо значение и всяко затруднение в тази посока е негативно за икономиката ни!

45

Анонимен

преди 11 години

Опциите пред Кипър са "ЕС да го духа"

44

Анонимен

преди 11 години

Почивката свърши! Опции няма! Хайде, вземайте лопатите и на работа!

43

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ГЪРЧОЛЯТА ДА СИ ХОДЯТ В РОДНАТА ЕТИОПИЯ........ ВИДНО Е ЗА ВСИЧКО ЧЕ ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ДИВАЦИ ГЪРЧОЛЯТА СА ЧЕРНИ ГУРЛИВИ И МРЪСНИ *** КОИТО НЯМАТ МЯСТО НА БАЛКАНИТЕ!!!!

42

Шоп

преди 11 години

Русия държи 1/7 от света с 1/50 от населението. Според вас това е правилно, така ли? После защо имало гладуващи...

41

Претория - ЮАР

преди 11 години

До Анонимен Кипър е европейска територия и е съвсем нормално, че намеса на Русия в Кипър може да има само със съгласието на Европа. И е време да се разбере, че Русия, чиято икономика е колкото две Холандии не е и никога няма да бъде световен фактор. Думата на Путин въобще не може да се равнява на кака ти Меркел, просто защото германската икономика и значение за света са в много пъти по-големи от руските такива. Русия може да стъпи в Кипър само с разрешение от Берлин.

40

Претория - ЮАР

преди 11 години

До bbbКато правилната посока ти е Русия, взимай си галошите - и заминавай при колхозниците. За честните и почтените хора, мястото на руските ***, агенти и интереси е в руската им родина. В моята родина няма място за средновековни сатрапи и алкохолици.

39

Анонимен

преди 11 години

Seli da falirat nekolko banki v Кипър, e i kakvo?te i bez tova ne sa tehni.

38

Никой Никога

преди 11 години

До Генерална схватка 2 - 26 - Явно гледате твърде много сапунени Турски сериали и малко четете философия и история. Всичко това води до геостратегически заключения от времето на харема на въпросния султан.

37

topor

преди 11 години

Така.Ако все още Ви е интересно - преговорите в Москва между 2та фин. министри завършиха без резултат.Кипър предлага : Разсрочване на дълга от 2011г до 2021; Дялове от кипърски банки; Национални енергийни ресурси.Преговорите ще продължат с руски вицепремиер.

36

Никой Никога

преди 11 години

До диди - Немога да разбера, защо все очаквате някой нещо да Ви даде? Никой на никого нищо не дава безплатно. Може би само сиренцето в капана за мишки е безплатно за мишките. Крайно време е всеки да се захваща здраво за това, което може да прави. Нито Русия, нито САЩ, НАТО и т.н.т. има намерение да ни дава нещо, или някога ни е давал нещо. Всичко е платено скъпо и прескъпо с труда и кръвта на нашите предци.

35

topor

преди 11 години

Факти, само факти. Всяка оценка е строго лична.Но за да съм "фоб" или "фил" на некои, гледам какво става при него.Иначе - предпочитам кафявия цвят и онези древни индийски (шумерски) символи на щастието!Късмет!

34

Анонимен

преди 11 години

До toporНе можах да схвана идеята, хвалиш ли ги или критикуваш. Щото ако това последното е вярно направо да се изселвам на там. Писна ми всеки чиновник да ми иска разни бележки до кръщелно, а компщтъра му само за пасианси да стои. Знаеш ли примерно, че за приемане на дете в ясли искат бележка за платени данъци, която кметството услужливо издава срещу 17 кинта!

33

Момент

преди 11 години

Защо да вземат заем?Облагат с предвидените лихви и вързват гащите за определен период.Има нещо много сбъркано в цялата работа.Кипър влезе в Европейския съюз и изгоря,ако си спомнихте бяха "Поканени" заедно с Гибралтар.Гибралтар отказа чрез референдум.сега Кипър е с четала на врата.411

32

Анонимен

преди 11 години

Някъде прочетох: Германия превръща Европа в икономически концлагер.

31

topor

преди 11 години

Диди, не си прав(a).От следващата година руснаците започват поетапно да въвеждат 4Данък сгради". Първо в големите градове. Също така правят лимити за колите, над които стават луксозна вещ и с по-голям данък.От тази година въведоха наказание 6000усд за държавен служител, който иска на граждани иформация, която я има в други служби. И разни др. дивотии.

30

Анонимен

преди 11 години

До Пичагата ;)Крайно време е хората да се събудят и тази ционистка банкерска олигархия да спре да се гаври със съдбите на милиарди човешки същества по света!

29

диди

преди 11 години

Аман от тези доморасли русофоби.Как не разбрахме, че пътят ни е с Русия. Тя ни е дала много. А какво ни даде САЩ и НАТО. Те дори не си плащат за базите Тук. И умишлино разбиха цялата ни икономика. А имахме такива пазари в бившия СССР.

28

морски

преди 11 години

Основната функция на ЕС е да граби,всичко друго са празни приказки.

27

Анонимен

преди 11 години

а ЕС като цяло още повече ще затъне в л...на щото изведнъж ще се окаже че притока на капитали в ЕС е спрял и това на фона на падащия експорт от ЕС, поскъпването на енергоресурсите, бягството на производителите в Китай, огромните разходи към НАТО, разходи на войни и т.н. Така че вече има прецедент и капитала ще си търси нови тихи места извън ЕС. И еврейчетата от Вашингтон много се надяват че тези капитали ще потекът към тях. Едно не мога да разбера, ние кво правим в един умиращ ЕС и в една престъпна организазия като НАТО, които само ни смучат, изнудват, унищожават и т.н.?