7

Анонимен

преди 11 години

до 9 ТийнА вие, мили тийнове, моля разберете, че родителите ви, въпреки че са пораснали, най-често не се различават много по акъл от вас. Да, опит повече имаме, но не и акъл. Умението за разсъждаване не нараства с годините. Нараства само базата данни. Колкото по-рано осъзнаете това, толкова по-добри шансове имате да станете мислещи личности. Или на кратко казано - пълно доверие на никого. Възползвайте се от нашия опит, но преценявайте с вашите глави.

6

Анонимен

преди 11 години

Тъй като тъкмо станах на 20 би трябвало уж да съм излязъл от тийн категорията,но мога да ви кажа,че според моите наблюдения всики тези оправдания са само извинения защо някои тийнейджърчета се държат като ***!А според мен отговорът е много по-лесен-те просто са ***!

5

Анонимен

преди 11 години

Тийн , много си прав/а , но ако и вие в тази възраст проявите малко повече доверие в родителите си може би ще се получи диалога . Само дето сега вие съзрявате "морето ви е до колене " и никой не чувате - това са го минали вашите родители и родителите на вашите родители . Иначе да - диалог трябва да има

4

Тийн

преди 11 години

Моля ви, родители, намирайте повече време за нас, говорете ни не назидателно и поучително, а с разбиране. Едва ли не като трето лице. Престанете да очаквате и да изисквате от нас непрестанно. Не ни давайте за пример този или онази - аз не съм тях! Подкрепяйте ни и ни насърчавайте - така би имало по-добри резултати.

3

А ЗНАЕТЕ ЛИ

преди 11 години

А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАДЕ СА ВАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ В МОМЕНТА,А ПОСРЕД НОЩ С КОЙ СИ ПИШАТ В НЕТА А ПОРНО КАНАЛИТЕ ПО ТЖ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА ТЯХ НЕ СА ТАЙНА И ИСКАТ ДА ГИ ОПИТАТ НА ЖИВО СТОЙКИТЕ.

2

Анонимен

преди 11 години

Сбъсъкът със жестокостта на живота е неизбежен.

1

Moron

преди 11 години

Може ли да се приеме за сигнал, ако детето си удря главата в масата и крещи " *** к*рви" ?