202

Анонимен

преди 11 години

кобургската семка трябва да се изгони от българиявсичко го правят за мангизи - квото могат да докопат мръсницитеот прадядо ими до сега само мошеници

201

аз

преди 11 години

Не помня Симеончо да е бил коронясван за цар на България.Докога ще го наричате така?А Маргаритка Попова много ми падна в очите.Помня как в един репортаж обясняваше колко трудно се дава Българско гражданство.Ееех,продажно племе сме ние българите...

200

Анонимен

преди 11 години

Не съм чул да е участвала в състезания по конна езда .

199

Анонимен

преди 11 години

да ни е честит новия хассанчо - че то имаме остра нужда от хасанчовци....

198

Kurzavas

преди 11 години

До българкаТи пък с какво си заслужила да си българка, *** ?Само защото баща ти те е направил в България - затова ли?Егати и човешкия ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

197

българка

преди 11 години

На какво основание , Борисов дава българско гражданство с предимство на човек , който няма български корени ( дори не се е постарал да научи български ) , при положение , че толкова стойностни хора чакат с години . Тя решила , че може да участва от името на България , без да знае че първо трябва да заслужиш това . Трябва да им се напомни на тези особи , че България е република и нито той е цар , и нито тя е княгиня !

196

Asgard

преди 11 години

Има нахалния поглед на дядо си.

195

Дядо и внуче

преди 11 години

Добре де, погостувало малко внучето на дядо и баба. Да му се порадват, няма лошо, нещата от живота. Само че, внучето става български гражданин по някакви си политически причини или по убеждение защото ще свързва живота си с България. Остава да е научило "Аз съм българче", "Зайченцето бяло", "Тихо се сипе първия сняг" и т.н. "Зайченцето бяло" VS "Мери има агънце". Туй е въпроса. С предвидим отговор.

194

damata

преди 11 години

Никакъв българин не е този дърт козел !Дядо му(фердинанд)е бивш беден германски поручик а баба му е италианска (мария луиза!(Имената са умишлено с малки букви защото за мен те не са дори и хора!)

193

666

преди 11 години

Дърт крадецр лъжецр мързеливец,наглец и всичко друго лошо каквото се сетите е тоя прухал!

192

Анонимен

преди 11 години

Бре това родено на моята дата.Пожелавам му да е, като мен беден, но честен.И да поизкупи малко от греховете на пра-пра дядо си и дядо си.

191

Анонимен

преди 11 години

za6to la6e6 be *** kakvo balgar4e na ime XACAH emi AI6E i tq li e balgarka

190

държавата Бълга-

преди 11 години

рия република или царство е, срам ме е че съм българин с писания от рода на "цар Симеон", ане "бивш цар".

189

българин

преди 11 години

Това не е цар, а ВЛЕЧУГО! Как, бе гьотферен, ще оставиш дъщеря си да си кръсти детето Хасан?!?!? Не стига, че си *** на червените, ами и *** на мюсюлманите. Ами "княгинята" Калина, ами тя, явно, е същата като баща си. Как, бе недоразумение на природата, ще си кръстиш детето Хасан?!?!? Може баща му да е всякакъв, ама ти си (за съжаление само о рождание) БЪЛГАРСКА княгиня. *** С ***! Какъвто народът, такава и династията. Май, добре стана, че с изродското си поведение Симеон а уби.

188

Анонимен

преди 11 години

Докато се делим според религия, етническа принадлежност, цвят и др., все ще се плюем по форумите и животът ни ще мине в омраза.Спрете се, бе! Всички сме хора.

187

българин

преди 11 години

До Айдън:Хем си ***, хем си ...бан отзад постоянно. А на замиването му викаш къпане. типична смрадлива турска гнида.

186

някой

преди 11 години

Бог (Аллах) да пази Негово Величество Симеон Хасан!

185

Анонимен

преди 11 години

е голяма новина.иначе хлапето е синпатично

184

Анонимен

преди 11 години

Миии кво. Внучето било един месец на гости при дядо и баба. Дотук много хубаво. Остава с мама Калинка да научи и български език.

183

Анонимен

преди 11 години

BG- NOVO CARSTVO , ABSURD.KAK MAZNO I OTDALECHE GO PRAVIAT NAVLECITE.