8

имигрант

преди 11 години

До: номер 6Да, ама Йорг Хайдер го утрепаха от Мосад.Няма да е зле да дойдат и тук агенти на Мосад да поразчистят малко...

7

имигрант

преди 11 години

До: номер 7Ако трябва да се мерят по магистралите, то Хитлер е построил много повече от Бойко Борисов защото неговите бетонни аутобани са здрави и до днес, за разлика от мукавените настилки на нашия "Хитлер" които се гънат като макарони!След едно поколение няма да си личи изобщо че е имало нещо построено.Да не говорим, че си разбиваме колите по Бойковите "аутобани" - например сега трябва да сменям шарнири и биелети по колата!!!

6

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов - строителят на магистрали - новият хитлер.

5

Анонимен

преди 11 години

у нас се клонираха няколко хитрелеровци. и воъбещ човекът не е далеч от истината..Йорг хайдер австрия -30 процентавиктор орблан - управляна унгария в моментатарян Бъсеску - действащ президент на Румъниябратята качински - няма нужда да ги коментираме. в българия Сидеров - започна са 8 процента, стигна 12 сега е на 11 действителен вот и качва.... за президент 33 проценат гласуваха за негоНФСБ (Валери Симеонов) 5-6 процента действителен воти в Италия има такава партия.....

4

П-к Колт

преди 11 години

Някъде,на някое тайно място вече се правят опити за клониране на всички тези Наполеоновци,Хитлеровци,Сталиновци и др.подобни.Само че какво от товатакива хора винаги е имало и ще има.Дали ще се докопат до властта обаче, зависи от обществото.Щом разни декадентстващи либерали почнат да се дерат за щяло и нещяло,току-виж се появил и поредният мустакат чичко да въвежда ред със здрава ръка...Нямаме нужда нито от едните,нито от другите.Най-накрая България трябва да се самоуправлява от родолюбци!

3

Анонимен

преди 11 години

Айде, нема нужда!!Преродиха се други австрийски Хитлеровци от ЕВН,дето вършат големи бели!

2

до 1

преди 11 години

Щеше да открие у нас спокойно филиали на фабрики за веро и ***. Немските сапуни , душ гелове и козметични продукти щяха да се радват на огромна популярност в световен мащаб.

1

Анонимен

преди 11 години

Ако Хитлер се озове в бъдещето... ще се зарадва че немските фабрики за *** ще могат да работят без спиране поне 50г.:))))))))))