315

Блек

преди 11 години

Офф.. хора , хайде най-накрая да "Загербим миналото" , какво ще кажете ? Само говорят и само ни лъжат ...Стига!

314

Анонимен

преди 11 години

Герберистан

313

ХХХ

преди 11 години

Пази божее. Един да пуснеш, друг да хванеш, трети да удариш... Неема такава държава... от петия свят в Европейския съюз...нито по доходи, нито по манталитет, нито по "стандарт"... не сто поне двеста години след Белия свят.

312

Анонимен

преди 11 години

До punksnotdead 367Vie ste absolutno prav !!! Za sagalenie masata ne misli,tq samo se interesuva koi kade kakvo ...

311

punksnotdead

преди 11 години

бе пълно с активисти на бкп тука бе, ай малко обективни да бъдем. герб изобщо не са това, което хората искат, но алтернативата им е дваж по-ужасяваща.

310

Kety

преди 11 години

Абе, тия мекерета срама нямат! Народа ги гони с камъни, а те веднага първи до софрата , пак с големите лъжици...Явно го е закъсало кутрето на Фидоска без кюфтенца от сьомга...

309

Анонимен

преди 11 години

Български математици от чужбина алармираха за гаф в решение на ЦИК публикувано в петък през нощта в 23:16 ч. Tова е най-важният документ, който по Изборния кодекс е изцяло в правомощията на ЦИК, тъй като самият кодекс не описва детайлно как точно ще се определят избраните депутати.Решението, публикувано в късна доба преди уикенда, вероятно за да се затрудни максимално обжалването в тридневен срок, премахва всякаква предсказуемост на това къде (в кой избирателен район) и колко мандата ще вземе дадена партия. Така "по терлици" се подменя ключа за определяне на изборните резултати.

308

Даааа,

преди 11 години

До 3>>,, Дааа, така е много си прав! Няма друг като БОЙКО. Поне до сега не сме имали толкова сериозен човек. Плюете, ама от страх! От страх да не пипнат къде и колко са крали ***/социалисти. Голям страх ги гони, но ще ги осъдим, няма накъде да идат. Освен , ако не забегнат в чужбина и да ни изхарчат парите, които крадоха от нас. Тези, които са по-млади НЕ ЗНАЯТ НИЩО ИЛИ САМО СА ЧУВАЛИ НЕЩО, затова така плюят, невежи са относно комунистическите издевателства. Дааа, колко кръв,колко мъка!!

307

Borko

преди 11 години

До Соня:, Moje i da ti platyat, te sa sviknali chervenite da plashtat, Trai be, te ste te opraviat hubavo!

306

Keit

преди 11 години

До синята лисица: Mi zashto ne sa ti uvelichili dosega pensiyata ot predi 10-15 godini be, ti chakash kato ograbiha haznata komunistite i da ti nameryat pari za teb, Bre, che si nagal ama!!! Tolkova li ne ti stiga mozaka?

305

Анонимен

преди 11 години

Тоя кълвач на снимката НИКОГА повече няма да е Министър.ама НИКОГА!

304

Анонимен

преди 11 години

БУДИСТИ!

303

Анонимен

преди 11 години

"Цветан Цветанов и Иска Фидосова внесоха документите и книжата на партията, след като от петък младежите на ГЕРБ застанаха на пост и пазиха ред пред сградата на ЦИК." Специално за политическата маса на гроб - ако ще и 1 месец ред да пазят на смени, то след изборите не се надявайте на НИЩО, ама буквално на нищо, най-много да намерят работа като скобаджий!!! Гарантирано и изпитано!!!!!!

302

Свидетели на бокова

преди 11 години

движение са наричат БОКОВИСТИ които отразяват простотата на техния ВОЖД.Буда Борисов се появява в материалния свят в средата на миналия век изхождайки от самия себе си.През младите си годинисе посвещава главно в РЕКЕТЬОРОВИЗЪМ който завладява страната по онова време.Става последовател и ученик на майстор Т'ОШОот който взема доста умения за по нататък в живота си.След като вече е изчерпал учителя си през 90-те се изкачвав йерархията на РЕКЕТЬОРОВИЗАМЪТ и следва период на забвение и промяна известен още като "ТЪМНИТЕ ГОДИНИ".Тогава БУДА БОРИСОВ минава в легалност и решава да пробие въ

301

Свидетели на бокова

преди 11 години

БОКОВИЗЪМ - боковизмът е мистико политическо-религиозно движение на божеството БУДА БОРИСОВ.Буда Борисов е мистично божество на мизерията , нищетата и самозапалването.Буда Борисов бил пратен на земята от самия него си за да разпространи своята свещена простота.Тя се изразявала в това да си съвършено *** за да приемеш собствената си простота на битието.Святата земя на която решил да се появи БУДА БОРИСОВ била една малка страна на име България.Именно там БУДА БОРИСОВ е решил да омърси земята със съпътващите го три ценности - мизерия , нищета и глад.Последователите на това мазохистичн

300

7

преди 11 години

"....назначаването на Меликов ...не беше ли подготовка и опит за манипулиране на изборите през 2009 година"?Господин Цв.Вие *** ли сте или се опитвате нас да изкарате ***?Ако е имало манипулиране на изборите,то тогава изборната ви победа е меко казано незаконна!Омръзна ни само да плямпате/защото Вашето не е говорен вече/ И ДА РЪСИТЕ ЛЪЖИ БЕЗКРАЙ!Физкултурното Ви образование и милиционерският стаж не са извинение за това!А иначе продалжавайте да слухтите по форумите и да правите досиета-бив

299

синята лисица

преди 11 години

Нали си подадохте оставката,защо пак ще се гласите за избори,от какво се уплашихте,накъде отивате,кой ще гласува за вас,вие не помагате на хората ,а искате те да гласуват за вас,много сте нагли и за какво ни търсите за подписи,за подкрепа за вашата партия-ГЕ+РБ,на мен тя нищо не ми е дала,не ми увеличихте пенсията,тогава защо ми е тази партия и защо аз да ви подкрепям и гласувам за вас???Отговорете ми,чакам да ми обясните-ЗАЩО за ГЕРБ???!!!!!

298

bambu4a

преди 11 години

До Соня *** винаги са анонимни

297

анонимен

преди 11 години

ЕДНО СИ ЦЕЦО ЗНАЕ... И НЕГО САМО СИ ПЕЕ..ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ...АБЕ КОЛЕГА,НИЕ ФИЗКУЛТУРНИЦИТЕ ОТ ВОЕННИЯ ФАКУЛТЕТ СЕ ОТЛИЧАВАХМЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ НА ВИФ. ТИ СИ ОСТАНА ВСЕ ТАКА-МНОГО ГОВОРИШ,ПЪК НИЩО НЕ КАЗВАШ. АТАНАСОВ ТИ КАЗА-КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ-БЯГАЙ ПО-НАСТРАНА,ОСВЕН АКО ВЕЧЕ НЕ СИ УЗНАЛ ЧЕ БОЙКО ОТИВА НА ДЪЛГОСРОЧНО ЛЕЧЕНИЕ,ЗАЩОТО КОГАТО КОСТОВ БЕШЕ ПРЕМИЕР-ТИ БЕШЕ ДАСКАЛ ПО ФИЗИЧЕСКО-ПРОВЕЖДАШЕ СУТРЕШНИ ТРЕНИРОВКИ НА ПОЛИЦАИТЕ И РАЗНАСЯШЕ ПОЩАТА.. БЕГАЙ ЦЕЦО БЕГАЙ!

296

пешо

преди 11 години

До 3Престъпник е твоят Бойко! Подаде оставка и избяга, ок. Сега да бяга и да не се обръща, никой не го иска тук!