10

КРАСИВО

преди 11 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА КЪЩА! НАПЪЛНО В МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ПОЛЪХ ОТ МИНАЛОТО С ИЗЧИСТЕНИ ЛИНИИ И ЦВЕТОВЕ БЛИЗКИ ДО ПРИРОДАТА! СУПЕР ЛЕК СЕЛСКИ ИЛИ МОЖЕ БИ ПРОВАНСАЛСКИ СТИЛ С НЕНАТРАПЧИВ И КИЧОЗЕН ДИЗАЙН! ОЧАРОВАЕЛНО НЯКАК ИСТИНСКО И ПРОСТИЧКО,НО МНОГО ЧАРОВНО ОБЗАВЕЖДАНЕ!

9

Анонимен

преди 11 години

Много е симпатична, но да беше предоставила преустройството на къщата си на някой италиански дизайнер...

8

Бени

преди 11 години

Толкова е сладка и нежна тази Мег Райън! Изглежда много позитивна и добричка. много я харесвам като актриса! Желая и' успех и щастие!

7

Анонимен

преди 11 години

Голяма сладуранка. :)

6

Анонимен

преди 11 години

Хубава къщичка има Мег Райън. Каквото и да си разправяме, това все пак зависи и от нея, дори къщата да я е аранжирал някой дизайнер. Та така - жената има не само възможности, но и добър вкус.

5

до 3

преди 11 години

Хонорарите за участие са им доста високи, те се разпределят по същите механизми, по които и нашите политици получават пари. Не ни е съвсем ясно как става това.

4

Анонимен

преди 11 години

Много чаровна и лъчезарна усмивка има тази жена.Истинско удоволствие е да я наблюдаваш.А до Номер1-Ти си щастливец.

3

Анонимен

преди 11 години

На тази жена някой оспорва ли начина по който си е изкарала парите ? Ще си купува каквото си иска, а не като нашите политици и мутри (или 2 в 1 )... Избираме ги за да си оправят положението.

2

анонимен

преди 11 години

Тези звезди като деца са живели сигурно различен живот, без толкова пари, но може би не по-лош. Сега децата им ще са като атрибути в тези къщи, които са аранжирани не за живеене.

1

Анонимен

преди 11 години

Еха когато бях на този остров на студентска бригада работех като градинар и обслужвах съседните къщи. Имах и честта да я видя на живо няколко пъти. Води се като доста скромна и приятна жена. Всичко хубаво и желая :)