184

Спиро Картечаро

преди 11 години

До Анонимен Абе виж последната сметка ...тя е 103.75 чети пък после пиши . 500 КВТ са половин мегават бе умник . Раздели киловатите на 30 и тогава плямпай .

183

321

преди 11 години

Нека българина разбере едно!1. Виновника за високите сметки са подписаните договори с частните американски ТЕЦ-ове (Костов)2. Подписаните договори с ЕРП-тата, НДСВ, БСП3. Подписаните договори със зелените- БСП4. няколкото милиарда които плащаме за "НИЩОТО" в Белене !!! БСПСледствие... високи сметки за ток ... следствие... високи цени на всичко заради тока- 40 лв.ток- 120 лв. сметка. Чисто просто и елементарно, стига българчето да се замисли поне малко...Само ГЕРБ на изборите !!!!!!!

182

Анонимен

преди 11 години

Айдеее, напихте се на бира, навикахте се, наговорихте се сега мааарш да работите!

181

detelina

преди 11 години

lado.blog.bg/photos/76697/original/8T.jpgМного,показателна снимка!Моля,да я видите.

180

Анонимен

преди 11 години

TO KAKTO UTIHVAT TAKA MOZE I DA PLAMNE DARZAVATA. PISNA MI DA RABOTIA PO 12-14 CHASA NA 2 MESTA DA SAM REDOVEN PLATEC NA DARZAVATA I V SASTIA MOMENT DA VIZDAM CHE MAZNI TERIKATI BEZ DA RABOTIAT SE NAGUSIHA S KINTI PA I ZA BOGOIZBRANI SE BROIKAT. AKO TRIABVA I STE SE VOIUVA NOZA E OPRIAL DO KOKAL.SAMO ISKRATA E NUZNA

179

Анонимен

преди 11 години

Свършиха парите ,и протестите утихват !! Останаха само групи *** !!!Сега спонсорите на протестите редят листи и събират пари да си платят на изборите на същите тези *** за гласовете им !!

178

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 224 Лукоил ли начислява на горивата по 70 ст. на литър акциз и 50 ст. ДДС? ЛукОил ли определя митото за внос на суров петрол и на консумативи за работата на нефтохима? ЛукОил е най-големия клиент на едро на НЕК, и е наравно с топлофикаците като консуматор на природен газ - консумира ток и газ за над 200 000 лв на ден - ама ЛукОил ли определят цените по които ги купуват? Колко хора и групички хванати от охраната на ЛукОил да крадът са осъдени от държавата? ЛукОил ли са виновни?

177

Анонимен

преди 11 години

на някои мнотго им се иска

176

Анонимен

преди 11 години

vsiako 4udo za 3 dni. mai se vidia, 4e po4ti ni6to nemoje da se promeni v tasi malka, zabravena ot godini i bedna strana, za koiato nikoi ne se interesuva.

175

Чочо

преди 11 години

До автора. Забравяте мълчаливия гняв на народа. Идва сезон, като скочат хайките сред курортистите и ги пооплашат за да не идват следващата година и ще стане.... те ти мутро спасов ден.Нема паре за дебелосерестия, нема паре за любимата партия.

174

Анонимен

преди 11 години

Недоволните не претендираха срещу цените на горивата! Искат гражданска квота в ДКЕВР, а бе момчета нали цената на горивата е определяща при цената за изкупуване от централите! Погледнете как се формира изкупната цена от повечето централи!Вижте как се формира цената на Булгаргаз!Един път на отидохте пред Лукойл и може би са прави тези които съзират дългата ръка на Москва в протестите!!!

173

dragko

преди 11 години

Лошо!Мазните бивши депутати почват да потриват ръце,очаквайки "баницата".И ще им я даде пак българския народ!За нищо не ставаме!

172

ааа

преди 11 години

Затова назначиха служебно правителство. За да могат хората да си викат и да няма кой да им направи промените, ама няма да мине тоя номер!!! А на платения драскач, който е писал това ДА ТИ ГО ТУРЯ НА *** Г*ЗА!!!!

171

Анонимен

преди 11 години

НИКОЙ НЕ ВИЖДА КРЕМЪЛСКИЯ КОМУНИЗЪМ,ОТ КОЙТО СА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ...НИКОЙ НЕ ВИЖДА ИЗЧАДИЯТА НА БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕ,КОИТО НИ ПРЕВЪРНАХА В *** КРЕМЪЛСКИ *** И НИ ОКРАДОХА ДО ШУШКА...Л У С Т Р А Ц И Я

170

Анонимен

преди 11 години

До А, БЕ ***.... Дай му на *** да ***.... Преди по селата животновъдите квичаха че "Млечна промишленост" е монополист и им изкупува млякото на жълти стотиники, а Родопа ги е6ава с цените на месото - сега има поне по 3 мандри във всеки окръг, кланици също... и *** пак *** - били картел. *** и срещу БТК, сега *** срещу Мтел, Глобул и ВиваТел - били картел... Толкова ли няма *** да се усети че не може 68 години все друг да му е виновен, а той все да е прав....

169

dp

преди 11 години

Ей това писачите на глупости неспираеми бе.Не че не е вярно, че "без Атака няма победа", само дето е съвсем същотои "с Атака" .... Дали наистина шоуто на Сидеров - което се подобри доста с годините - събирамалоумни почитатели както ни ги показват или е изцяло театрална постановкапо медиите и постовете са все от подставени ми е напълно неясно де.Не бих се учудил на нито едното.

168

dp

преди 11 години

А бе че в БГ няма журналисти а агитационни труженици е знайно (че е и очевиднокато си отворят устите), но и хората вече се съгласиха да почакат до "изборите".Пак.И ще получат правото да изберат между същото, същото и другото също като досега.Пак.Това е положението, в БГ властва полит-мафията служеща на КГБ.И държи пушките.

167

Анонимен

преди 11 години

До ranik56 в грешка си, 550 квт часа по 18,5 стотинки на киловат(приблизително) прави точно 100 кинта, тези легенди че било Надписано ги разправяй другаде :)

166

Анонимен

преди 11 години

Само дано точно сега хората не се откажат от исканията си. Докато е временно правителството не трябва да има никакво отпускане, защото ако няма контрол, новите ще си правят каквото си искат. Така че, хора, стягайте се, трябва да се борим до край.

165

eve1

преди 11 години

Колкото парадоксално да звучи,протестите се отразяват и коментират най-точно в БНТ и БНР.Защо ли частните медии така се нахвърлиха срещу протестиращите и така яростно защитават сегашното статукво в страната?Сигурно много добре им пълнят гушките.