355

коко

преди 11 години

ХА ХА ХА ХА,чувате ли се бе писачи на небивалици????? *** във власта..Неможещи да пишат и четат,научени само да крадат и карат на помоши.Не гледате ли новини и невиждате ли цивилизованите държави как се справят с тая ***.Сърдят се,че се отнасят към тях като с хора трета ръка,а не се вземат в сами в ръце и да се образоват,за да имат претенции за равноправие в дадената държава.Скражби няма да стане.*** Е НАШАТА ДЪРЖАВА.Това е истината,стига сме драскали само.

354

mango

преди 11 години

Аз пък искам малцинствата да са държавни служители,а българите - да вземат малко да поработят, не само да чакат на готово.

353

do 310

преди 11 години

Edin( ili10 ) e iskal a 1 000 000 ne sa iskali i kakvo ot tova ? Nyama takiva uчebniци.

352

mahalata do sten

преди 11 години

Sten, ela v getoto da te napravim priviligirovan.

351

8989

преди 11 години

до СТИГА ЦИГАНИЗАЗИЯ Нe ce ***...

350

до 69

преди 11 години

Не си от малцинство.Тъй ти се иска да е.Глупава българка.

349

до sten

преди 11 години

Да ти имам превилегиите!Пфу..пфу...

348

69

преди 11 години

Представителка съм на т.нар. малцинство но категорично не съм съгласна с подобни практики. По т. нар. квотен принцип в администрациите се назначаваха маса неграмотници, на които всички ние берем плодовете.

347

Бг

преди 11 години

В България умен българин не остана.Гладни,голи и боси,не им работи главата!

346

sten

преди 11 години

Стига комунизъм.Стига превилегии по незнайни правила и поводи.Демокрацията изисква от всеки да уважава законите и обществото.

345

Линкълн предлага

преди 11 години

Предлагам малцинствата да бъдат освободени от данъци, докато изучаването на майчин език не влезе в учебните програми на училищата в България с закон.

344

Хубаво предложение

преди 11 години

Значи *** ще се махнат. Махаме 98% *** и слагаме 20% ***. На печалба сме.!

343

Линкълн съветва:

преди 11 години

Като толкова искат свобода, направете им по един резерват на тия турци и да им дадем възможност вътре в него да се самоуправляват, така ще имате Съединени български щати и ще сте демократична странаНие сме дали права на ***, защото сме ги довели да строят Америка навремето, а вашите турци и *** открай време живеят и искат още да живеят на гърба на българите. Искат само привилегии без да създават нищо. Затова - отделете ги в резервати и не ги пускайте вън да крадат вашия труд

342

Да бе, да!

преди 11 години

и едно министерство за китайчетата от пазара в Илиянци да има , и още едно - за китайчетата от китайските ресторанти , още едно за дюнерджиите така всички ще командват, а българите - да плащат режийните на тия малцинства, щото иначе някой *** от страсбург може да каже , че сме расистка държаваСтига с тия платени статии, беНали дори да няма привилегии за некадърните малцинствени групи, най-голямата глоба от ЕС е 10 бонаЩе уплашите някогоДа бе!

341

60 години стигат!!!

преди 11 години

стига с тия привилегиивсеки , който е живял преди 10-ти ноември знае, че турци и *** влизаха да следват по така наречената буква "ж" - според която можеше да имаш тройка и да влезеш в най-престижния университет, докато другите не влизаха там , защото не им стигаха няколко стотни за шестица.Тая буква"ж" беше - да си малцинство - жител на Кърджали например.От тия "пишман"-учени излязоха днешните депесари и други борци за привилегии.Защото какво им е на малцинствата сега?

340

дядо Колю

преди 11 години

Големи борци за права и свободи сте амужоолар.А как ще наречете избиването ,прогонването , изнасилванията и ограбването на българското населениепрез 1912г.?

339

Анонимен

преди 11 години

малцинствата и сега ни управляват - турски, еврейски, арменскикакъв е соломон паси, какви са членовете на комисията за защита от дискриминация, които изопачиха българската история и литературата ни?смятаме, че тия малцинства трябва да си налягат вече парцалите, щото тоя етнически мир ни излиза много солено. вече всички съседи си точат лигите за български териториистига бе, не сте малцинства, а турски шпионивсички загряха номера

338

DO GUSHTERITE

преди 11 години

REMZI OSMAN NAI TUPOTO SASHTESTVO V DUPESE.DUPESE SILATA NA KRADTZITE.

337

jika.tenkov

преди 11 години

От татово време България страда 23г.без ръководител,това е истината ми се струва на мен братя Български народе.....

336

художника

преди 11 години

Мите, правилно си ми проследил мисълта, а това за Станишката беше само закачка, нали и в Китай си е комунизъм, та белким понаучи нещо от тях :-)