144

1

преди 11 години

до 145 Руснаците и Америка играят заедно според мен -долърът се вдигна еврото падна !!!

143

Представете си

преди 11 години

Бачкате десет години и пестите, правите планове....отделяте всичко възможно на страна. Изведнъж ви казват, че 1 година от живота ви работейки е било напразно.

142

Orda

преди 11 години

Въобще не се заблуждавайте, сега в Кипър после и в другите стани от т.н. ЕС4.

141

Analiz

преди 11 години

Rusnazite gubqt 3,5 miliarda v Kipar.Otsega natatuk rusnak nqma da stupi v Kipar. I ste stava samo zle i po zle v Kipar.Rechenieto na Ewrokomisiata da kradne ruski pari e sablaznqwasto.

140

Анонимен

преди 11 години

Абе всички плюете по банките,ама сте ги задръстили с пари.....Тук по стар български се конфискува всичко,а не %....Опичайте си акъла,защото тук е в пъти по-зле от Кипър !!!

139

НСР

преди 11 години

Евреите почнаха да спасяват пак.

138

Анонимен

преди 11 години

ne mi pyka sa vas .

137

Христина

преди 11 години

Историята с Римската империя се повтаря. Колониэиране на цялата Южна Европа...!!!

136

Вуте до 132,141

преди 11 години

Като няма прокопсия, Плюл съм в тази орисия!

135

Анонимен

преди 11 години

До sopol плюеш си в хляба бе коментаторчето. щом в интернет има цензура не ми се мисли кво е работническо дело...kato kaza cenzura-niakoi gleda li v petuk v sutresnia blok na kanal 7 kak oriazaha prof.Vuckov po sredata na izrecenieto-pusnaha reklami i posle-DIREKTNO sledvastoto predavana/trugna po-rano ot grafika/.I tova samo zastoto pocna da opredelia sluzebnia kabinet kato zastitavast interesite na cuzdi durzavi... Ba_i parodiata na durzava...,b_si kavalskata televizia...:))

134

slav

преди 11 години

До Анонимен Никога няма да се случи във Германия Франция скандинавските страни само във Южна Европа там се краде и оперира финансовата престъпност.

133

slav

преди 11 години

Когато членуваш във една организация и тя вече не е за теб и твойте възможности разплащаш се със съответната и напускаш съвет към Гърците и техните островчета играещи ги офшорки никой не ви е длъжен да ви издържа деситилетия.

132

Анонимен

преди 11 години

С право негодуват и протестират хората в Гърция,Кипър,Италия,Испания и Португалия. С тези мерки за икономии не могат да си изплатят заплатите на *** ратаи от Балканите.

131

Анонимен

преди 11 години

До до 130- българите когато и да ги унищожат все са закъснели,българите винаги са носители на злото.

130

Анонимен

преди 11 години

гърция и кипър са осиновени от ЕС ,сега да си ги хранят,даже и БГ трябва и ние да си търсим наследството.

129

do Вуте

преди 11 години

Къде си видял българка да си продава децата бе *** мръсен?

128

дедо Ташунко

преди 11 години

ШУЛЦ от Брюксел е съобщил, че спестявания до 40 хил. евро няма да бъдат облагани с данък. Това означава, че бедните не с ударени здраво. Парите на руските олигарси са откраднати от народа на Русия. За богатите хич не ми пука, да им приберат 50 процента от откраднатото, им пожелавам! А на доста хора в сайта пожелавам многода не се вълнуват - вредно е за сърцето.

127

Вуте до 132:

преди 11 години

Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

126

Анонимен

преди 11 години

Голямата грешка на ЕС бе, че прие *** като кипърците, гърците, испанците и нас. Да си бяха седяли нормалните държави, да си бяха излезли и от кризи и от мризи, а не гражданите им да бачкат, за да хрантутят негодници като нас.

125

До 16 Bob:

преди 11 години

До Bob:Всички тракийски ***, вън от Кипър!