45

Анонимен

преди 11 години

@67Ха да видим какво ли зайче ще изкочи от това ченге?

44

Анонимен

преди 11 години

Тоя Юлиан Попов е поредната ченгеджийска креатура, дето усърдно ни я подхвърлят за политик, напоследък.

43

detelina

преди 11 години

Какво,става г-н министър,нали обещахте,че няма да бъдете бъбриви,а работливи?!

42

ужас

преди 11 години

и тия колкото по-скоро изчезнат, ще е по-добре за България, която дума явно за тях - чуждите граждани не означава нищо

41

Анонимен

преди 11 години

Прочетох всички цитати, ако наистина е казал всичко това, ще гласувам с две ръце за него.

40

Анонимен

преди 11 години

За това предложение на Юлиян Попов, че Левски трябва да ги извадят от евротурнирите, привържениците на синия отбор, да отидат и да изпотрошат всичко що могат в сградата на Отворено общество. От привърженик на ЦСКА

39

Танев

преди 11 години

Четох днес интервю с професор Георги ЍМарков, в което историкът нарича Юлиян Попов безродник. Мотивът - въпросният Попов имал чужд паспорт и доскоро плюел по българщината. Честити ви нови министри!

38

за кучетата

преди 11 години

Г-н Попов, ще ви засипят с ИСКАНИЯ за ***.МОИля, направете подготовка за закон за следващото правителство да бъде както вАНглия- НИКАВИ *** по улицата. ЧИП на всяко домашно и НОВОРЕДОНО, евтаназия, ако не еосиновено до 3 месеца, а и по-малко.Разходите в дом- за сметка на собственика!Така ще си кастрират кучетата.(Това ме навежда на мисълта и за НЕНУЖНАТА разждаемост на ***.)

37

Ddjltinagsh

преди 11 години

Пърдим на вас ГЕРБопрасци.

36

Спонги

преди 11 години

Опааа. Следващият път, Юлиан ще ни обясни колко сме *** та се отказваме от ГМО продуктите и шистовия газ. Тихомълком ще даде няколко бързи концесии за златодобив, а после ще пише книга за простотията на българите. Понеже го познавам, мога да кажа, че е интелигентен, възпитан, но чак пък еколог. Едва ли.

35

д-р

преди 11 години

Юлиан е човек на ЦРУ!

34

Diamond

преди 11 години

На този пинистър май никога няма да му стане ясно защо хората са на улицата, защо се самозалват и самоубиват, защо избиват семейсвата си и себе си. Той е добре охранен и няма никаква представа как живеят семействата на безработните, на хората с ниски запрати и пенсионерите, след като си платят тока, водата и лекарствата. Някой надява ли се, че такива като него могат да мислят за нещо друго освен за себеси. Тънкостта на политиката им е да се печели време като се заблуждава електората.

33

Анонимен

преди 11 години

Нас ни управляват ционистки слуги!!!

32

шопара

преди 11 години

доктор в момента по новаТВ.Много ми е лошо,че преядох от лъжи.Дайте пари на докторите,но много-3000лв на месец,за да прям,като КОМУНИСТ!!!!!!!

31

Анонимен

преди 11 години

А цената тока не е големия проблем, а таксите и ДДС-то върху стойността.Всички са се вперили в производителя, а огромните сметки идват от преносителя и продавача.

30

Анонимен

преди 11 години

Та, нещо конкретно каза ли г-н министъра?Например, че цените на питейната вода са безумно високи.Има населени места, където идва на самотек, няма помпи, няма разходи, а цените като в София.

29

някой

преди 11 години

Никакви 2 месеца, трябва да ги махнем барабар с плевнята час по-скоро

28

Анонимен

преди 11 години

Този Софиянски вчера,какво искаше,да каже????Ухилената п..ка,е разбрала,че ЕНЕРГОТО,ЩЕ МУ ДОНЕСЕ много пари.Енергиината мафия от КОМУНИЗМАе същата.

27

Дреме му на сайдера!

преди 11 години

"това е основният приоритет пред новото правителство, обясни новият министър на околната среда и водите Юлиан Попов"Дреме му на сайдера на екологичния министър за основния приоритет!Самата дума "приоритет" означава първостепенен, най-важен и основен!Та приоритета в момента е само един - ББ и ЦвЦв в затвора!Другото е бля, бля...

26

боксьор

преди 11 години

Като му гледам самодоволната муцуна на този, ми ида импулсивно да му направя спаринг, само че, се съмнявам дали ще издържи и 30 секунди.