16

аз

преди 11 години

Не се увеличава ,а натрупва. Изотопите на Цезия (137,140,141) се отлагат в мускулатурата. Японците много изглупяха, когато изхвърлиха в океана онези 11000 тона вода с активност 1сиверт.

15

Обикновен Човек

преди 11 години

Купувам си гайгеров брояч и тръгвам по хипермаркетите да измервам радиацията. Няма да се изненадам, ако брояча пощурее.

14

Kiro

преди 11 години

Аз съм от западна българия 2 години след воината в сърбия нямаше грозде и наи интересното нчмаше една муха

13

Анонимен

преди 11 години

13 Тик так тик так бръм куку . и Чернобил ЦРУ го взриви

12

Анонимен

преди 11 години

*** около фукушима няма радиация. Вие нормални ли сте ако гръмне аец какво ше стане.Радияцията в рибата е от детонирането на атомна бомба под водата на няколко стотин километра.Това е предупреждение от тайният елит.

11

Анонимен

преди 11 години

когато се говори за заразяване радиоактивно по света и у нас да не се пропуска никога войната в Югославия и бомбите, които разрешиха да се изхвърлят там. Това беше съзнателна човешка дейност /ако може да се нарече човешка/. Тогава казваха, че в Западна България имало мана по растенията и случайни болести по хора и животни.Нещо се замълча по този въпрос, не знам дали в учебниците е отбелязана.

10

РАДИАЦИЯ У НАС?

преди 11 години

ОПРЕДЕЛЕНО ЯДЕМ ОБЛЪЧЕНА РИБА!ЗАЩО?ОТИДЕТЕ В КАУФЛАНД И СИ КУПЕТЕ РИБА ОТ АТЛАНТИКА-АМА НЯМА ТАКАВА А Е ПЪЛНО С РИБА ОТ КИТАЙ И ВИЕТНАМ!КОЛКО МУ Е ЯПОНСКА РИБА ДА СЕ ПРЕПАКЕТИРА В КИТАЙ И ВИЕТНАМ И ХОП В БАНАНОВА БЪЛГАРИЯ.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!НА БЪЛГАРСКИТЕ РИБНИ КОНСЕРВИ ДА Е ОТБЕЛЯЗАНО КЪДЕ Е УЛОВЕНА РИБАТА-НЕ АМИ ОТ ЯПОНСКО МОРЕ Е ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.ПЛАН РАН-ЪТ ГЕРБЕРИТЕ ГО ИЗПЪЛНЯВАТ. БЪЛГАРСКИТЕ ГЪБИ С РАДИАЦИЯ ГИ ЗАСЯКОХА В ЕС НО В БЪЛГАРИЯ СЕ МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА! ДА СИ КУПУВАМЕ ЛИ РЕНГЕНОМЕТ

9

!

преди 11 години

Тия облъчените риби да ги сготвят на Л.Овч. да си ги хапне.

8

Анонимен

преди 11 години

Годзила ще има скоро

7

тя

преди 11 години

Експорт на заразена риба за България. Най- отровната храна от цял свят я внасят българоубийците и затова народът масово мре.

6

ббб

преди 11 години

до 4 зелената енергия няма същото кпд(коефициент полезно деиствие) като Атомната.1 литар бензин го равняват на 11квч един реактор в АЕЦ ВВЕР-1000 произвежда 1 мега ват от 1,2 кг уран.Значи ако искаш да произведеш 11квч са нужни 80-90квм а 1мв 7 до 10 декара -а и това не работи на пълна мощност,слънцето се мести.Отделно други фактори.Така че Атома си е атом.

5

фоска

преди 11 години

Жалкото е,че след 20г.в Япония ще има доста хора болни от рак.Вижте нас след Чернобилската катастрофа.Сега масово откриват ново онко-центрове в България.А сега искайте втора ядрена в Белене!

4

Анонимен

преди 11 години

ХахаРАДИАЦИЯ В РИБАТА, НО НЯМА РАДИАЦИЯ НА СУШАТА ОКОЛО ЦЕНТРАЛАТА.ТОВА ДОКАЗВА СЛУХОВЕТЕ, ЧЕ Е ДЕТОНИРАНА БОМБА ПОД ВОДАТА, КОЯТО Е ПРИЧИНИЛА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО.А ФИРМАТА ОТГОВАРЯЛА ЗА СИГУРНОСТТА НА ФУКУШИМА Е ЕВРЕЙСКА ЛОЛ

3

Анонимен

преди 11 години

т.е. с времето радиацията в рибата се увеличава?!? Какво точно се случва там?

2

Анонимен

преди 11 години

Давайте радиоактивна риба на либерализирания български пазар, ще я прекараме като рилска пастърва

1

анонимен

преди 11 години

давайте ги насам, да ги ядем заедно с конското