39

Анонимен

преди 11 години

45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива....................................................Това няма да го коментирам!Само моля,всички пишещи ***,да ги върнат във втори клас!

38

Анонимен

преди 11 години

do 43 i vsicki kato nego-ei marzelivci abe q si saberete edin kufar i stanete da si tarsite rabota aman ot depresirani ne gi sagalqvam az po sveta ima mnogo mesta stiga da ti stiska da se borish za ediniq hlqb

37

ХМ!

преди 11 години

САМОЗАПАЛИЛА СЕ ЖИВА А ВИЕ КАК ИСКАТЕ МЪРТВА ЛИ ДА СЕ САМОЗАПАЛИ Я МИСЛЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ ЗАГЛАВИЯТА

36

Анонимен

преди 11 години

Пролетно време е. Лудите се активизират.

35

Анонимен

преди 11 години

Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности"Неизвестният извършител е известен,мога да ви го посоча,лицето Бойко Методиев Борисов и неговата шайка главорези,които доведоха до пълно отчаяние и базнадежнаст болшинството от своя народ.Крайно време е да бъдат съдени за убийство!

34

муспи

преди 11 години

Самоубийството е Велик удар по врага в случай че е от монах, от отказал се от света и като жертва предлага себе си. За останалите, а те съвсем не са пренебрегнати от Този който е създал живота, убийството на поробителя, в случая евреите е благословен подвиг.

33

муспи

преди 11 години

Да, СерГей е подходящ за начало на хигиенната акция - ДДТ за ***!

32

Грешиш, 37

преди 11 години

Пробуждането на един българин не може да доведе до неговото самоубийство било то и ритуално. По-скоро ритуално убиване на някакъв народен изедник. Примерно СерГей провесен гол и поруган на уличен фенер. Да отнемеш живота си не е саможертва! Да приемеш да ти бъде отнет живота от ръката на врага - да.

31

муспи

преди 11 години

Една особеност на геноцида: Не е толерантно да става дума за плана Ран-Ът. Ами народе, това си е реакция точно по плана! От - Българска Национал-социалистическа Партия Адолф Хитлер, която си чака реда, независимо дали ще го има народа. Избиването на евреите за нея е по важно от всичко останало.

30

Анонимен

преди 11 години

5

29

eve1

преди 11 години

Вече достатъчно невинни хора изгоряха.Време е да запалим политиците,докарали ни до тук.

28

Анонимен

преди 11 години

*** карма...преди 130 години търново е станало първи революционен окръг за априлското въстание...а сега пак моя град стана на4ало на нещо ново, нещо страшно.дано управниците се осъзнаят

27

Анонимен

преди 11 години

Дали се е самозапалила "жива", или е запалена "не жива", нека се изясни първо, пък тогава пишете.

26

Шерлок

преди 11 години

Това не е ритуално самозапалване! Не е публично и няма кауза. Убиецът е избрал запалването, за да излезе от ситуацията, но мн неща не се връзват и се различават от другите случаи на самозапалване. Жената се е самозапалила тайно? Полицията да си свърши работата!

25

Анонимен

преди 11 години

абсурдното заглавие...

24

Анонимен

преди 11 години

Тука само се пуска мухата. Лабилните се поливат с бензин, а хитрушанковците си гледат интереса. Но на приказки хитрушанковците също биха направили като лабилните, въпросът е, че си остават само с приказките.

23

Харабейшо ;)

преди 11 години

струва ми се, че някой интернет-любовник е драснал клечката.Пишеше преди, че във фейса се описала като романтична, чувствителна...ала-бала...за жена на 45, това описание означава само едно :"Търся си любовник"....дали разследват в тази посока, май все по-чести станаха такива необмислени интернет-срещи.Тя може и да не е с психични отклонения, но този с който се е срещнала...дали не е!?Иначе...какъв ще го дири посред нощ на алея в парка!?

22

Злодей

преди 11 години

Кибритлийте тука да заемат достойна позиция! Или да драснат клечката или да замълчат! Това, че още щракате по клавиатурите е в противоречие с това, че единствения изход, който правителството ви е оставило е да изгорите?! Празни приказки на никой тука не му се четат!

21

Анонимен

преди 11 години

План Ран-Ът.

20

до 16

преди 11 години

Не че има значение, но е за по-малко от един месец. Първото самозапалване е било на 18 февруари в Търново. Днес са почели запалилият се там, а приятелите му смятат, че е нямал психични проблеми, както го изкарваше Цветанов. Светла им памет.