451

ник

преди 11 години

И ако ви се струва ,че тук не се плащат данъци,моля заповядайте върнете се и забогатявайте,но ми се струва,че доста рязко ще огладнеете дори да сте лекар,изключвам дипломат, банкер,с червено куфарче или реститут!Последно не съм убеден, че Швейцарците са много по работливи от нас и си заработват доходите които получават!

450

ник

преди 11 години

До 482 анонимен!Колега Швейцарец,изглеждате интелигентен човек,макар,че пишете на шльоковица,къде прочетохте че съм казал да не се плащат данъци?Точно обратното-казах,че управляващите нямат умствен багаж да ги събират правилно,ако прочетете по надолу!Вие знаете ли какво е субсидия?За какво и на кой се дава?И да против данък върху субсидиите съм,което не отменя останалите данъци и осигуровки,и в крайна сметка си ги плащам всичките!

449

Анонимен

преди 11 години

До никПалиха се след като ГЕРБ подадоха оставка. Очевидно самозапалилите не са с акъла си. Разбира се, че ГЕРБ започнаха и построиха много повече магистрали от Станишев. Да отричаш този факт е безумно.

448

Анонимен

преди 11 години

До никRasbira se 4e trjabva da se pla4tat danazi. Koja stabilna darjava moje da sa6testvuva bes danazi ?! Sto sa glupavo jelanie imate Vie. Jiveja v Schweizarija i danazite mi sa 38% varhu dohoda, bes zadaljitelnite osigurovki, sadaljitelni zastrahovki i drugi za sozialni pomo4ti na emigranti, asilanti, romi i t.n.

447

nedjlko.grozev

преди 11 години

Изборите ще бъдат спечелени от българските монополи,които спонсорират едновременно всички партии,така че-която и партия да спечели-чрез нея да имат лоби в Парламента.Новото е,че се намесват и чуждестранни "благодетели"-например: Фондация "Конрад Аденауер",която налива пари в партията на Меглена Кунева-това го призна нейният ПР Иван Стамболов в поредното си поръчано интервю по Дарик.

446

ник

преди 11 години

Истината боли!Герб се оказаха пълни некадърници!Борисов и Цветанов прочели общо по малко от две книги!Правиха магистрали,хвалиха се и накрая направили по малко от Станишеф!Който хванеш няма диплома!Предлагат съдийка която взела 500 000лв заем от сина си да му купи!? апартамент!?,междувременно майка и си купила офшорна фирма!Хора се самозапалиха против тия ***, а те им почитат паметта с минута мълчание!Ако още ти е смешно *** се прегледай!

445

Анонимен

преди 11 години

До ник:)) Голям *** си.

444

ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ

преди 11 години

Важно е кой ще спечели, но още по-важно е да има контрол от избирателите - не може да си правим експерименти и после 4 год. да ги търпим. А това с мажоритарните и после отзоваване няма да действа по-лошо е защото ще ги купуватНай-добре: ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ + БЮЛЕТИНИ веднъж на 4 г. и после всяка година : ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ НА ДОВЕРИЕ от нас, а не депутатите да си гласуват самиНАРОДЕН контрол, инъче мнозинството като е единно ще ги търпим 4 год. или пак на улиците

443

истината

преди 11 години

"има една социологическа агенция, която се представя като Галъп, така наречените Кънчовци Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, милионери с голфигрища, а социологията им е по съвместителство. Те използват името Галъп абсолютно незаконно и са осъдени с решение на българския съд да не си го присвояват. Но те не го признават и така крадат авторитета на американската фирма. Тези Кънчовци са анализаторите с мнение по всички въпроси и струят от всички телевизии и вестници" - Атанас Чобанов

442

ник

преди 11 години

При БСП субсидиите бяха повече от сега!Данъци си плащахме, без последния! Гарантирано от патил, а не от учил недоучил!

441

43,23

преди 11 години

Ето истинските числа; ГЕРБ 38- 43%, бсп 18-20%, партии под 3% общо 17%, атака 7-8%, местан 7-8%, Коалиция СДС-РЗС ? 5%, Дал 3-4%.

440

Анонимен

преди 11 години

До никПреди ГЕРБ земедлците плащаха данъци. Да ти кажа, не съм навит. Щом аз плащам данъци, ще плащате и вие ! При БСП субсидиите колко бяха за земеделците ? Някъде към 0 нали ?

439

Анонимен

преди 11 години

купувайте консерви,щото след изборите не се знае кво идва!!

438

ник

преди 11 години

Не ми четете разни членчета книжни плъхчета,че реално гледам какво съм платил!При Бсп нямаше такъв данък,така, че любимата ви герб не е гласувала облекчения а утежнения! И пак не им стигна акъл да си ги съберат тъпанарите!

437

12

преди 11 години

До репликаСамо БАЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ КОЛКОТО АТАКА ВМРО И МЕГЛЕНА И ЧЕРВЕНИТЕ ДА СЕ НАПЪВАТ,МИРА СТИГА С МАНИПУЛАЦИЙ

436

ДО462

преди 11 години

Я,колко си прозорлив.Ама и "те" не са толкова глупави - за такива,които са любители на старото от прехода си имат стари партии,а за такива като теб,ще пуснат някоя и друга "нова".То на всеки нови "избори" си има някоя и друга нова въдица.

435

ХЕ-ХЕ

преди 11 години

Оспорвани щели да бъдат.За овцете.Артистите сега си "засукват мустаците " и даже не се нала-га да разучават нови реплики.Овцете винаги се хващат на едни и същи реплики.СИСТЕМАТАНЯМА КАК ДА НЕ СПЕЧЕЛИ - И ПИЕСАТА СЪЩАТА И РЕЖИСЬОРЪТ.Е,ИМА ВМЪКНАТА НЯКОЯ И ДРУГА ЕПИЗОДИЧНА РОЛЯ - НА ОВЦЕТЕ ТОВА ИМ Е ДОСТАТЪЧНО,ЗА ДА СИ МИСЛЯТ,ЧЕ "ГЛЕ-ДАТ" НОВА.

434

Анонимен

преди 11 години

До НИК - незапознатият с данъчните облекчения за земеделците, гласувани от ГЕРБ !!От 2011 година регистрираните земеделци и тютюнопроизводители ще плащат данък върху доходите и субсидиите. Преди да определят дължимите данъци обаче, тези от тях, които са регистрирани като физически лица, ще могат да приспаднат 60% нормативно признати разходи, съобщиха от Националната агенция за приходите.

433

Анонимен

преди 11 години

До никПлащаш оная ми работа.Ай пак си прочети Данъчно облекчение, представляващо държавна помощ за земеделски производители Чл. 189 б.И ще разбереш, че 60% са ти данъчно облекчение.

432

12

преди 11 години

Атака победа!