7

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Искров, Стати Статев, КАЛИН ХРИСТОВ, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ..

6

ВРЕМЕТО Е НАШЕ

преди 11 години

Безработицата стигна 12.3% , a при младежите родени по време на промените до 29-годишна възраст до 20,8%.! В същото време броят на мафиотоолигарсите и на забогатялите "бизнесмени" също се е увеличил от успешното ликвидиране и разграбване на държавната собственост по поръчка на политиците приватизатори, събудило и изкарало на улиците ДНЕС хиляди безработни млади хора за да протестират,че това не е ТЯХНОТО ВРЕМЕ и на никой не му се пееше успешната за малцина някога приспивна песен ВРЕМЕТО Е НАШЕ !

5

адиос амиго

преди 11 години

че кой ще се връща ве ,тебе оставяме във втората цедка на кафето , ако мине номера мине , ако не се мре , няма кой да седи на този баламски цирк , гърците и геврейчетата си го получат ако ще и косвено да е , сам се досещай как нъл си умен .

4

do 3

преди 11 години

Будистите не коментират подобни неща освен да споменат кризата ЕС или тройната коалиция. Виж ако статията беше за асфалт или за посещение на папата при Бибко в болницата (простака му спростак да сдаде ватиканския трон в такъв момент и да няма официално лице което да посети месията, пардон вожда абе оня дето е само с Винету в общата си култура)

3

Анонимен

преди 11 години

Регистрираните,а неригистрираните три пъти повече

2

грешите!!

преди 11 години

Като гледам ,май работицата е толкова процента !!!

1

Боко Тиквата

преди 11 години

В България добре си живеем