472

реалист

преди 11 години

Референдум.Излизаме от Еврейския съюз.Възстановяваме си 4-те реактора на АЕЦ-а и спираметецовете в Бобовдол и Мариците.Очистват се една,две общини в северозападна България и всички *** - там.Дават им се празните села и местата за обработка там.Да си живеят,както искат.Каквото,това да изпукват.Плащат си ток и вода.Ако,не,шалтера и..Който неоснова-телно излиза от определената зона - разстрел(те как избиват нащите старци по селата).Кой-то докаже с начина си на живот,че се е промени,из

471

Анонимен

преди 11 години

това е франчуля!

470

ЦИГУН

преди 11 години

Е ФРАНСЕТА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РУШИТЕ *** КАТУНИ И ПУСНЕТЕ ЧУЖДЕСТРАНИЯ ЛЕГИОН ДА РАЗЧИСТВА И ДА ИНТЕГРИРА, ТЕ ЗНАЯТ КАК, ЦИГАНОРИТЕ МОЖЕ ДА ГИ РАЗСЕЛИТЕ В САХАРА СО ВАШИТЕ САМОЛЕТИ, НАЛИ ИМАТЕ БАЗИ ТАМ! ДЕЙСТВАЙ ТЕ И УСПЕХ! ДА ЖИВЕЕ ФРАНЦИЯ И БОРБАТА С ***!

469

Анонимен

преди 11 години

Ами ние ви разправяме ама няма кой да чуе. Се се пънете за некви интеграции и облагородявания. Обаче посочените *** не подлежат на очовечаване. Чувайте бе !

468

Human

преди 11 години

... дендитата в Франция, Германия и т.н видяха най - сетне, че едно е на думи, друго на практика. Да дойдат да видят как се образова ***, който държи в едната си ръка брадва, а с другата размахва среден пръст. Нищо лично против ***, реалността е такава.

467

Анонимен

преди 11 години

Абе не е като да не могат да се интегрират, ама да ги тъпчат в гета където децата им отрастват заобиколени от *** - няма да стане. По скоро трябва да се изолират от *** влиание, децата се отнемат и се пращат да живеят далеч от ***, *** се разделят и не им се позволява да се събират и да създават мизерията, която ги определя...

466

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам да следваме примера на развитите ни западни приятели и да решим проблема с *** както те го решават - катуните разрушени, *** изритани от държавата.

465

БАЧКАТОР

преди 11 години

Хах липсва ли ви Хитлер ,господа западноевропейци. Един ден ще разберете какви *** сте с вашата безкрайна толерантност и евроатлантически ценности. Точно тези простотии ще ви е..т мамата на държавите.

464

хак да ви е

преди 11 години

ХАхахаха,затова ли ни спряхте за Шенген,защото разбрахте че *** не подлежат на интеграция,въпреки високопарните ви съвети за това.Хак ви е ,ние без Шенген можем да минем,ама *** ,който ще ви се изтресе /дай боже да е повече от България/ще ви вкара поне малко акъл а може-би и съчувствие към ада в който живеем и който бе създаден от вас-да издържаме и храним тази мързелива и безполезна *** с цената на глад и мизерия

463

Анонимен

преди 11 години

Тия на снимката са румънски, нашите са по-модерно облечени.

462

Анонимен

преди 11 години

След Втората световна война Швеция решава да докаже ,че може да интегрира *** пострадали от Хитлер. След 10 годишни усилия, експериментът тихом мълком приключва неуспешно.

461

PALTO

преди 11 години

do rom empire; E SHTO NE NI SVETNESH ZA ISTINSKATA ;DEMOKRACIA;S TVOIA IZRASAL MOZAK

460

цецо

преди 11 години

*** се итегрира само с бой и нищо друго.

459

муспи

преди 11 години

Да живее Нова Франция! Да живее арабска Франция, родина на радикалния ислям! Тази Франция в името на алаха и пророка няма да допусне не само *** но и турци да припарят в ЕС че да делят пособията! Пособията са за правоверните!

458

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

RAZLIKATA MEJDU ZAPADNATA DEMOKRACIA I VACHATA E 4E VIE PANELNITE MICHKI NA4ELO SAS VACHIYAT ELIT STE VAV FAZA KOMUNISTI4ESKA DEMOKRACIA A ZAPADA E VAV ISTINSKA DEMOKRACIA I TOVA VIE SAS VACHITE NEDORASLI MOZACI NYAMA DA MOJETE DA GO RAZBERETE .

457

Анонимен

преди 11 години

АМИ ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ ВИЕ БЕ ФРАНСЕТА. НАЛИ КАЗВАТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ ЗАЩО НЕ ГИ ИНТЕГРИРАХТЕ АМИ ГИ ГОНИТЕ? ПО ЛЕСНО Е НАЛИ? УНИЩОЖИХТЕ НИ ДЪРЖАВАТА СЪС ВАШИТЕ ЕСЕСОВСКИ НОМЕРА И СЕГА СЪРБИ БОЛИ ДРАГО МИЕ. ДА ВИ Е.А НОМЕРАТА.

456

Анонимен

преди 11 години

"Искам да разбера защо тези страни не водят силна интеграционна политика, за да интегрират това население", каза Валс.ФРЕНСКИ П.Е.Д.Е.Р.А.С.Т!!!Значи "ние не можем да ги интегрираме" и в същото време "вие що не ги интегрирате?"!!!

455

Анонимен

преди 11 години

DO TAKAVA STEPEN SA ME INTEGRIRALI V 4UJBIANA 4E SEGA SHTE SADIA GLAVNIAT DIREKTOR NA SOTSIALNI SLUJBI V GERMANIA 4E POSLE MOJE I DA MI PLATIAT I NEUSTOIKITE :D

454

Анонимен

преди 11 години

Ахаа...Значи, когато *** са у нас "им накърняваме правата", а като са у вас "не щат да се интегрират".Е не сте ли гадни лицемери, а?

453

Ха сега де!

преди 11 години

Французите, както и другите европейски народи, се страхуват, че няма да имат достатъчно пари за социални помощи, за да хранят турците и останалите мюсюлмани, та затова се плашат от новите кандидати за "социал"!