47

Анонимен

преди 11 години

BOLEN MOZAK

46

Анонимен

преди 11 години

еврей , давидови клонки , еврей , самозапалвания .....

45

Chikatilo

преди 11 години

до 82...Мерси там ше ни чакаш нали знаеш? :) Айде до скоро !

44

от анонимен 61

преди 11 години

До анонимен 64Я ми цитирай извадка от статията, където е написано името на Б.Борисов или някой друг политик /включително и от опозицията/ и не се напъвай толкова много, току-виж си пламнал и ти ;)...ще вземат да те обявят и тебе за герой..а относно на кой викам комунист...знаеш ли поговорката "Не питай за лудото, то само ще се обади"...та ...направи си изводите.И не съм привърженик на нито една партия, безпартийна съм, а да ....и не съм мъж, за да ми говориш в мъжки род!Капиш?

43

СЪВЕТНИК

преди 11 години

Нека се палят *** то сега е модерно :) Червената хунта им киха доволно да го правят...само балъците си мислят, че е от ''тежко бреме''

42

Запалете се ГЕРБерас

преди 11 години

ГЕРБ отново инструктира структурите си с имейли и SMS-и, предаде репортер на БГНЕС. "Здравейте, приятели и колеги! Молим ви за пълна мобилизация! Днес, събота и неделя да съберем подписи в подкрепа на ПП ГЕРБ! 10:00-17:00 ч. НА... Това гласи SMS, изпратен от ГЕРБ до членовете на партията с призив за мобилизация.

41

илчев

преди 11 години

До Анонимен адът е тук и сега.....

40

Анонимен

преди 11 години

Това да се самозапалиш на улицата.....и какво доказва с това човека???????????????

39

до 63

преди 11 години

Те за това много коли пламват напоследък,а в полицейските сводки пише,че е технически проблем!А стават и други "изненадващи" неща!

38

Анонимен

преди 11 години

Работи, за БГ чорбаджия, да си чакаш заплатите 5 месеца, да те лъже лъже и накрая да не ти даде парите и институциите да са абсолютно безсилни...

37

до 61

преди 11 години

Че *** пишат тук е верно!Но 20 лева не са мършава пара!!Работи за БГ Чорбаджия изедник и после говори!Просто тук некои са се продали за пари!

36

до анонимни 59 и 60

преди 11 години

обърнете внимание на темата, не става и дума за Борисов.Моля не спамете тук, те сте на правилното място и е вероятно да не ви платят мършавите 20 лв. червени *** такива!

35

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 56като го разбираш така, ти лично би ли се самоунищожил?И защо мислиш, че нерешимите противоречия, непременно трябва да водят до самоунищожение на обществото?Я пак прочети това което си написал/а!Или може би аз не те разбрах правилно!Как може изобщо да помислиш за: "...развитие е необратимо и самоунищожението на това общество е неговият естествен финал."Не мога да се съглася, че естествения финал е самоунищожението!.."Няма начин, да няма начин" ;)... по-добре повярвай в тези думички

34

Анонимен

преди 11 години

а всички осигуряващи плащат лечението на една откачалка-самоубиец и после пълнят форумите с безумни коментари....никакъв герой, човек без кауза, гръбнак и мозък в главата, жалко за страданията, на които се подложи сам, но никой не му е виновена иначе е прав колегата - високи заплати ще има при яко бачкане, не може балкански манталитет с претенции за немски заплати и не забравяйте, че и германците стачкуват за 3 процента увеличение, а и него трудно го получават

33

Анонимен

преди 11 години

А може би тези самоубийци са индикатор за това, че обществото ни е стигнало до етап, в който противоречията са нерешими; че това развитие е необратимо и самоунищожението на това общество е неговият естествен финал. Аз така го разбирам.

32

Анонимен

преди 11 години

моля, нека тези които обявяват самоубийците за национални герои да ми обяснят по какъв начин решават проблемите си самозапалвайки се?Не забравяйте, че това е един от най-големите грехове във всички религии.Дори преди години самоубийците не са ги погребвали!Това ли е начина да си решаваме проблемите?За мен, това са слабохарактерни хора, манипулирани от секти, и моля журналистите да престанат да правят опити да ги правят герои...това са грешници, отказали се от живота, но това не решава проблеми!

31

Анонимен

преди 11 години

...лукави и лениви рабе ...27. затова трябваше парите ми да внесеш на банкерите, а аз, като дойдех, щях да си прибера своето с лихва; 28. вземете, прочее, от него таланта и го дайте на оногова, който има десет таланта; 29. защото всекиму, който има, ще се даде и преумножи, а от оногова, който няма, ще се отнеме и това, що има; 30. а негодния раб хвърлете във външната тъмнина: там ще бъде плач и скърцане със зъби. Като рече това, извика: който има уши да слуша, нека слуша!

30

Анонимен

преди 11 години

На физическо-ментално ниво адът е място и там има истинско, неописуемо страдание. Особено за самоубийците то е по-жестоко от това да ви опържат живи във врящо олио. Мъчението, през което минават самоубийците във финия физически и витален свят, е невъобразимо и непоносимо. Те дълго време няма да се преродят отново. След като страдат във витала години наред, когато накрая се преродят отново, те ще имат някакъв дефект - слепота, парализа и какво ли още не. И това няма да е само за един живот.

29

до 45

преди 11 години

Бог който носиш в сърцето си!Там няма място за Богове!

28

Kerosin

преди 11 години

Искате ли германски заплати - да искаме всички.Ще си променти ли българския манталитет да стане като този на германеца - почти никой не иска.Ще намерим ли начин за гермаснки заплати с български манталитет? Почти всеки си мисли че има такъв, но кога ще го намерим?